Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Buscamper verkocht in Belgie , exportpapieren + kentelenplaten+ verzekering Supersnel geregeld , zeeer vriendelijk personeel , en alert door de juiste gang van zaken aan te geven zoals, hebben jul... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele aardige man ..direct geholpen en goede uitleg . Airco was blijkbaar ver leeg , en koelt weer als de beste nu , om de 2 jaar terug was het beste , dus dat weten we ook weer! Bakske koffie gedronke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag op Koningsdag langsgeweest om de airco bij te vullen! Wat een kundige en aardige mensen! De service was snel en professioneel! Ook zeer gastvrij, kregen meerdere keren koffie etc. aangeboden!... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Concessionário auto
  2. Concessionário de carros usados
  3. Concessionário de veículos motorizados
  4. Mercado Auto

Het zit in onze naam, Car Depot; wij leveren en leven met auto’s!

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

31 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

4,6

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Airco deed niks meer

Airco deed niks meer. Naar Errol en zijn oom Osama gereden...wat n leuke lieve en aardige mensen. Ondanks het feit dat het probleem (nog niet volledig) is opgelost super geholpen door hen.
Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Bedankt alvast jongens !
Gr Corné uit Oudenbosch.

18 de julho de 2024

Prima bedrijf

Online afspraak gemaakt en snel geholpen.
Vriendelijke ontvangst, lekkere koffie en de airco werkt weer prima.
Zeker een aanrader.

17 de julho de 2024

Airco onderhoud

Vandaag geweest voor airco bijvullen etc, gastvrij ontvangen, goed en snel geholpen voor een mooie prijs Het is weer lekker koel in de auto,!bedankt voor de goede service!

13 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Koop geen auto bij deze garage zonder…

Koop geen auto bij deze garage zonder garantie. De transmissie in de auto die ik twee weken geleden kocht, had een probleem. Toen ik zei dat ik de auto wilde inleveren en terug wilde geven, ook al heb ik er geen 200 km mee gereden zei dat we het niet kunnen terugkopen voor de prijs waarvoor we het hebben verkocht. We zullen met een advocaat praten.

24 de abril de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Kwestie van verborgen gebreken

Kwestie van verborgen gebreken, Kreeg nog een leuke rekening van me eigen garage. Auto zou helemaal in orde zijn stond in de advertentie. Nette goed onderhouden auto, dit was echter niet het geval. Hier nog een bericht over gestuurd, geen reactie meer. Volgens afspraak was het de bedoeling een paar punten op te lossen aan de auto, 1 half opgelost en andere gewoon niet. 1 pluspuntje auto is thuis afgeleverd, echter met een melding die er de dag daarvoor niet in stond, moest de banden oppompen. Je zou denken dat een auto netjes afgeleverd/verkocht wordt. Banden oppompen was blijkbaar teveel.

9 de novembro de 2023

É esta a sua empresa?