Super snel de cadeaubon codes verzonden,dwz na betaling via ideal letterlijk meteen de codes in mijn mailbox! .betrouwbaar en zeer goede kortingen..minimaal 8 procent...meer dan bij wissel ,deze is ma... Ver mais
Ik wilde een aantal cadeaukaarten kopen voor de bijenkorf en deze site leek perfect. Aangezien ik laatst opgelicht was, keek ik heel kritisch naar dit bedrijf. Kvk nummer lijkt allemaal te kloppen.... Ver mais
Ik geef het toe, voorafgaand was ik zeer sceptisch of dit wel te vertrouwen was. Het klonk te mooi om waar te zijn, en uit ervaring; dan is het dat meestal ook. Maar dit is volkomen onterecht gebleke... Ver mais
Cardswap koopt ongebruikte cadeaukaarten in tegen een gereduceerd tarief. Wij verkopen deze cadeaukaarten door met korting aan onze klanten. Op deze manier kom je van ongewenste cadeaukaarten af en bespaar je geld op je nieuwe aankopen met afgeprijsde cadeaukaarten.
Weena 690 , 3012 CN, Rotterdam, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana

altijd mooi meegenomen, kadobonnen met korting en binnen 5 min mijn mailbox

Resposta da Cardswap
Goed aanbod, waardebon altijd direct binnen op de mail en werkt altijd!

Resposta da Cardswap
Cardswap is eenvoudig in gebruik en geeft goede marges.

Resposta da Cardswap
Mijn eerste bestelling hier mislukte, maar heb het geld netjes retour gekregen. Sindsdien meermaals kaarten besteld, en alles wordt netjes geleverd en werkt prima! Je kunt bij IKEA tijdens het afrekenen gewoon een extra kaart kopen (als je weer eens een hoger bedrag in je kar hebt liggen dan je dacht). Het werkt direct!

Resposta da Cardswap
Betrouwbaar en werkt snel, je hebt de codes in seconden in je mailbox staan na de aankoop.

Resposta da Cardswap
Meerdere keren kaarten besteld en het kwam altijd snel binnen.

Resposta da Cardswap
Ik werd op het bestaan van cardswap getipt maar zag eerst niets van wat ik wilde. N paar uur later was er wel een goeie aanbieding. Die geactiveerd en direct gebruikt. Werkte super.

Resposta da Cardswap
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.