Køb IKKE fra dette firma hvis du ønsker at anvende din returret! Som mange andre skriver, så afviser de retursager på grund af "duft af parfume". Det er til trods for at genstanden kun har været pr... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Har købt 2 Fred Perry vindjakker med få dages mellemrum. Fin kvalitet til prisen. Og god (hurtige svar mv.) service fra Care of Carl. Desværre blev leveringerne begge gange unødigt forsinket fordi Pos... Ver mais
Jeg havde bestilt en forkert model af en vare, smidt emballage og returseddel ud 🤢. Kontaktede Care of Carls kundeservice med mit problem. Den søde medarbejder anbefalede, at jeg forærede den fork... Ver mais
Jeg ville købe en Smythson Panama notesbog og stiftede her mit første bekendtskab med Care of Carl, som "poppede op" da jeg søgte på danske forhandlere. Jeg må sige, at jeg er imponeret! Ud o... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Vi mener, at vi gennem personlig service og engagement, kan forenkle og forbedre hverdagen for vores kunder. Vi tilbyder mænd muligheden for, at udforme deres garderobe og personlige stil ved at udbyde omhyggeligt udvalgte kvalitetsmærker og fantastiske designs.
Informações de contacto
www.careofcarl.dk, København K, Dinamarca
- +45 89 88 00 11
- info@careofcarl.dk
- careofcarl.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Nem bestilling og super hurtig levering…
Nem bestilling og super hurtig levering selv i sommerferie perioden. Jeg er meget tilfreds og kan klart anbefale CareOfCarl.
Bedste sted at købe
Jeg har været kunde hos Care of Carl i omkring 5 år nu og afgivet omkring 20 ordre, og der er absolut ingen anden der gør det som godt som dem. Der er altid super hurtig levering, og hvis man skal returnere noget er den procedure også altid gnidningsfri. Der er aldrig problemer med at få pengene tilbage, og det er rart at der kommer en returlabel med i pakken. Det er alt i alt let at være kunde hos dem, og det er dejligt at kvaliteten af deres varer afspejles i kvaliteten af deres kundehåndtering. Klar anbefalelse herfra!
Klart at anbefale
Super god service, og hurtig levering. Dejlig nemt at returnerer varer, både til andre str og til at få penge retur.
HOLD JER LANGT VÆK, OVERPRISER, OVERHOLDER IKKE DERES RETUR POLITIK
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA,
JEG BESTILE EN TRØJE HERFRA, PRØVET DEN KORT PÅ OG SENDTE RETUR, OG JEG HAR NU FÅET SENDT DEN RETUR IGEN MED BESKEDEN DEN DUFTER LIDT AF PARFUME VI HAR VASKET DEN MEN VIL IKKE GODKENDE RETUREN, HVAD ER DET FOR BEHANDLING AF JERES KUNDER, I BURDE SKAMME JER
OG FYRER MENESKET BAG MAILEN MARIA
Denne anmeldelse bliver slettet hvis mine 750 kr kommer retur
Ren forkælelse
Kræs for kendere med tegnedrengen i orden, men står du og mangler netop en ny tegnebog, kan du også være heldig at finde en på tilbud.
Hurtig forsendelse og hurtig kundesupport. En handel, jeg glæder mig over!
Ordre nr. 2617779
Har nu handlet hos careofcarl 4-5 gange…
Har nu handlet hos careofcarl 4-5 gange og jeg har altid været enormt tilfreds med det. De har en meget inspirerende webshop og højkvalitetsprodukter
My pants didn't arrive
My pants didn't arrive
My pants didn't arrive in my parcel. I have been in dialogue with them and they insist that the pants were in the parcel. When i weigh the items i did receive it matches the weight when instabox weighed the parcel. I am hoping to find a solution but i looks like i have been scammed at the moment
Enormt hurtig og god betjening
Enormt hurtig betjening, god kvalitet men ikke mindst også enormt hurtig, venlig og kompetent kundeservice da der var reklamation på varen. Top service, stor anbefaling herfra.
serai-je remboursé un jour ?
1 mois et demi que le produit a été retourné (trop petite taille), le colis a été manifestement perdu par le transporteur puisqu'ils m'indiquent qu'ils ne l'ont jamais reçu. Et ça fait plus d'un mois qu'on me balade de mail en mail pour me dire qu'ils enquêtent et que je ne suis toujours pas remboursé, je doute de plus en plus de l'être un jour.
Total dårlig kunde service
Total dårlig kunde service.
Jeg havde købt en Stone Island jakke som jeg gerne vil have byttet til en anden størrelse. Jeg sender jakke tilbage og i farten havde jeg glemt at få “sort plastik bøjle “ med i pakken. Det indrømmer jeg gerne er min fejl. Kundeservice vil så ikke bytte min jakke før de får den meget “specielle” bøjle retur. Jeg kommer så med flere forskellige løsninger såsom at de blot sender mig den nye jakke uden en bøjle og at vi så “ bytter” på den måde. Men det kunne overhovedet ikke komme på tale. Den eneste måde det kunne foregå på var at jeg skulle sende en sort plastik bøjle helt til Sverige fra Danmark før de gad gå videre med sagen. Og dermed vente over en uge igen igen på en ny jakke. Efter mange mails frem og tilbage gider jeg ikke bøvle mere med dem og siger så de blot kan beholde jakken og sende mine penge tilbage da jeg ikke gider handle et sted som går i så små sko.
Jeg har sendt bøjlen tilbage og venter blot på mine penge retur.
Jeg har nu købt jakken et andet sted og jeg handler ALDRIG her igen. Total dårlig service.
En jakke til 4400 og så skal de lave så meget bøvl over en sort plastik bøjle.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice!
Lynhurtig ekspedering og pengene retur med det samme.
Handler med glæde her igen.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. Vi skulle have byttet et par sko da størrelsen var forkert, men vi havde brug for hurtig retur da vi skulle afsted på ferie. I kundeservice gjorde hun alt hvad de kunne og mere til for at få skoene afsted til tiden. Også før de havde modtaget retur-varen. Og det lykkedes. Det var en virkelig god oplevelse!
Problemer med ombytning af julegave
Problemer med at bytte en julegave, godt nok købt i oktober måned.. men intet ønske om penge retur, blot en ombytning til mindre størrelse. Ikke engang en sæson vare - en ganske almindelig mørkeblå Ralph Laureen skjorte.
UG med kryds og slange
Jeg bestilte varen, og fik den dagen efter -> dejligt.
5 stjerner herfra!
5 stjerner herfra!
Virkelig mange lækre og flotte ting!
Hurtig forsendelse og en super sød kundeservice.
Køber altid gerne herretøj og andre lækre ting fra CareOfCarl.
PAS PÅ MED AT HANDLE HOS CareOfCarl.dk
PAS PÅ MED AT HANDLE HOS CareOfCarl.dk. Når først pakken er sendt vil de ikke have nogen med pakken at gør.
Men står i egne ben for alt ansvar.
ALDRIG MERE DEM - PAS PÅ.
Perfekt
Hurtig levering, overskuelig hjemmeside. Alt i alt en rigtig god oplevelse
Dårlig service ift. returnering.
Jeg kan desværre tilslutte mig gruppen af utilfredse kunder. Det fungerer godt, hvis man køber og beholder varen, men på ingen måde, hvis man ønsker at returnere eller er utilfreds. Deres returpolitik er formuleret, så de stort set kan nægte at tage imod retur, hvis de mistænker eller “kører” det ind under hygiejne og sundhedsrisiko …
Vi havde købt to pakker med hver tre par boxershorts, Calvin Klein og Ralph Laurent. Dem fra Calvin Klein var så tynde i stoffet, at vi valgte at returnere dem. Fordi vi havde åbner æsken, det var vi nødt til for at kunne vurdere produktet, ville de ikke godtage returen, og vi hørte ingenting, før jeg efter en uge rykkede for mine penge, så skete der noget, de sendte min vare tilbage til mig.
Jeg har aldrig tidligere oplevet, hverken ved nethandel eller i fysisk butik, at man ikke kan returnere en åbnet æske, hvis æsken er intakt, og produktet ikke er brugt.
Jeg har også, som flere af jer talt med Pernille og været i kontakt med Maria (svensk) vist kundechef.
Det er 399,- så jeg overlever nok, men jeg er så utilfreds. Vi havde i samme omgang købt andre varer hos dem for over 1000kr.
Jeg handler ikke hos Care of Carl igen.
Alt fungerede
Superhurtig levering og returnering. De opdagede, jeg havde fejlindtastet e-mailadresse og ændrede den. Super produkt også og god pris.
Jeg er så imponeret over CareOfCarl
Jeg er så imponeret over CareOfCarl. Ud over deres suveræne udvalg i top kvalitet er deres hjemmeside super god og deres leverings service perfekt. Jeg bestilte noget tøj samme dag som jeg bestilte tøj fra et andet dansk velrenommeret mærke. COC pakken ankom 2 dage efter. Desværre var strls forkert så jeg bestilte samme dag noget andet tøj. Nr 2 pakke ankom 2 dage senere - samme dag som leveringen fra det andet tøjmærke. Dvs 2 leveringer indenfor samme tidsrum som det andet mærkes levering. Vildt nok. Jeg skal nu have penge tilbage for retur vare men skriver gerne 5 stjerner da jeg er overbevist om at det også vil fungere effektivt. Absolut min favorit online tøjforretning.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.