Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Cargokid. Servicen var hurtig og professionel fra start til slut. Kommunikationen var super og meget venlig jeg følte mig godt informeret hele vejen igenne... Ver mais
A empresa respondeu
Havde købt en cykel hos Cargokid, og havde i den forbindelse nogle spørgsmål og preferencer til leveringen. Kundeservicen er i top, både pr. mail og over telefonen, og cyklen som leveres fuldt samlet... Ver mais
Tilfreds med cargokid og deres service. Efter 1.5 måned fik vores cykel desværre en defekt og det tog lidt tid at få den fixet - men hele vejen igennem var cargokid meget venlige og servicemindede og... Ver mais
A empresa respondeu
Hurtig levering. Kaleche, pressening, forlygte og deluxe hynde. Hynde god kvalitet Pressing falder ofte af I blæsevejr, men ellers fin. Går til gengæld ikke så nemt i stykker som den foregående, som... Ver mais
A empresa respondeu
Billige ladcykler i solid kvalitet. El-Ladcykel kun Kr. 10.995,- Inkl. Udstyrspakke til værdi Kr. 3.000,- Bestil din ladcykel her inkl. lygter, kædelås, bænke, seler mm.
Escrito pela empresa

Vi justerer og kontrollerer cyklen

Hellevadvej 24, 9320, Hjallerup, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Virkelig hurtig service! Altså var fint. Og meget forsvarlig og fint pakket ind ☺️

Resposta da Cargokid
Hurtig levering, og da en modtaget vare var forkert, blev det lynhurtigt rettet og modtag varen hurtigt.
Hurtig reaktion fra kundeservice

Resposta da Cargokid
Jeg har købt en elladcykel hos dem og da der var noget galt med cyklen i garanti perioden. Blev det lavet uden problemer

Resposta da Cargokid
Har været ude at købe en cargo ladcykel.
Den kom hurtig efter bestilling og er alt det som jeg ønskede.
Bestilte en overdækning til den, den er god når den holder stille, ellers blæser den af
Kop holder som ikke passede til modellen.

Resposta da Cargokid
Cyklen kører super dejligt det første år, men den ældes desværre ikke særlig godt. Trods gentagne serviceeftersyn inden for det første år måtte både kæde, kassette, eger udskiftes, og forhjul oprettes. Cyklen er købt i marts 2025.
Da jeg kontaktede Cargokid for at høre, om det var normalt, blev jeg mødt med fuld defensivitet. Det var åbenbart min egen skyld, fordi jeg “cyklede på cyklen hver dag” og havde kørt mange kilometer. Herefter gik det over i en slags gættekonkurrence om, hvordan jeg havde misvedligeholdt cyklen, så de kunne fraskrive sig ansvaret. Ikke særlig tjekket kundeservice, når cyklen er under 1 år gammel.
Jeg anbefaler IKKE. Overhold endelig alle syn, de beder om i hæftet, ellers er der ingen hjælp at hente. Og så håb på, at I ikke får brug for at snakke med kundeservice.

Resposta da Cargokid
Vi købte i marts 2024 en el-ladcykel ved cargokid. Vi havde en god dialog med sælger da vi skulle bruge cyklen som sekundært køretøj til vores 3 børn da min bedre halvdel ikke har kørekort. Det er simpelthen endt ud i et mareridt, ja vi bruger cyklen meget, den har i skrivende stund kørt vel over 5,500km dog med service ved hvert 500km som der fra producenten foreskrives. Cyklen kørte egentlig godt de første 6måneder og så skal jeg da love for det er gået ned af bakke derfra... det eneste vi efterhånden ikke har skiftet er kassen børnene sidder i, samt batteriet. Cargokid var rigtig gode i starten til at sende nye dele ift reklamationen. Men her snart 2 år efter har vi fået en regning fra mekanikeren på godt og vel 9.000 , og det bedste af det hele , cargokid producere ikke løsdelene til cyklen som vi skal bruge. Så det meste vi har fået lavet på egen regning igennem det seneste år skal også skiftes. Listen er lang , men et udpluk herfra er , alle dæk er skiftet flere gange, slanger vi har dog skiftet til punkterfrie dæk, tandhjul, skærme (rust æder igennem dem hvis ikke man tører skærmene af efter hvert brug), kæde flere gange, gear er blevet kigget på, bremser osv. Vi betalte dengang omkring 32.000 for cyklen , den har snart kostet 70.000 for godt 2 års brug.

Resposta da Cargokid
Fik god vejledning om køb af nyt batteri og dagen efter modtag jeg det inc. ny skinne til montering,

Resposta da Cargokid
Fin service og hurtig levering samt det virker som det skal. Ikke sidste gang jeg handler der.

Resposta da Cargokid
Jeg har modtaget min cykel og er enormt glad for den! Den har enkelte små fejl. Fx. En forbremse som hyler.
Kundeservicen fungerer ikke særligt effektivt, der bliver ikke besvaret mails. (Der er forsøgt kontakt angående de små mindre fejl) Og da cyklen skulle afsendes hørte jeg ingenting. Jeg modtog bare et opkald fra fragtfirmaet, om aftenen dagen før at den ville blive leveret næste dags morgen kl. 6.
Vigtigst af alt så er jeg enormt glad for min nye ladcykel. Min model er City Master Pro Plus.
Jeg vil bestemt på trods af det hele, stadig anbefale Cargo kid

Sadlen knækkede - kørte galt 🤯
Economy Deluxe El-ladcykel
Livsfarlig oplevelse der ikke må ske . Bekræfter mig i min opfattelse
omkring cyklens materialer er af dårlig kvalitet.
Da jeg hurtigt oplevede rust diverse steder , på trods for cyklen altid opbevares i lukket skur.

Resposta da Cargokid
jeg følte mig godt informeret hele vejen igennem processen. Derudover var leveringen virkelig hurtig, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre. Jeg kan varmt anbefale dem til andre!

Resposta da Cargokid
God cykel og tilfredsstillende kvalitet. Og hjælpsom kundeservice. Så kan ikke klage.

Resposta da Cargokid
Nem hjemmeside,gode videoer og lækker cykel!
I fortjener hver en stjerne.

Resposta da Cargokid
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.