Lad være med at købe mad på Carls Junior. Var på carls Junior i Holbæk Havde brugt mine point i forbindelse med et køb. Der skete så det at grillen gik i stykker. Alle der ventede på deres mad s... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bestilte online kl. 17.07 til afhentning kl. 17.30 i Holbæk, hvor jeg ankommer i drive in. Klokken er nu 18.03 og jeg sidder stadig og venter....... Jeg fatter ikke at det skal tage så lang tid, travl... Ver mais
Vi havde ikke prøvet stedet før – og det kommer vi heller ikke til igen. Vi besøgte Carls Jr. I Odense. Det tog over 18 minutter, før maden kom. Da den endelig ankom, var burgeren lavet forkert. De t... Ver mais
Super lækkert.... havde aldrig før prøvet Carl's Jr.... men 2.påskedag skulle være min første gang... Og jo, det tager lidt længere tid en andre fastfood steder men.... deres koncept med kurve, fr... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
Igen snydt
Igen snydt. Kom hjem og der manglede en burger.
Og man kan ikke ringe til dem.
Glemte at pakke alt maden
Super lækkert
Første gang vi prøver Carl's - det var i Næstved centeret.
Hold da op.. saftige lækre bøffer, frisk salat, lækkert brød, sprøde fritter og løgringe og super service.
Kommer absolut igen næste gang vi er i Næstved og sulten melder sig.
Jeg vil gerne give ros til Carl's Jr.
Jeg vil gerne give ros til Carl's Jr.
Jeg er tideliger udsendt soldat og at de vælger og give anerkendelse for vores Arbejde med Sikkerhed i verden er stort.
Jeg skulle blot vise mit militær id kort og så fik jeg rabat på min mad ❤️
Dårlig service
Jeg har her til aften bestilt en burger menu fra Carls Jr. Jeg bestille en jordbær milkshake men modtog en chokolade milkshake brugeren var fuldstændig vandet og smattede ind under al kritik😡😡
Carls Jr. I Vejle
Jeg har desværre aldrig haft en dårligere restaurantoplevelse end hos Carl’s Jr. i Vejle. Allerede ved ankomsten var der intet skilt, der indikerede, at det overhovedet var en restaurant. Bestillingsskærmene virkede ikke, og vi måtte vente usædvanligt længe på maden. Da den endelig kom, tog det tre forsøg for personalet at levere den korrekte ordre. Der var desuden intet tilgængeligt toilet, og isterningemaskinen var – naturligvis – også ude af drift. Alt i alt en yderst skuffende oplevelse, som jeg ikke har lyst til at gentage.
Dårlig service i Vejle
Vi var ved Vejle og spise. Da vi ankom virkede skærmene ikke, der var lang ventetid, da maden kom var det ikke det rigtige vi fik og så skulle vi rette det 2 gange før vi fik det rigtige. De siger de har travlt når de står fuld bemandingen og de alle sammen står bare og glor og laver ikke en skid!! Og det værste er at vi ikke var de eneste der havde det sådan det var stort set alle der var oppe og sige de har fået det forkerte mad!!! Dårlig oplevelse og dårlig service!!!
KÆMPE respekt!
KÆMPE respekt for 3 mands teamet i Horsens idag d. 8/6-25!
I klarede det så flot, trods rigtig lede kunder, der ikke lige fattede at i var meget presset.
En anden gang, så sæt nogle skilte op, med at i er underbemandet og forsinket 😊
Den værste burger nogensinde 🫣
Burgerbollen var tør, oksekødet meget sødt og pomfritter var nok de mest saltede jeg nogensinde har smagt. Totalt ude af balance, den værste oplevelse og derfor aldrig nogensinde igen 😚
Lækker lækker mad
Lækker lækker mad. Personalet var smilende og gav en god service. Dog var sodavandsmaskinen løbet tør for sirup. Men med det samme blev jeg tilbudt ny kop så jeg kunne få en ny sodavand. Maden var ok men kom efter ganske få minutter
(Aalborg Storcenter)
Maden tog for lang tid!
Maden tog for lang tid!
Og medarbejderne virkede ikke engageret.
Hold da op!!
Hold da op!!
Der er noget så beskidt over det hele. Selv servietboksene, både dem der er servietter i og dem der er tomme. Og dem er der mange af. Der bliver ikke tørret borde af og alt står som efterladt.
Det er virkelig ærgerligt at en forholdsvis ny burgerbar ser sådan ud.
Maden… uha det var dæleme ringe. Baconen var, skal vi sige kogt? Resten var fuldstændig smagsløst. Det var også flere sodavand der var løbet tør.
Jøsses hvor en dårlig oplevelse!
Så dårlig en service i Aalborg…
Så dårlig en service i Aalborg Storcenter skal man lede længe efter.
Blev nød til at gå efter 20 min i kø da det blev vores tur fik jeg først besked på at vente hvor efter jeg skulle starte i køen igen ved deres bestillings skærm.
Så selv om de har taget i mod ordre før mig kunne den daglige leder pludselig i betjene kassen mere den dag.
fusk med ½ pris
køre med tilbyd ½ pris på dvs brugere. de glemmer dog at nævne nogle steder at det kun er hvis man kommer ud og bestiller hos dem.....
Seriøst?
Dette er 3 gang jeg har oplevet dette:
Hos Skalborg bestiller jeg altid via appen. Hvor jeg får et tidspunkt det er klar. Og HVER gang kunne jeg lige så godt have bestilt da jeg ankom da tiderne er helt af H. til. Første gang var det 50 minutter over, nr 2 kun et kvarter og i dag 20 minutter. Denne i dag var dråben, da jeg spurgte til det og indenfor 60 sekunder havde jeg min bestilling. Så hvad pokker er grunden til bestille når personalet ikke følger hvad ordrer der er?
Ydermere så kan de fleste spisesteder finde ud af at have en skærm, hvor man kan se hvilke ordrenr. der tilberedes og som er klar. SJOVT nok også Bilkas bistro der også administreres af Salling group. Så hvad med at lære lidt indenfor egen kæden?
Men i øvrigt udemærket mad ift. konkurrenterne
Ventetid
Ventetid, bestilte en enkelt menu. Der gik 20 minutter…. Der var ikke andre foran mig i køen
Har her til aften benyttet mig af at…
Har her til aften benyttet mig af at nyde et formidabelt måltid på jeres restaurant. Har for første gang gjordt brug af mit veterankort. Har aldrig nogensinde oplevet så fantastisk en service. Hun fik virkelig min familie, og jeg til at føle os yders velkomne, og guidede os gennem menukortet. Og efterfølgende kom til vores bord med et fantastisk smil. Det er sjældent man oplever så stor erkendelse som veteran. Tusinde tak for en fantastisk service. Dbh . René bruun mikkelsen
Sjovt at betale en forholdsvis høj pris…
Sjovt at betale en forholdsvis høj pris for en burger som er bestilt uden ost, for at finde ud af der er ost i den når man kommer hjem....
Skuffende oplevelse trods okay mad
Maden var okay 🍔, men oplevelsen var desværre skuffende. Der lå affald på gulvet 🗑️ og skraldespandene var overfyldte ♻️. Det tog lang tid at få maden ⏳, og to af bestillingsrobotterne virkede ikke ⚠️. Ikke den standard, man håber på hos Carl’s Jr.
Carl junior I nyborg d 30/4.
Carl junior I nyborg d 30/4.
Bestilte maden kl 18.50, den blev serveret kl 19.17 af en meget sur ung arbejder. Maden var sjovt nok kold, selv osten var ikke smeltet i 3 af burgerne.
Foruden i den ene burger var der brugt 2 forskellige boller!! Hvoraf underdelen af bollen sandsynligvis var fra dagen før.
I den anden nurger var chili Cheese tops kolde, og bacon mere end tørstegt.
Den 3 var dog kun kold..
De 2 børne menuer var der bedste de var i det mindste lidt lune.
Klage hjælper ikke, så sjovt nok kommer jeg aldrig mere i nærheden af deres restauranter.
Find et andet sted at spise, det er hverken godt eller fastfood..
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.