Carl's Jr. Danmark Opiniões 1098

TrustScore: 1.5 em 5

1,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Lad være med at købe mad på Carls Junior. Var på carls Junior i Holbæk Havde brugt mine point i forbindelse med et køb. Der skete så det at grillen gik i stykker. Alle der ventede på deres mad s... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte online kl. 17.07 til afhentning kl. 17.30 i Holbæk, hvor jeg ankommer i drive in. Klokken er nu 18.03 og jeg sidder stadig og venter....... Jeg fatter ikke at det skal tage så lang tid, travl... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi havde ikke prøvet stedet før – og det kommer vi heller ikke til igen. Vi besøgte Carls Jr. I Odense. Det tog over 18 minutter, før maden kom. Da den endelig ankom, var burgeren lavet forkert. De t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super lækkert.... havde aldrig før prøvet Carl's Jr.... men 2.påskedag skulle være min første gang... Og jo, det tager lidt længere tid en andre fastfood steder men.... deres koncept med kurve, fr... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Super lækkert...

Og jo, det tager lidt længere tid en andre fastfood steder men.... deres koncept med kurve, fritter og burger lækkert tilrettelagt, varm og nytilberedt....pæn og ryddelig restaurant, venlige og søde personaler.....Carl's Jr. i nyborg får 5 stjerner herfra...
vil gerne have lignende i Nakskov.....

21 de abril de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Kun for folk med tålmodighed

Jorden nåede at tage en hel omdrejning rundt om solen før mit mad var klar. Syntes ikke de kan tillade sig at kalde det en fastfood restaurant når der er én som skal servere og lave mad for 10-15 mennesker. De fortjerner ikke mine penge. Deres mad smagte fint men ikke pengene værd.

20 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Min oplevelse skete på den i Horsens

Min oplevelse skete på den i Horsens. Latterlig dårlig betjening. Får ikke det man bestiller. Dovne ungarbejder. Drejer rundt. bestil en milkshake. Det tog lidt over 10 minutter. Nok den værste fastfood Der findes i Danmark værtfald den i Horsens

11 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Carls Jr Slagelse plejer altid have…

Carls Jr Slagelse plejer altid have gode menuer og det lækkert.
Men idag fik vi 3 burger helt bløde med 2 bøffer salat.og en kedelig dressing.
3 gange pommes som var blød dem fik hunden.
Og 3 cola 300 kr .
Virklig en sløj omgang.
En burger skal laves sådan her
Tomat
Agurk
Remo
Dressing
Løg
Syrligt surt.
Bollen skal steges eller ristes i smør
Bøffen skal steges høj varm så den forbliver saftigt inden i
Intet jeg nævner her var i.
Virklig kedelige omgang .
Det sidste gang jeg bestiller der.

9 de abril de 2025

Aldrig mere Carls Jr.

Var inde i Carls Jr drive in i Vejle søndag aften - mere sløvt og ligegyldigt personale skal man lede længe efter. Bestiller fire burgere og to mellem pommes frites - det tog 15 minutter før vi fik vores bestilling, da min hustru siger til den unde mand der betjente os at det godt nok havde taget lang tid, var svaret "Vi skulle jo også regne med der var kunder i restauranten" klokken var 20:20 da vi fik vores varer - dog kunne vi se en ansat fjolle rundt med en kost samt to andre der stod og hygge snakkede - da vi kommer hjem, viser det sig at vores udleverede pommes frites var small, ikke mellem som vi bestilte og betalte for.
Vi sætter ikke vores ben i Carls Jr mere.

Alt var elendigt

Jeg var her nede med nogle af gutterne. Der var kun en af skærmene der virkede og da det så var min tur til at betale blev bestillingen afbrudt men de havde stadig trukket penge og bestillingen var ikke gået igennem hos dem. Personalet fattede ingenting og gik rundt som høns uden hoved. Kan ikke anbefales hold jer væk!!!

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg var bare her nede og få en burger…

Jeg var bare her nede og få en burger sammen med nogle gutter da jeg kommer ind glitcher alle maskinerne helt vildt min ven bestilte ved selv betjening alt gik i gennem men skærmen begyndte at glitche så han fik trukket penge men fik ingen burger i alt har han brugt 150kr og fået for 73kr ville aldrig komme selv hvis det stod til liv eller død

Classificada 1 em 5 estrelas

FALSK reklame v. Indgang.

Normalvis har jeg ikke haft noget imod Carl jrs i Viborg, men det ændrede sig godt nok idag.
De har skiltet udenfor med California cheeseburger til 30,-
Vi kommer ind og vil bestille men der står ligepludselig 35
Vi nævner dette for den unge pige bag disken og med det samme bliver hun flabet og stirrer irriteret ud i luften imens hun siger at jamen prisen er lige steget for 2 dage siden. Vi sagde så at jamen så måtte de jo give os burgeren til den pris der er reklameret med udenfor indgangen på et kæmpe skilt.
Det nægtede hun og fortsatte den flabede opførsel.
Jeg sagde så at jamen så skulle vi bare ikke have noget her, at blive mødt af sådan en flabet ungarbejder, samt at der ikke bliver rettet op på sådan en fejl er godt nok useriøst 🙂
Bliv bedre.

Skete idag 5. April ca kl 14.

5 de abril de 2025

Kommer ikke igen

Hold da op haha. Har aldrig betalt så mange penge for så dårlig en burger. Selv det lokale pizzaria kan lave en mere smagsfuld burger. Ren skuffelse! Og kommer aldrig igen. Det eneste plus var at maden rent faktisk var varm.

29 de março de 2025

Dårlig service

Min datter og jeg har lige købt 3 Chicken tenders hos jer i Kolding.
Kan det virkelig passe det skal tage 10 minutter i butikken ???
Ingen personale at snakke med, eller det passer ikke, for der stod 3 drenge inde bagved ved takeaway som ikke havde styr på en disse.
Jeg kunne se vores ordre stod pakket på boret, men drengen der pakket den skulle lige i skraldespanden, snakke med en af de andre drenge og så lige gå rundt om sig selv 3 gange, før han kom slentrende hen med vores ordre. 🤯
Og så var kyllingen halv kold. 😢
IKKE god service.

29 de março de 2025

Vi ventede i 40 min på at få vores mad

Vi ventede i 40 min på at få vores mad, da vi så fik maden manglede vi en børne menu.
Vores mad var halv koldt. De havde overhovedet ikke styr på en skid i køkkenet, de luntede afsted, og virkede forvirret.. aldrig mere vi spiser der inde.. (Aalborg store center )

30 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg kan tilslutte mig rækken af dårlige…

Jeg kan tilslutte mig rækken af dårlige oplevelser hos Carls Jr. Jeg besøgte Nyborg den 23. Marts og bestilte Original Angus Burger menu, Aioli Dip, Diablo Angus men, bestillings nr 86. Pomfritterne var kolde, burgerne smagte ikke af noget, Aioli Dip'en var underlig tynd og sjasket og smagte heller ikke af noget og min Sweppes Lemon var ligeledes en tynd kop the. Ved henvendelse til personalet var det nærmest som om de blev fornærmede over at man klagede over maden. Fik en ny portion lunkne pomfritter. Kommer der aldrig igen. Intet af det jeg oplevede var i overensstemmelse med det fine skilt med historien om Carl Karcher!

23 de março de 2025

Carl`s Jr Skalborg

Carl`s Jr Skalborg. Bestilte 22 marts take away over just-eat. Bestilte så vi selv skulle afhente. Bestilte til 17.45. Vi var der 3 min før. Ikke mange kunder i restauranten. Da det blir vores tur får vi så udleveret krus med sodavand. Bestilt 4 menuer, men får udleveret 1 sugerør😥 efter lidt tid kommer maden i en pose der er lukket, men kan allerede da mærke det kun er lun. Spørg om alt er der, og får besked på at det er det. Vi skynder at putte det i medbragte flamingokasse, for at holde på den sidste varme 🙏 da vi så kommer hjem mangler der selvfølgelig noget. Mangler Hand-Breaded chicken Tenders, samt en del dip. Magtede ikke at køre tilbage. Men rigtig dårlig oplevelse, fortjener ingen stjerner. Næsten kold mad og den mindste i selskabet fik kun pommes. Så hold jer langt væk.

22 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Sprøjtende kylling på Carl jr!!!

Jeg var inde og spise på Carls jr i Næstved storcenter, da jeg så var i gang med at spise de chicken tenders var der steder jeg ikke kunne tykke i den fordi der var fedt over alt, og så da jeg tog endnu en bid SPRØJTEDE der saft ud af den ud over der hele. Det var ikke ligefrem den bedste oplevelse. Hende der gav den smed den også bare hen på bordet og i stedet for at få 3 chicken tenders fik jeg 4 små klatter kylling på størrelse at min tommelfinger.(har en meget lille tommelfinger) Også for 50 kr!!!!! Føj det smagte heller ikke ligefrem super godt, smagte lidt af gammel kylling der havde stået et par dage!!🤮

19 de março de 2025

Øv oplevelse i Randers Storcenter afdeling

Har ellers været glad for de gange jeg/vi har besøgt deres Viborg afdeling, men i dag var vi så inde i afdelingen i Randers Storcenter.
og øv øv kolde pomfritter, bitter og brunt salat i burgeren. da jeg nævnt det får jeg/vi bare det svar at de lever op fødevarestyrelsen krav og salat skal se sådan ud. Så det var min sidste gang i carl’s Jr

17 de março de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais