Carplace A/S Opiniões 325

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik en utrolig god hjælp og service. Mads er flink ud over det sædvanlige. Vi er nu de lykkelige ejere af den lækreste bil. Varmeste anbefalinger herfra

Informações sobre a empresa

1. Concessionário auto
  2. Mercado Auto
  3. Serviço de leasing de carros
  4. Concessionário de carros usados

Escrito pela empresa

Carplace ejes og drives af Mads Borg, Philip Lange og Brian Nolting. Vi har alle tre mange års erfaring i, og stor passion for bilbranchen. I mere end 10 år har vi beskæftiget os med salg af biler i alle prisklasser samt rådgivet kunder i valg af finansiering og leasing hos nogle af landets førende bilforhandlere. Vores store viden og erfaring herfra gør, at vi i dag driver Carplace med skarp fokus på kvalitet og service. Når du køber din nye bil hos os, er du derfor i trygge hænder.

Carplace - salg af nyere brugte biler

Escrito pela empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Varmeste anbefalinger

Vi fik en utrolig god hjælp og service. Mads er flink ud over det sædvanlige.
Vi er nu de lykkelige ejere af den lækreste bil.
Varmeste anbefalinger herfra

8 de março de 2026

STOP, STOP, STOP

STOP, STOP, STOP.

Hvad mener jeg med STOP. Det betyder selvfølgelig, at du ikke må købe din/jeres nye bil andre steder end hos CarPlace Hillerød. Brian er en stjerne hos os 🤩🤩

Du kan spare så meget tid, alle ved, hvis du skal købe en ny bil er det en lang process, det behøver det ikke at være, en tur til CarPlace Hillerød og du ved du er det rigtige sted, og skulle det vise sig mod min forventning at de ikke lige har den bil du/i ønsker jer leder de efter den bil du/i ønsker jer og skaffer den hjem.

For 10 år siden skulle min kone have en ny bil, hun ønskede sig en Audi A5 Cabriolet, den havde Brian altså ikke lige i sin udstilling, han fandt en i Tyskland, og inden vi kom til CarPlace var bilen solgt i Tyskland ØV.
Brian ringede et par dage senere og fortalte os den glade nyhed, at nu havde han fundet vores nye bil og købt den, vi sagde straks, det kan du ikke før vi har sagt OK, Brian svarede bare, det er intet problem, hvis i ikke kan lide bilen ville han bare selv sætte den i sin udstilling og finde en anden til os.
Her 10 år efter ejer vi stadig den Audi A5 Cabriolet som Brian købte uden tilladelse 😜 vi elsker den bil 🥰 og den har mere i udstyr end vi drømte om, inden for det budget vi havde givet Brian.

Tilbage til efteråret 2025 hvor vi igen skulle have en ny bil. Igen kørte vi selvfølgelig tilbage til CarPlace Hillerød og nu endte det med en Audi 55 e-tron Sport Black Edition som lignede en sprit ny bil, selvom den har kørt 52.000 KM det eneste minus var at den manglede et træk. Efter flere måneders venten på Audi Tyskland hentede jeg igen, i går, min/vores Audi 55 e-tron Sport med vores aftaglige træk på. Er trækket ikke påsat kan du ikke se at denne bil har et aftageligt træk.
Dette skyldes selvfølgelig, hvis du køber en bil hos CarPlace får du adgang til deres eget værksted med en sindsyg dygtig Værkstedschef og næsten 😜 lige så dygtige mekanikere.
Så var bilen også lige ordnet indvendig som udvendig og sommerhjulene var påsat ved afhentning.

Prikken over i'et er også lige, har de ikke lige tid når og hvis du/i bare dumper ind fra gaden, har de en lækker sofa med køleskab, hvor der altid er kolde Pepsi Max og selvfølgelig også andre læskedrikke 😂 mens du venter.
Børn er også velkommen ved deres børne legebord mens mor & far får 1 klasses rådgivning af en af de 3 indehavere.

Nu opsummerer jeg lige kort (jeg kunne bare havde skrevet dette)
SKAL DU KØBE, LEASE, NY BIL KØR DIREKTE TIL CarPlace Hillerød.
PRØV DET ⭐️⭐️⭐️⭐️

PS.: Du får altid en god pris for din gamle bil.

26 de março de 2026

Du er en særlig kunde.

Skal du handle bil, så gør det her hos Carplace i Hillerød. Du får en helt særlig betjening, venlig og professionel, du får en fornemmelse af at være en særlig kunde. Usædvanlig god service, jeg kan kun anbefale at se forbi når du skal have en ny bil.

20 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

ekspertise, hjælpsomhed og tryghed.

Mads var fra start hjælpsom og udstrålede en suveræn ekspertise, da han kunne svare på simpelthen alt hvad vi spurgte ham om. Hans råd og vejledning var perfekt og gav en tillid og tryghed som gjorde vores møde hos Carplace til en rigtig god oplevelse. Desforuden er han et smilende og venligt behageligt menneske, som man følte sig i godt selskab med.

8 de março de 2026

Køb af bil

Har i flere år fået tidligere bil serviceret hos Carplace i Hillerød og altid været tilfreds med den gode service de yder. Og så snakker vi alle folk fra kontoret til værkstedet. Og da i januar det blev tid til en ellert var de med på at jeg kørte rundt i et par timer så chefen hjemme også kunne give sit besyv med. Fik en god deal med spritnye vinterhjul med så kunne ikke være mere tilfreds. Tak til Philip for handelen

7 de janeiro de 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi tog til Carplace Hillerød med den klassiske sætning: “Vi skal altså kun kigge.”
Spoiler: Det skulle vi ikke 😄

Mads og Brian tog imod os med ro, humor og nul sælger-pres – hvilket jo næsten er mistænkeligt i en bilforretning.
De svarede tålmodigt på alle spørgsmål (også dem vi allerede havde stillet to gange), forklarede tingene i helt almindeligt menneskesprog og sørgede for, at stemningen var mere hyggesnak end bilhandel.

På en eller anden måde endte vi med nøglerne til en Audi 55 quadro e-tron, Black edition i hånden, et dankort der lige skulle have en kop kaffe bagefter, og en følelse af: “Nå… det var jo faktisk en stor fornøjelse.”

Nu kører vi rundt i total stilhed, føler os en smule høje og prøver stadig at forstå, hvordan vi gik fra “bare kigge” til “lækkert kørende”. 😁

Kæmpe ros til Mads, Brian og deres team – hvis du vil have god service, ærlig rådgivning og et bilkøb med grin undervejs, så er det her du skal tage hen.

5 meget store stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19 de fevereiro de 2026

Tryg og tilfreds oplevelse

Min kone og jeg købte en ID.4 fra Carplace.
Vi havde en rigtig god dialog med både Brian og Mads, da vi var oppe og se bilen og efterfølgende også på mails. De er virkelig hjælpsomme og tager sig god tid, så man ikke på noget tidspunkt føler sig usikker i processen. Derudover glæder vi os til at nyde godt af de ekstra fordele man får ifbm. service, fordi man har købt bilen hos dem.

28 de janeiro de 2026

Super oplevelse

Super oplevelse
Når ting går galt og banken dummer sig, er det utroligt at opleve, der stadig findes sælgere, der tager den med ro og er imødekommende og tager sig tid til at afvente, alt falder på plads. Kæmpe ros til Carplace, som gjorde det til et perfekt oplevelse at handle bil.

8 de janeiro de 2026

Hele processen

Meget professionel, tryg og imødekommende oplevelse hele vejen igennem. God dialog, fantastisk service og hurtige svar på spørgsmål. En rigtig positiv oplevelse fra prøvetur til køb og afhentning – kan varmt anbefale Carplace og Mads Borg.

19 de dezembro de 2025

Super service

Super service, altid imødekommende og klar med god vejledning igennem alle vores besøg. Trygt køb, tilbyder udvidet værksteds forsikring, kort leveringstid og tid til overleveringen. Kan klart anbefales!

10 de dezembro de 2025

Trygt bilkøb

Jeg er så glad for, at netop den bil jeg havde udset mig, var til salg hos Carplace i Hillerød -jeg er ny kunde hos dem, så havde ingen tidligere erfaringer. Den bedste hjælp og service jeg har fået ved bilkøb til dags dato. Som førstegangskøber til en elbil, er der 1 mil ??? og Mads har givet sig tid og hjulpet mig hele vejen. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg ved yderligere spørgsmål bare kan ringe! Super behagelig, personlig og engageret ved hvert møde, lyttede til hvad jeg havde brug for, og agerede hurtigt og professionelt gennem salget. Efter et besøg i butikken, er man ikke i tvivl om, at de virkelig er engagerede bilentusiaster, og sætter kundernes tilfredshed højt.

30 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Første gang jeg har købt bil af Mads…

Første gang jeg har købt bil af Mads hos Carplace men bestemt ikke sidste gang.
Mega søde og professionel betjening af alle i butikken. Hurtig levering og super nemt.
De kan varmt anbefales og jeg kommer helt sikkert igen en anden gang.

12 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte min bil hos Carplace i…

Jeg købte min bil hos Carplace i Hillerød i november 2025 og har haft en rigtig god oplevelse. Rådgivningen var troværdig og professionel – man kunne tydeligt mærke, at de gik op i, at alt skulle være i orden. Bilen blev både synet og fik lavet et batteritjek inden udlevering, hvilket gav ekstra tryghed. De hjalp også med at sætte appen op til bilen og tog sig tid til en grundig gennemgang. Alt i alt en super oplevelse, som jeg varmt kan anbefale videre.

5 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Carplace. Fra start til slut var de venlige og imødekommende. Jeg fik præcis den bil jeg drømte om og alt blev håndteret hurtigt og effektivt.
Jeg kan varmt anbefale Carplace.

31 de outubro de 2025

God service og god bil

Jeg har prøvekørt en bil to gange hos CarPlace i Hillerød og fik begge gange god information og god service. Jeg har nu købt bilen og oplevede i den forbindelse også en virkelig god service, hvor alle aftaler blev overholdt. Jeg kunne ikke være mere tilfreds og derfor giver jeg 5 stjerner.

28 de outubro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

En fornøjelse

Jeg har netop handlet med Mads hos Carplace i Hillerød, og det har været en yderst god oplevelse af professionel vejledning og god personlig betjening. Processen fra kig til køb var lidt lang, men jeg har under hele forløbet og fremadrettet tillid til Mads og tryghed i at kunne komme forbi og få hjælp til eventuelle udfordringer med bilen. Jeg kan derfor klart anbefale Carplace i Hillerød.

22 de outubro de 2025

Yderst ærlige og imødekommende

Jeg købte min bil hos Carplace Hillerød i april 2025, og hele oplevelsen har været helt igennem fantastisk. Fra første kontakt til underskrevet handel har dialogen været professionel, ærlig og imødekommende. Alt blev forklaret grundigt, og jeg følte mig tryg gennem hele processen.

Efter købet har Carplace også håndteret de få små udeståender hurtigt og med stor imødekommenhed – virkelig en service ud over det sædvanlige.

For en uge siden fik jeg udført 4 års service, og igen oplevede jeg en topprofessionel og venlig behandling.

Jeg har kun ros til overs for Carplace Hillerød og deres team. Det er tydeligt, at kundetilfredshed står højt på deres liste, og jeg kommer uden tvivl til at få lavet alle mine fremtidige services hos dem.

3 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais