Købte bil hos Max Due ubeset , kun set over nettet. God behandling og service samt venlig betjening og levering af bilen , da den blev leveret i Nordjylland 😊 Så tilfreds med både personale og bil... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Det at købe bil hos jer, var en komplet , og virkelig god oplevelse, lige fra besigtigelse af bilen, køb af bil, salg til jer af egen bil, afhentning af bilen, samt opfølgning på handlen. Jeg vil ger... Ver mais
A empresa respondeu
Super oplevelse og meget grundig gennemgang af min Kia EV3. Andreas var på forkant under hele forløbet og stort set alt forløb rigtigt godt. Eneste lille minus var problemer med SKAT på afhe... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig god oplevelse med sælger Flemming Larsen. Vi ser og prøver bilen søndag, beslutter os mandag, skriver under onsdag og henter bilen tirsdag. Det er effektivt. Bilen er både blevet klargjort, f... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Concessionário auto
- Oficina de reparação automóvel
- Concessionário Kia
- Concessionário de veículos motorizados
- Concessionário de carros usados
Informação fornecida por diversas fontes externas
MAX DUE A/S
Informações de contacto
Tangmosevej 101, 4600, Køge, Dinamarca
- info-koege@maxdue.dk
- www.maxdue.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Jeg er meget tilfreds med deres…
Jeg er meget tilfreds med deres service, de hjælper og informerer klienten om, hvad og hvordan de skal gøre.
Flink og kompetent sælger
Flink og kompetent sælger, desværre trak leveringen lidt ud fordi der var "knas" med omregistreringen pga den forrige ejer.
Købte bil hos Max Due ubeset
Købte bil hos Max Due ubeset , kun set over nettet.
Så tilfreds med både personale og bil 👍
Super imødekommende personale
Super imødekommende personale, venlig betjening. Kan klart anbefales
Hurtig henvendelse medarbejder da vi…
Hurtig henvendelse medarbejder da vi gik ind i salgslokale.

Udlevering af ny Kia PV5
Super god oplevelse ved udlevering af ny bil og hurtigt hjælp til en lille skade på sidespejlet som jeg selv lavede da jeg kørte derfra.

Resposta da MAX DUE A/S
Super service har handlet med Martin…
Super service har handlet med Martin som er en super dygtig og behagelig Sælger der ved hvad han snakker om og giver sig tid til kunder

Vi har netop købt en EV4
Vi har netop købt en EV4.
Oplevede en fantastisk service af Mark Dreymann. Hjælpsom og meget serviceminded

Resposta da MAX DUE A/S
En succeshistorie vedrørende køb af en bil.
Jeg vil gerne fremhæve, at "samarbejdet" med Tim Due var en succesoplevelse, hvor intet blev overladt til tilfældigheder. Firmaet kan kun anbefales til andre.

Resposta da MAX DUE A/S
Når ordentlighed er en dyd.
Den titel kan Max Due i Køge i den grad bryste sig med.
Vi købte i December 2025 en brugt Ford Focus Stc. fra 2017, den havde kun kørt ca. 65000.
Vi var glade for handlen og for den gode service vi havde fået af sælger Troels Nielsen.
Alt virkede til at være i orden og den lød godt i motoren, men da vi havde haft den i 2 måneder og kørt ca. 4000 km, knækkede tandremmen på vej til arbejde kl. 21 om aftenen. Jeg fik bugseret den retur til Max Due, som måtte se hvad der var sket. Jeg kontaktede Troels dagen efter om formiddagen og der havde de allerede haft den inde på værkstedet for at finde ud af hvad der var galt.
Beskeden fra Troels lød, at han havde snakkede med værkstedet og det så ikke godt ud, men det her skulle vi ikke stå med alene, det ville de hjælpe os med.
Vi fik en lånebil uden beregning, dog et dagligt beløb hvis vi ville slippe for selvrisikoen på lånebilen, hvilket er helt ok.
Jeg bliver kontaktet af værkstedet, som oplyser mig, at motoren er færdig og at der skal en ny i. De får en renoveret motor hjem og lægger i og alt virker igen. Max Due afholder alle udgifter ifm. reparationen og selv da jeg skal bytte bil og nævner for værkstedet at vi mangler afregningen på forsikringen på lånebilen som jo lød på 1200 kr., sagde de at vi havde været så meget igennem, så vi lukkede bare bogen der.
Det kalder jeg virkelig god stil at butikken at påtage sig hele den opgave alene, der skulle slet ikke diskuteres noget, eller noget egenbetaling.
De varmeste anbefalinger til Max Due A/S i Køge herfra.
Bh. Martin Gulgaard

Resposta da MAX DUE A/S
Fin service gav dig god tid til at vise…
Fin service gav dig god tid til at vise frem og forklare

God kundebetjening
God kundebetjening. Hurtige til at tage kontakt og sikre at man selv er tilfreds med betjeningen.

Resposta da MAX DUE A/S
Hurtig levering i en presset situation…
Hurtig levering i en presset situation efter et færdselsuheld med en totalskadet bil følge.

Resposta da MAX DUE A/S
købt en brugt vw tiguan hos max due i…køge
rigtig god behandling fra Troels Nielsen i køge

Resposta da MAX DUE A/S
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.