Informações sobre a empresa

1. Loja de maternidade

Escrito pela empresa

Carriwell er din pålidelige kilde til graviditets- og ammeundertøj. Vores omhyggeligt udvalgte sortiment af graviditetsundertøj giver støtte og komfort under hele graviditeten. Vores ammeundertøj er designet med fokus på bekvemmelighed og let adgang til amning, mens vores postpartum tilbehør kombinerer kompression og blødhed for at fremme helingsprocessen og støtte kroppens naturlige tilpasning efter fødslen. Vi forstår vigtigheden af at tilbyde undertøj, der opfylder både fysiske og æstetiske behov. Vores designs inkorporerer kvalitetsmaterialer og omhyggelige detaljer, der prioriterer funktionalitet uden at gå på kompromis med stilen. Carriwell er dedikeret til at være din pålidelige partner under graviditeten og moderskabet. Udforsk vores eksklusive udvalg og oplev, hvordan vores graviditets- og ammeundertøj samt postpartum tilbehør kan gøre denne særlige fase i dit liv mere behagelig og selvsikker. Vælg Carriwell for komfort og støtte under hele din moderskabsrejse.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, hurtig levering, gode produkter

Jeg bestilt en amme bh og graviditetsbælte søndag eftermiddag. Mandag eftermiddag opdager jeg at jeg har bestilt i en forkert størrelse. Jeg skriver til kundeservice, som inden for få minutter svarer tilbage at de lige har nået at fange pakken og ændrer den med det samme. Tirsdag eftermiddag modtager jeg mine varer i de rigtige størrelser. Det synes jeg er enormt god service, hurtig levering og produkter af god kvalitet. Kæmpe anbefaling herfra.

17 de março de 2026
Opinião espontânea
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk god service

Fantastisk god service. Jeg bestilte hos Carriwell og var i tvivl om størrelsen på min amme-bh. Jeg blev mødt at de mest venlige mennesker i kundeservice, som hjalp mig med min bestilling.

Produktet er super godt og jeg er meget tilfreds. Kan varmt anbefales!

9 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais