Handlat via tradera flera gånger och alltid blivit nöjd med affären, imponerad att de lyckats ha koll på alla mina småköp och samfraktat. Svarar snabbt om än kort på meddelanden. Någon vara haft skada... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Carmästaren är verkligen en bedragare! Det går bra om man beställer via CDON så tänkte att jag skulle beställa direkt via deras hemsida, men det gick inte lika bra. Beställde i september och idag är d... Ver mais
Varen brukte over en mnd på å komme, og var dermed for altfor sen til å brukes som adventskalender. De annonserte selv med helt andre leveringstider. I tillegg var det en halv kalender, altså 12 luker... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Vi på Carsmästaren är specialiserade inom Cars, Monster High, Pokémon, Pj Masks, Ever After High produkter. Vi har också ett brett sortiment av leksaker som du inte hittar i vanliga butiker. Du hittar märken som Paw Patrol, Princess, Marvel Avengers oc...
Informações de contacto
Götgatan 61, 116 21, Stockholm, Suécia
- carsmastaren.se
Sem histórico de convites para avaliação
Toppen leksaker och snabb leverans
Snabb leverans, jättefina leksaker och som precis på bild fast till en bråkdel av priser i butiker! Köpt flera leksaker som barnen älskat, snabb kommunikation och samfrakt! Uppskattas och kommer definitivt handla mer i framtiden! Rekommenderas starkt!
Bra kommunikation och snabb leverans via Tradera
Har bara bra upplevelser från Carsmästaren. Köpte via tradera 3 gånger. 3st olika Paw Patrol figurer, lika nöjd varje gång.
Hade inga problem med dessa
Hade inga problem med dessa, köpte en vara, varan kom fram hel och utan skador så inget att klaga på.
Varan i toppenskick och snabb leverans!
Good
Good, saknade bara lite mer försiktig packning med ett kort jag köpte.
Inga bekymmer med något
Inga bekymmer med något. Köpte en Hot wheels rc bil. Funkar utmärkt!
Very bad
Scam. They will send you something else (and cheaper) than you ordered.
Har köpt flera gånger och alltid fått…
Har köpt flera gånger och alltid fått vad som visats! Snabb leverans
Beställt en order i december 2023
Beställt en order i december 2023. Ingen leverans fram till slutet av januari 2024. Ingen support alls. Jag var tvungen att cancellera transaktion via banken med en stark känsla för bedrägeri. Välj annan butik om ni kan.
Varan var i god skick & matchade…
Varan var i god skick & matchade bilderna som företaget lades upp, snabb frakt och trevliga!
Jag har bara positivt att säga
Jag har bara positivt att säga. Leveransen dröjde lite pga postnord och att det var mitt i juletid. Jag blev erbjuden att få en ny vara skickad till mig, men sen dök den till slut upp.
Flotte varer
Flotte varer. God kommunikation med sælger.
Jeg handler der gerne igen.
Varen nåede aldrig frem (julegave)
Varen nåede aldrig frem - var en julegave. Nu udsolgt på hjemmesiden. Ringe hjælp fra kundeservice. Handlede med hjemmesiden via CDON. Kan ikke anbefales.
Riktiga bedragare
Riktiga bedragare! Lade en beställning i förra veckan på torsdagen, sent på fredagen fick jag mail om att jag måste swisha pengarna för beställningen, annars skulle dom inte skicka den förens tisdagen veckan efter. Jag swishade pengarna och blev lovad att paketet skulle skickas på fredagen idag är det måndag och jag har varken fått svar per telefon eller Mail. Ingen orderbekräftelse eller något annat. Så om ni funderar på att köpa härifrån så glöm den tanken direkt då dom ljuger och skickar inte iväg beställningar och dessutom svarar dom ej på varken Mail eller telefon. Kolla deras omdöme så fattar ni vad jag pratar om.
Carsmästaren rekommenderas
Handlade via Tradera. Fick min produkt väl emballerad och snabb frakt. Produkten i enlighet med beskrivning. Jag är mycket nöjd med mitt köp från Carsmästaren.
Allt löste sig
Första paketet försvann men de skickade nytt och hanterade detta väldigt bra!
Bedragare
Bedragare. Beställde 2 varor varav bara ena kom fram. På mail svarar de att det är uthämtat, men kollar man på storleken på paketen så stämmer det inte, de säger att båda skickats vilket uppenbart inte stämmer.
Otroligt långsam och otrevlig kundservice.