Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Carsten Nielsen

Vi er i fuld gang med at købe hus. Men hver gang vi finder noget, mangler der enten garage eller carport.... Og hver gang tænker vi carport og falder tilbage til cartop.... Deres hjemmeside er lige til at gå til... Forståeligt og skulle der være spørgsmål, kontakter vi gerne Carsten Nielsen som ved hvad han taler om og ikke mindst, kan give en pris som er til at forstå.... Tusind tak for hjælpen....
Familien fra Vejle som ringer i tide og utide :)
Tommy
7100 Vejle

29 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik monteret 36 kvm carport og hegn…

Vi fik monteret 36 kvm carport og hegn i hele vores indkørsel i efteråret. Besøgte Cartop for rådgivning inden køb. Rigtig god rådgivning der har gjort at vi har endt med en meget beundret carports løsning.Kompetente service folk, leveret til tiden, hurtig installation.
Har ikke haft et eneste klagemål på hele processen.
Tak for et super produkt og en helt igennem god oplevelse.

11 de setembro de 2024

Carporte

Vi fik vores første Carporte fra Cartop for snart 10 år siden til at stille salgsbiler i, de har klaret vind og vejr perfekt og står stadig flotte, derfor har vi også valgt dem igen til seneste projekt, god service, kan kun anbefales

14 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har fået opført en dobbelt carport…

Vi har fået opført en dobbelt carport med redskabsrum i modellen kubistisk design , der kom 2 folk som kunne deres håndværk 💪 lokal vognmand var hyret til løftearbejde med kranbil (dette har cartop arrangeret), der var lidt med skydedøren som vi ikke var helt tilfredse med, men dette blev udbedret promte uden problemer 👍 der er mange der stopper op på vejen og beundrer carporten ☺️

5 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Købte i 2018 en carport model Cubisk…

Købte i 2018 en carport model Cubisk design dobbelt carport med 20 m2 redskabsskur hos Cartop. Dette er ubetinget mit bedste køb til dato, alt er som nyt her 5 år efter opsætningen, jeg oplever stadigt at folk banker på døren og spørger hvor jeg har købt carporten. Løsninger som nedløbsrør samt det kraftige tag givet mig rolige nætter i disse tider med voldsomt uvær. Jeg havde en oplevelse under stormen i sidste weekend hvor vandet fra mit hus væltede ned over carporten pga stoppet tagrende på mit hus, dette klarede carporten uden problemer, fedt at komme hjem til hel og tør redskabsskur. 👌
Jeg kan kun anbefale dette produkt.
Mvh John

20 de outubro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Kan ikke anbefale Cartop og deres produkter !!

Cartop er en virksomhed som bryster sig med 20 års erfaring samt reklamere med at deres produkter er klima tilpasset til fremtidig vejrudfordringer , men det som de har leveret er uden mage ikke tilpasset dette , da tagrender og nedløb i deres carport og overdækning er underdimensioneret og desuden lavet så smart at man ikke kan rense tagrender ( virkligt flot ) derudover er der væsentlige afvigelser fra deres opmåling til det produkt som de har leveret og ikke vil stå ved de har fejl produceret. Så er der andre forehold som ikke er identificeret tilbunds endnu , men det ser ud til at der ikke er styr på deres kvalitetssikring.
Så jeg kan på det kraftigste ikke anbefale Cartop.

29 de abril de 2023
logótipo da Cartop

Resposta da Cartop

CarTop har valgt først at kommentere på denne sag nu, da vi har afventet rettens afgørelse.
CarTop fik medhold i sagen, først i Byretten og siden i Landsretten.
En uvildig syn og skønsmand gav CarTop medhold og bekræftede kvaliteten af produktet og design.
Cartop ønsker ikke at føje yderligere til sagen.

Professionel oplevelse

Vi er super tilfredse med vores overdækkede terrasse. Fra start til slut har det været et godt forløb.

Vi føler at vi har fået en meget individuel løsning efter god dialog.

Selve monteringen forløb gnidningsfrit.

22 de março de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Super god oplevelse med ny carport fra CarTop

Super god oplevelse med ny carport fra CarTop.dk. De kom, tog mål og vi snakkede om løsningen og muligheder. Der kom hurtigt et tilbud med detaljerede tegninger og efter accept en overraskende hurtig levering. I dag blev carporten sat op af to super effektive og kompetente medarbejdere. Alt er i orden, god kvalitet hele vejen igennem og medarbejdere der er omhyggelige med deres arbejde og rydder op efter sig. Hvad mere kan man forlange .... Kan varmt anbefale dem.

1 de outubro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi stod og skulle have en ny carport

Vi stod og skulle have en ny carport, og vi kontaktede 3 firmaer, og CARTOP var den ENESTE der vendte retur. Selve salgs delen gik som vi havde forventet, og da vi kom til ordre delen, kom de ud igen for at tage de rigtige mål, og igen for kontrolmål, jeg må sige det er bare det man forventer. Selve opsættelsen, der kom de dagen før, hvilket jeg kun kunne billige, de 2 montører er bare gode, de fik løst alle de små ting, som man først opdager ved montering, så nu efter 2 ½ dag, står min nye garage, og vi er så glade. ALLE MINE ANBEFALINGER GÅR TIL CARTOP

5 de setembro de 2019
Classificada 2 em 5 estrelas

Mangelfuld kundepleje

Det startede da jeg forsøgte at komme i kontakt med firmaet. 3 gange skrev jeg på deres hjemmeside, og forventede et opkald, men nej..Så skrev jeg på Facebook, og der svarede de.."Jeg kunne ringe til dem på tlf nr xxxxx. " Er de interesseret i at sælge noget eller hva' ?? Kundepleje ...? Jeg ringede, og fik en aftale med sælger, og bestilt en ny carport på plads, ingen problemer der. Hva'så med nedbrydning af den gamle carport ?? "Det er ikke vores problem, det gør vi ikke i" Kundepleje ?...Så fik jeg selv arrangeret fjernelsen af gl. Carport. Opsætningen af ny carport gik gnidningsløs, indtil den sidste finish med nedlægning af sten rundt om stolper. "Det gør vi ikke, det plejer vi ik"..Jeg forventede at købe en "færdig pakke" hvor det hele var på plads og i orden. Dette burde sælger nok lige gøre lidt mere opmærksom på.

24 de maio de 2018
logótipo da Cartop

Resposta da Cartop

Hej Jan

Tak for din anmeldelse det er naturligvis noget vi vil tage til efterretning her i huset,

Vi har ikke modtaget en mail med en forespørgsel fra dig fra hjemmesiden, derfor vendte vi aldrig tilbage. Da vi fik en henvendelse på Facebook kontaktede vi dig ad den vej. Da der ikke var noget tlf. nr. på din henvendelse kunne vi ikke ringe til dig. Derfor bad vi dig ringe til os, så vi kunne få gang i processen.

Da vi talte sammen første gang informerede jeg dig om, at vi ikke foretager nedbrydning af en
ældre træcarport, da det er for dyrt at bortskaffe for os, da vi skal bestille en container til det. Og vi ønsker ikke at vores kunder skal betale for meget for tingene. Jeg anbefalede dig derfor at sætte din carport i ”Gul og gratis” og det lykkedes dig vist også at få den fjernet gratis?

Vedr. belægning og kloak er det ikke en arbejdsopgave vi udfører her i firmaet. Vi har desværre ikke denne type fagfolk ansat i virksomheden. Har jeg også informeret om, og det står også i vores salgs og leverings betingelser. Det er et arbejde der skal udføres 4-5 dage efter opsætning af carport, da beton skal tørre/synke først, for at undgå at fliserne synker. Og hvis vi skal ud og købe dette ved et andet firma for at sælge ydelsen videre til kunden, vil det igen blive alt for dyrt. Og det ønsker vi ikke for vore kunder

Vi er naturligvis interesseret i at sælge noget, men vi kan ikke sælge produkter vi ikke har i vores virksomhed, da vi går op i at kvalitet og pris skal være fair.
Vi kontakter normalt kunder pr tlf. inden for ca. 24 timer. Hvis de ikke svarer forsøger vi igen dagen efter og hvis det ikke lykkes så sender vi mail til folk og beder dem om at ringe til os.

Vi håber at du til trods for at vores firma ikke kan tilbyde en ”færdig pakke” inkluderet alle entreprenør opgaver, er blevet tilfreds med din carport.

Med venlig hilsen Peter Ager

Helt fantastisk forløb

Helt fantastisk forløb. God dialog lige fra første kald til detaljemøde, og til de helt igennem professionelle og meget flinke montører. Alt til tiden (faktisk leveret en uge før tid). Fair pris for vores nye carport. De varmeste anbefalinger fra Frederikssund.

23 de maio de 2018
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais