Hej Jan
Tak for din anmeldelse det er naturligvis noget vi vil tage til efterretning her i huset,
Vi har ikke modtaget en mail med en forespørgsel fra dig fra hjemmesiden, derfor vendte vi aldrig tilbage. Da vi fik en henvendelse på Facebook kontaktede vi dig ad den vej. Da der ikke var noget tlf. nr. på din henvendelse kunne vi ikke ringe til dig. Derfor bad vi dig ringe til os, så vi kunne få gang i processen.
Da vi talte sammen første gang informerede jeg dig om, at vi ikke foretager nedbrydning af en
ældre træcarport, da det er for dyrt at bortskaffe for os, da vi skal bestille en container til det. Og vi ønsker ikke at vores kunder skal betale for meget for tingene. Jeg anbefalede dig derfor at sætte din carport i ”Gul og gratis” og det lykkedes dig vist også at få den fjernet gratis?
Vedr. belægning og kloak er det ikke en arbejdsopgave vi udfører her i firmaet. Vi har desværre ikke denne type fagfolk ansat i virksomheden. Har jeg også informeret om, og det står også i vores salgs og leverings betingelser. Det er et arbejde der skal udføres 4-5 dage efter opsætning af carport, da beton skal tørre/synke først, for at undgå at fliserne synker. Og hvis vi skal ud og købe dette ved et andet firma for at sælge ydelsen videre til kunden, vil det igen blive alt for dyrt. Og det ønsker vi ikke for vore kunder
Vi er naturligvis interesseret i at sælge noget, men vi kan ikke sælge produkter vi ikke har i vores virksomhed, da vi går op i at kvalitet og pris skal være fair.
Vi kontakter normalt kunder pr tlf. inden for ca. 24 timer. Hvis de ikke svarer forsøger vi igen dagen efter og hvis det ikke lykkes så sender vi mail til folk og beder dem om at ringe til os.
Vi håber at du til trods for at vores firma ikke kan tilbyde en ”færdig pakke” inkluderet alle entreprenør opgaver, er blevet tilfreds med din carport.
Med venlig hilsen Peter Ager