Super god vejledning i 1. etape. ( Jack) Professionel opsætning og færdiggørelse af to dygtige unge medarbejdere. Kun topkarakter til Lyngsøe⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Lene og Olav
Leia as opiniões dos outros
A empresa respondeu
Så fik vi opført vores carport. Alt har fungeret til vores fulde tilfredshed. Mødet med sælger, hans grundighed med at vi sammen fandt de rigtige løsninger. Og montørerne udførte et meget professionel... Ver mais
A empresa respondeu
Et supergodt produkt og en supergod service. Vi fik lavet en carport, som jeg selv skulle installere, på Færøerne. Hele processen fra starttegning til levering i vores indkørsel, fungerede upåkla... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Fornecedor de cercas para pátios
- Construtor de pérgolas e garagens
- Construtor de garagens
- Empreiteiro de aço
- Parque de estacionamento para bicicletas
Sobre Lyngsøe A/S
Escrito pela empresa
Lyngsøe A/S
Lyngsøe er en familieejet designvirksomhed med dansk produktion. Vi har egen produktion med dygtige håndværkere og egen tegnestue, fordi vi skaber personligt tilpassede overdækninger og afskærmninger til private, erhverv, boligforeninger og det offentlige. Når du drømmer om bedre rum til udelivet, er løsningen Lyngsøe.Carport, redskabsrum, overdækninger og meget mere
Lyngsøe A/S har i mere end 25 år udviklet, fremstillet og solgt carporte, opbevaringsrum, overdækninger og afskærmninger i design og materialer af høj kvalitet. Alle vores løsninger er udført i galvaniseret stål med mulighed for pulverlakering i mange forskellige RAL-farver, hvilket sikrer, at vores løsninger matcher de fleste materialer og bygninger. Vores løsninger kommer også med mange tilvalgsmuligheder og tilbehør, så du kan skabe din helt unikke carport, redskabsrum, cykelskur eller afskærmning.Personligt tilpassede løsninger – uanset projektets størrelse
Vi tilbyder dig en personligt tilpasset overdækning – uanset om du har behov for en carport til èn bil, et garageanlæg til 20 biler eller andre slags overdækninger. Vælger du en Lyngsøe overdækning, er vi her med sparring og hjælper dig med opmåling og vejledning. Vi monterer naturligvis også overdækningen for dig. Mulighederne er mange, så spids blyanten og lad udformningen af dit projekt flyde.Rådgivning og sparring
Escrito pela empresa
- Det er vigtigt, at du får en snak med vores rådgivere omkring dit projekt
- Vi forstår, at ingen kunder er ens. Derfor lytter vi altid først, inden vi designer og producerer din carport. Vi anbefaler derfor, at du taler med en af vores rådgivere om dine ideer til projektet.
Garanti og tryghed i samarbejdet
15 års garanti
Informações de contacto
Omega 10, 8382, Hinnerup, Dinamarca
- +45 7020 6141
- mail@lyngsoe.dk
- www.lyngsoe.dk
Flotte cykelskure
Vi fik opført 2 flotte cykelskure - aftalt pris og tid blev overhold. Der har gennem hele forløbet været fin dialog med Lyngsøe.
Super god vejledning i 1
Super god vejledning i 1. etape. ( Jack)
Professionel opsætning og færdiggørelse af to dygtige unge medarbejdere.
Kun topkarakter til Lyngsøe⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lene og Olav
dygtige medarbejdere ,omhyggelig med opstilling
dygtige medarbejdere ,omhyggelig med deres arbejde
Godt arbejde med gode håndværker.
To meget kundevenlige til opgaven.
To meget kundevenlige til opgaven.
Gerne bedre information om el tilslutning.

Resposta da Lyngsøe A/S
Min drøm jeg troede var umulig, blev virkelighed
Meget godt planlægningsmøde hvor mine ønsker blev taget alvorligt og gode og detaljerede løsninger blev præsenteret.
Dygtige håndværkere, rask installation, glimrende resultat.

Resposta da Lyngsøe A/S
Professionel kommunikation og god Dansk…
Professionel kommunikation og god Dansk kvalitet.

Resposta da Lyngsøe A/S
På trods af en lang periode før…
På trods af en lang periode før byggetilladelsen var i hus blev alt som aftalt og opstillingen forløb fint. Hilsen Mogens

Terrasseoverdækning
Virkelig tilfreds med endelig at få en terrasseoverdækning op. Vi har allerede brugt vores loungemøbler mere i den måned, vi har haft overdækningen, end de forgangne 8 år med markise. Blot fordi de altid står klar med puder til lidt eftermiddagshygge.
God oplevelse fra indledende samtale omkring løsning til opsætning. Opsætningen blev udført på én dag af Lyngsøes team.
Vi har også købt en cykeloverdækning, der lukker vores carport af på den ene side. Man skulle tro, den altid havde været der, så flot!

Resposta da Lyngsøe A/S
En flot carport med integreret skur er…
En flot carport med integreret skur er ikke let at finde!
Det var derfor godt at opdage Lyngsøes produkter, med superflot finish, enkelt udtryk, høj kvalitet og muligheden for at få det tilpasset carport og skur, så det passede perfekt til min forhave.
Jack, forstod umiddelbart hvad min ide med forhaven var og formåede at tilpasse skur og carport til det.
Han mødte op til et byggemøde med anlægsgartner og havearkitekt og fik tilpasset tegningerne efter dette møde.
Eneste minus i den her proces var, at det ene afløb var placeret forkert, så der skulle produceres et nyt, inden opsætningen kunne laves. Det var ordnet i løbet af en uge, ærgerligt, men godt håndteret med klar information om årsag og videre plan.
Jeg er meget haveinteresseret og for mig var carport og skur en uinteressant nødvendighed. Men nu hvor jeg har fået den opsat, glædes jeg over en flot, elegant løsning, der emmer af, at nogen har gjort sig umage.

Resposta da Lyngsøe A/S
Super god service både af…
Super god service både af sælger,montører og kontoret👍👍😃

Dygtige erfarne håndværkere
Dygtige erfarne håndværkere. Vi har fået en rigtig fin løsning (overdækning af terrasse).

Resposta da Lyngsøe A/S
Kompetent og professionel rådgivning og levering
Design og projekteringsfasen blev udført med stor ekspertise og forståelse for behov og ønsker. Rådgivningen bar bræg af og baserede sig på stor erfaring fra tidligere projekter og leverancer.
Den efterfølgende levering og montage blev udført uden problemer af servicemindede håndværkere.
Bedste anbefalinger herfra

Resposta da Lyngsøe A/S
Købte en postkasse og alt forløb…
Købte en postkasse og alt forløb fuldstændig som planlagt, og vores nye røde postkasse er rigtig flot

Resposta da Lyngsøe A/S
Udfører kvalitetsarbejde til aftalt…
Udfører kvalitetsarbejde til aftalt tid. Besvarer henvendelser. Vi er meget tilfreds med produkt og udførelse.

Resposta da Lyngsøe A/S
En skam man ikke kan give 0 stjerner.
Hvis man kunne give 0 stjerner ville de få det.
Vi har købt carport fra Lyngsøe 2 gange og har været udmærket tilfreds med opsætning og levering. Men deres kundeservice og reklamation er meget elendig.
Carport nr. 2 klagede vi over efter et stykke tid, da den forreste del var løs og lå og ”klappede” op og ned fordi den forreste del ikke var fæstnet ind mod muren som den var i den bagerste del. Det blev aldrig repareret og så kom stormen i januar 2024 (eller var det dec. 2023) Her knækkede den forreste del og jeg kontaktede firmaets direktør som meget arrogant oplyste at alt var lavet lige efter bogen, uden aldrig at have set opsætningen.
Det blev til sidst en forsikrings sag til en helt virkelig vanvittig pris, hvortil en medarbejder sagde ”det er en forsikrings sag ikke” – nåh….
Endelig langt om længe efter megen ventetid, blev skaden repareret og medarbejderen der lavede skaden oplyste, at det var en mangel ved opsætningen. Jeg skrev derfor igen til Lyngsøes direktør samt sælgeren af carporten (og bad dem om ikke at klandre medarbejderen for at sige sandheden) og bad dem om at give en kreditnota for tilbuddet. Men de ikke så meget som gad svare på vores henvendelse. Jeg vil ALDRIG mere henvise andre til dette uartige firma.

Resposta da Lyngsøe A/S
Vi (Virksomhed) har bestilt og fået…
Vi (Virksomhed) har bestilt og fået leveret skur UNA 1,5 med containerafskærming.
Må konstatere at der meget lang leveringstid, montagen kom i mål med adskillige forsinkelser og mange udfordringer, men den håndværksmæssige standard mht. montage og løsninger står slet ikke mål med prisen på løsningen.
Kan på ingen måde anbefale virksomheden Lyngsø A/S, find hellere alternative løsning.

Resposta da Lyngsøe A/S
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.