Leia as opiniões dos outros
Unkompliziert beim Black Friday zugeschlagen (alles sehr übersichtlich im Shop), zu einem unschlagbaren Preis und die Ware kam auch innerhalb einer Woche (glaube, es waren 4 Tage inkl. Wochenende) bei... Ver mais
Top service! Helaas was mijn retourzending verloren bij DHL, maar dat was voor Casual Lads (Gerhard) geen reden om mij niet te helpen! Mooi voor het retour bedrag een shoptegoed gekregen om zo iets... Ver mais
Vandaag mijn pakketje ontvangen met de bestelde caps en sjaal, heel erg blij mee met de bestelde caps en sjaal en staan leuk bij de rest van de outfit. Echt een aanrader als het gaat om casual wear en... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sinds 2017 is Casual Lads dé webshop voor kleding van talloze exclusieve topmerken. Denk hierbij aan MA.Strum, Fred Perry en Lacoste. Al vanaf het begin staan wij bekend om ons ruime aanbod, de goede service en de snelle levering.
Informações de contacto
Não respondeu a opiniões negativas
Vandaag besteld morgen in huis klopt…
Vandaag besteld morgen in huis klopt niet, bijna week gewacht. 3 artikelen besteld bij levering maar 1 aanwezig na napluizen eerdere mail gezien dat 2 producten helaas niet geleverd zijn, was niet duidelijk maar wel netjes al geld retour geboekt. Het geleverde artikel mooi en juiste pasvorm.
Snelle levering en goede kwaliteit!
Polo besteld bij casual lads
Polo besteld bij casual lads , bleek verkeerd gelabeld te zijn dus de maat was verkeerd , ff mailtje gedaan naar de klantenservice en de zelfde avond nog reactie dat de polo retour mocht en ik een andere mocht uitzoeken .
Top geregeld
Helle goeie service
Ik ben ontzettend tevreden over de service. De bestelling was per ongeluk niet goed doorgekomen, maar dit werd razendsnel en professioneel opgelost. De communicatie en terugkoppeling waren super, en de kwaliteit is uitstekend. Heel betrouwbaar bedrijf – ik ga hier in de toekomst zeker opnieuw bestellen!
Snelle levering & prima customer service
Prima customer service over teruglevering
Top kleding en service
Top kleding, de versturing na aankoop is nog beter, in de avond besteld volgende dag In huis.
Netjes verpakt dus in één woord super!
Ik heb besteld voor 22:00 en nog geen…
Ik heb besteld voor 22:00 en nog geen track and trace of een teken dat het überhaupt bezorgd word, probeerde ze te bellen geen antwoord
Best design and good quality i love…
Best design and good quality i love Weekend offender !!
Goede kwaliteit kleding en snelle levering
Goede kwaliteit kleding en snelle bezorging. zeer tevreden mee
100% Reliable and trustworthy!
A very good shop with lots of quality items. 100% reliable and trustworthy!
Bestelling snel geleverd.
Bestelling snel geleverd echter miste er een item, gemaild met Casual Lads en kon meteen wat anders uitzoeken en werd vlot nagestuurd!
Mooie kleding en op tijd bezorgd een…
Mooie kleding en op tijd bezorgd een aanrader
Mooie kleding en super snel bezorgd
Mooie kleding en super snel bezorgd
Zeer tevreden
Supersnelle bezorging en jas is precies zoals op de foto.
Kende de winkel nog niet, maar zal zeker vaker een kijkje nemen!
Shipping issues
I made an order on the 21st of march and the label got credited on the 23rd. I’ve not heard anything since then. I’ve messaged them directly and no response. I’ve messaged landmark who are meant to be delivering partners no response and I’ve tried to contact amazon which are meant to be another partner and you just get sent back to the same page. Bit annoyed but hoping a refund is on it way

Resposta da Casual Lads
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.