CC COSMETICS Opiniões 283

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super glad for klipning af mine spaltede hår det var ligesom mit hår levede igen helt sundt og frisk blev det, det var helt dødt kruset og knækket, nu er det så flot dine magiske hænder forvandlede... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik lavet et CC HairCut hos Chanel, og jeg er seriøst så glad for resultatet. Jeg har været hos flere frisører før, men ingen har nogensinde fået mit hår til at se så sundt ud, samtidig med at... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nu har jeg været hos CC cosmetics 2 gange, og må bare sige wow. Allerede efter første klipning, kunne forskellen tydeligt mærkes, og her 2. gang er det om muligt endnu bedre! Mit hår føles blødt og su... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har ventet nogle uger med at skrive denne anmeldelse, fordi jeg var meget ked af min oplevelse og gerne ville være sikker på, at jeg stod ved det jeg skrev. Jeg valgte denne frisør, ford... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de produtos para cabelo
  2. Cabeleireiro unisexo

Escrito pela empresa

At CC Cosmetics, we are more than just a worldwide cosmetics brand; we are dedicated to deliver a unique hair experience through our products and unique haircut- that are expertly crafted to tackle some of the most stubborn hair problems, providing you with the ultimate solutions for your hair care needs. Founded by Chanel Mirakhori with her mission to help everyone on their hair journey through her products, haircut and knowledge

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Bedste service!!

Bedste service!!! Virkelig sød og så ærlig med en, er så glad for jeg booked en tid til cc haircut, og mit hår har aldrig været så blødt og set sundere ud😍 glæder mig til at komme igen med de bedste resultater som er brugt med CC COSEMETICS eget mærke!!🥹❤️

9 de dezembro de 2025

Hej Malak 🤍

Tusind tak for din skønne anmeldelse – den betyder virkelig meget for os. Det glæder os helt enormt at høre, at dit hår føles blødere og sundere, og at du havde en god oplevelse fra start til slut.

Vi er så glade for, at du mærker effekten af CC haircut og vores produkter, og vi ser frem til at følge din hårrejse videre sammen med dig. Tak for din tillid og dine søde ord – vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen ✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Super dygtig og betænksom smuk kvinde

Super dygtig og betænksom smuk kvinde. Jeg er mere end tilfreds med mit resultat, og jeg kommer helt klart igen. Kan klart anbefales ❤️

7 de dezembro de 2025

Resposta da CC COSMETICS

Hvor er det dejligt at læse – tusind tak for din fine anmeldelse 🤍 Vi er så glade for, at du er tilfreds, og håber at se dig igen snart ✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik lavet en cc haircut og WOW…

Jeg fik lavet en cc haircut og WOW siger jeg bare. Det her gør jeg helt klart igen. Mit hår er så blødt og dejligt. Jeg kan nemt komme igennem mit hår med mine fingre😍 Og Chanel er noget af det sødeste med den bedste service❤️
Mit hår er bare blevet sundere og spalterfrit🥰

7 de dezembro de 2025

Resposta da CC COSMETICS

Tusind tak for din søde anmeldelse 🤍
Det glæder os virkelig at høre, at du er så glad for både resultatet og oplevelsen, og at dit hår føles blødt, sundt og nemt at arbejde med. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse ✨

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg havde desværre en RIGTIG dårlig…

Jeg havde desværre en RIGTIG dårlig oplevelse ved mit besøg. Jeg bestilte et CC-cut, men allerede under klipningen kunne jeg mærke, at teknikken virkede usikker. Frisøren spurgte, om hun måtte tage lidt af længden, fordi håret “var skævt”, men resultatet blev faktisk endnu mere skævt end før.
Jeg bad også om at få klippet mine bangs, som var blevet lange. Jeg var meget tydelig omkring, at de ikke måtte være kortere end til min kæbe alligevel endte jeg med pandehår, der går mig til over mine øjenbryn. Det var langt fra det, jeg havde ønsket eller givet samtykke til.
Hele oplevelsen føltes uprofessionel, og resultatet stemte slet ikke overens med det, jeg kom for. Jeg har aldrig prøvet noget lignende og må bare konstatere, at jeg gik derfra ekstremt skuffet og med et hår, der nu skal bruges tid og penge på at få rettet.
Jeg kan desværre ikke anbefale denne salon baseret på min oplevelse.

28 de agosto de 2025

Hej Melek 🤍

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at læse, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger.

Vi vil gerne præcisere, at behandlingen ligger mere end fire måneder tilbage. Af den grund har vi desværre ikke længere mulighed for at vurdere eller afhjælpe resultatet, da hår ændrer sig markant over tid, og eventuelle justeringer altid skal ske tæt på behandlingen.

Vi vil også gerne nævne, at samme teknik blev udført forud for din behandling på dine to søstre, som du var til stede under, og hvor forløb og fremgangsmåde kunne ses fra start til slut. Derfor er det ærgerligt, at der efterfølgende er oplevet usikkerhed omkring teknikken.

Hvis noget under eller umiddelbart efter behandlingen ikke havde føltes rigtigt, ville vi meget gerne have haft mulighed for at gennemgå det sammen og se på en løsning. Det er desværre ikke muligt så lang tid efterfølgende.

Vi beklager oprigtigt, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger, og takker for din feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service og et flot resultat

Rigtig god service og et flot resultat. Jeg fik nogle gode tips med, som passede til min hårtype. En frisør jeg gerne anbefaler videre🫶

5 de dezembro de 2025

Hej Ida 🤍

Tusind tak for din fine anmeldelse ✨
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Det betyder meget for os, at du gik herfra tilfreds – tak for anbefalingen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hun har reddet mit hår!!!

Hun har reddet mit hår!!!! Både hendes klipning og hendes produkter er alle penge værd, det er det bedste jeg har prøvet og det eneste som virker på mit hår. Stoler ikke på andre når det kommer til mit hår 🥹❤️

6 de dezembro de 2025

Resposta da CC COSMETICS

Tusind tak for dine søde ord 🤍
Det betyder virkelig meget for os at høre, at både klipningen og produkterne har gjort en forskel for dit hår. Din tillid og oplevelse er præcis det, vi arbejder for hver dag. Tak fordi du tog dig tid til at dele det – vi glæder os til at byde dig velkommen igen ✨

Classificada 5 em 5 estrelas

En virkelig god oplevelse!

En virkelig god oplevelse!

Jeg havde en virkelig skøn oplevelse hos CC COSMETICS! Chanel var så hjælpsom og imødekommende, og jeg følte mig med det samme godt tilpas. Hun tog sig god tid til at kigge på mit hår og forklare på en super forståelig måde, hvordan det havde det, hvad der kunne gøres, og hvad der ville være bedst for mig. Jeg følte mig virkelig set og taget seriøst, og det gjorde hele besøget meget mere trygt og rart.

Og som en ekstra bonus tog hun også lige et hurtigt kig på min venindes hår, og fortalte hvilken tilstand det var i, og hvad hun kunne gøre for at passe ordentligt på det - selvom hun slet ikke var kunde den dag.

Alt i alt gik jeg derfra super glad og tilfreds. Jeg kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale hende til alle, der vil have en frisør, der både er dygtig, sød og virkelig går op i sine kunder!

4 de dezembro de 2025

Kære Alina 🤍

Tusind tak for din virkelig fine og detaljerede anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du følte dig set, lyttet til og tryg gennem hele besøget – netop det er noget, vi prioriterer højt.

Vi er også glade for, at du oplevede forklaringerne som forståelige, og at både du og din veninde fik noget brugbart med jer. Det er vigtigt for os at hjælpe, hvor vi kan, også selvom det bare er med et godt råd.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din varme anbefaling ✨

HOLD JER LANGT VÆK

Forfærdelig oplevelse – mit hår blev klippet helt skævt

Jeg kom hjem fra mit frisørbesøg i chok. Mit hår er blevet klippet fuldstændig skævt, og jeg har aldrig oplevet noget lignende. Derudover blev der taget alt for meget længde af – langt mere end jeg havde aftalt eller forestillet mig. Jeg har brugt meget lang tid på at få mit hår til at vokse ud, og nu føles det som om, jeg skal starte helt forfra.

Jeg havde glædet mig virkelig meget til min tid, men jeg endte med at være grædefærdig, da jeg kom hjem. For at få det rettet op skal jeg nu have taget endnu mere af, og før jeg ved af det, er næsten halvdelen af min oprindelige længde væk. En utrolig skuffende oplevelse, som jeg desværre ikke kan anbefale andre.

En anden anmeldelse herinde siger, at vedkommende ikke engang er frisør. Hvor ville jeg ønske, at jeg havde læst hendes anmeldelse inden jeg tog derover :(!

Opdatering:
Lyver i nedenstående skriv. Hun kunne selv se at det var klippet helt skævt. Der er ikke tale om en tot. Men hele håret har forskellige længder. Der er jo en grund til du tilbød mig hele din hårplejeserie, vitaminer og en ny klipning. Det sagde jeg pænt nej tak til, af god grund. Jeg fortalte dig ligeledes at du ikke kunne købe mig til en god anmeldelse herinde. Da du fandt ud af, at jeg ikke ønskede at slette min anmeldelse, så ændrede tonen sig.
Stå ved det overfor dem der læser det herinde, ligesom du stod ved det på vores interne beskeder.

3 de dezembro de 2025

Hej Sonja 🤍

Tak for din anmeldelse. Det er vi kede af at læse.

Vi vil gerne sætte forløbet i korrekt perspektiv. Ved behandlingen blev det aftalt, at der skulle klippes ca. 2 cm af længden. Da vi efterfølgende gennemgik før- og efterbilleder fra samme dag, fremgår det tydeligt, at det er denne mængde, der er blevet fjernet – og ikke væsentligt mere, som det ellers beskrives.

I forhold til oplevelsen af, at håret var klippet skævt, viser billederne ikke en skæv klipning, men derimod, at en tot på højre side var blevet overset. Når håret blev lagt tilbage, fremstod denne tot derfor længere end resten. Dette anerkender vi naturligvis fuldt ud.

Vi gjorde en oprigtig indsats for at finde en løsning og tilbød både, at du kunne komme ind igen, så vi uden beregning kunne rette denne mindre justering, samt et gratis sæt produkter som kompensation. Ingen af disse løsninger blev ønsket. Den efterfølgende dialog gjorde det desværre ikke muligt at fortsætte en konstruktiv og løsningsorienteret dialog.

Vi bestræber os altid på at være imødekommende, tage ansvar og finde løsninger i samarbejde med vores kunder. Vi beklager, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger, men vi kan ikke genkende den samlede beskrivelse af forløbet, som den fremstilles her.

Besvarelse på din din opdatering:

Hej Sonja 🤍
Efter at have gennemgået den skriftlige dialog endnu en gang kan vi samtidig konstatere, at flere af de påstande, der nu bliver fremsat offentligt, ganske enkelt ikke fremgår af kommunikationen mellem os. Der har på intet tidspunkt været stillet krav eller fremsat ønsker om, at en anmeldelse skulle ændres eller fjernes, og den fremstilling stemmer derfor ikke overens med den dokumenterede dialog.

Det er heller ikke korrekt, at der fra vores side skulle være blevet anerkendt en omfattende fejl i den grad, som det nu bliver beskrevet. Der blev alene taget dialog omkring en mindre justering, hvilket også var baggrunden for, at vi tilbød en opfølgende løsning som service.

Da vi blev kontaktet efter din behandling, oplevede vi desværre hurtigt, at dialogen havde en meget hård og ubehagelig tone, og at fokus primært var på tilbagebetaling frem for at finde en fælles løsning omkring resultatet.

Det er heller ikke korrekt, at kommunikationen fra vores side skulle have ændret karakter i forbindelse med anmeldelsen. Vi bestræber os på at håndtere al kundedialog professionelt, respektfuldt og neutralt — uanset om der er enighed eller uenighed omkring en oplevelse.

Hos os er glade og tilfredse kunder vigtigere end konflikter, og derfor blev der som goodwill tilbudt både en ny klipning samt produkter/hårpleje. Det blev ikke tilbudt for at påvirke en anmeldelse, men fordi vi som salon altid forsøger at møde vores kunder ordentligt og løsningsorienteret.

Vi har fuld forståelse for, at oplevelser kan opfattes forskelligt, men vi mener samtidig, at det er vigtigt, at forløbet gengives fair.

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde utrolig slemt hår inden jeg kom…

Havde utrolig slemt hår inden jeg kom indtil min CC Haircut, men jeg må indrømme jeg er meget overrasket over hvor smukt det blevet. Helt sundt uden spalter nu. Kommer helt sikkert igen. Tak for en så skøn oplevelse 🤍

25 de novembro de 2025

Resposta da CC COSMETICS

Tusind tak for din søde feedback 🤍
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er glad for resultatet, og at dit hår nu føles sundt og spaltefrit. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen ✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er virkelig glad for mit resultat

Jeg er virkelig glad for mit resultat! Mit hår føles allerede meget sundere, og jeg kan mærke, at hun virkelig har hjulpet mig på vej til at få mit hår tilbage i en god og sund stand igen.
Hun var også super sød og imødekommende, og man føler sig virkelig tryg i hendes hænder.
Jeg er meget tilfreds med både behandlingen og oplevelsen, og jeg kan helt klart anbefale hende til andre

23 de novembro de 2025

Hej Nadeia 🤍

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du allerede mærker en forskel, og at dit hår føles sundere igen. Tryghed og individuel vejledning er noget, vi prioriterer højt, så det betyder meget at høre, at du har følt dig godt taget hånd om.
Tak for din anbefaling – og fordi du valgte os ✨

Woow

Wow, siger jeg bare 😱 fik en cc hair cut og købte en masse hår vitaminer. Har nu været på dem siden d.23/6 og mit hår der aldrig blev længere og voksede så langsomt er nu blevet 10cm længere og tykkere😱 har prøvet alle mulige hår vitaminer uden effekt men cc cosmetics hår vitaminer er helt vanvittige😱🙏🏼 Kæmpe anbefaling her fra 😱
Tusind tak Chanel 🌸

19 de novembro de 2025

Kære Malou 🤍

Tusind tak for din skønne anmeldelse – hvor gør det os bare glade at læse 🤍

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og anbefale os videre – det betyder mere, end du aner ✨

Vejen til sundt hår!

Chanel fra fra CC COSMETIS har bogstaveligt reddet mit hår. Efter mange år med afblegning, besluttede jeg at gå tilbage til min egen hårfarve. Mine længder var desværre bare fortsat skadet. Jeg kontaktede CC COSMETIS og fik en CC haircut, jeg bevarede min længde, men havde pludselig sundt og livligt hår igen!

Jeg havde ikke planer om at skulle købe produkterne, da jeg normalt bruger gode og dyre frisør produkter og lige havde købt ind til mit projekt, sundt hår.
Jeg købte hårkuren og olien og jeg må bare sige at mit hår aldrig har set bedre ud. Jeg har sundt, fugtet og glansfyldt hår uden at det bliver fedtet som jeg har en tildens til.
Chanel forklarede mig meget grundigt hvordan jeg ville få det bedste af ud af produkterne.

Hvis man ønsker at gøre noget godt for sit hår og vil have nogen produkter som virkelig gør en kæmpe forskel, vil jeg virkelig anbefale CC COSMETIS. Der findes ikke en bedre hårkur på markedet!

TAK! for at have gjort en kæmpe forskel på mit hår. I får min største anbefaling.

12 de novembro de 2025

Resposta da CC COSMETICS

Tusind tak for din fantastiske og meget grundige anmeldelse – den betyder utrolig meget for os 🤍
Det gør os så glade at høre, at dit hår har fået nyt liv igen efter mange år med afblegning.

Hvor er det dejligt at høre, at både CC Haircut, hårkuren og olien har gjort en mærkbar forskel, og at du har haft en god oplevelse med vejledningen undervejs ✨

Tusind tak for din tillid, din anbefaling og for at dele din oplevelse – det sætter vi enorm stor pris på 💫

Jeg er tom for ord

Jeg er tom for ord. Købte for 3 måneder siden CC Hair Vitamins og jeg må indrømme jeg aldrig har prøvet noget så vildt. Mit hår plejer at vokse meget lidt men siden jeg begyndte på vitaminerne og har taget dem dagligt er jeg oppe og vokse over halvanden centimeter hver måned, det vil sige jeg fra start til nu har vokset 4,5 cm på 3 måneder. Jeg målte mit hår til start og har igen målt det nu efter min 3 måned på pillerne. Jeg er mundlam. Tak for jeres mega gode arbejde og produkt! Jeg er en fast kunde fremadrettet 🤍

12 de novembro de 2025

Kære Neda 🤍

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse – vi bliver simpelthen så glade for at læse den ✨

Det betyder utrolig meget for os, at du har taget dig tid til både at måle og dele din oplevelse, og vi er så glade for, at du er blevet fast kunde – det sætter vi kæmpe pris på 💫

Classificada 5 em 5 estrelas

En fantastisk oplevelse på alle parameter

Har nu været hos CC Cosmetics/CC Haircut 2 gang, hvor jeg er blevet klippet med en teknik der fjerne alle de spaltede spidser i de forskellige lag i håret. Har fået den bedste behandling, hvor man føler sig tryg i hendes hænder og selskab.
Derudover har jeg købt hendes hårprodukter hun forhandler. Det er en vanvittig oplevelse at bruge de hårprodukter. Kommer ikke til at skifte. Håret føles blødt og lækkert helt frem til næste hårvask. Kan særligt anbefale hår masken og hår olien 🤩

28 de outubro de 2025

Kære Julie 🤍

Tusind tak for din skønne anmeldelse og for at dele din oplevelse – det betyder virkelig meget for os ✨
Hvor er det dejligt at høre, at du både har haft en tryg og behagelig oplevelse med CC Haircut, og at du tydeligt kan mærke forskel på dit hår efterfølgende 💫

Det gør os ekstra glade, at produkterne også lever op til dine forventninger, og at både hårmasken og hårolien har fundet en fast plads i din rutine – tak for anbefalingen 🤍

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse , det min 2. Gang jeg er hos Chanel , hun er virkelig dygtig og rigtigt rar at være hos, mit hår blev silkeblødt, og virkelig flot, kommer 100% tilbage igen , for en fresh up om nogle måneder .

1 de novembro de 2025

Kære D.A. 🤍

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for os, at du allerede har været hos os flere gange!

Hvor er det skønt at høre, at dit hår blev silkeblødt og flot, og at du følte dig godt tilpas under besøget ✨

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen til dit næste fresh up 💫

Classificada 5 em 5 estrelas

Chanel er fuldstændig fantastisk + hendes hårvitaminer

Chanel er fuldstændig fantastisk! Jeg startede bare med at blive klippet, og købte derefter 5 pakker af hendes hårvitaminer… OG JEG KAN FORTÆLLE JER DE VIRKER!!! Jeg har taget dem 3-4 måneder nu og jeg ser så meget nyt hår på vej, mens mit hår bare er det sundeste det nogensinde har været! Jeg har btw også lige købt 3 nye pakker hårvitaminer igennem en af hendes tilbud hun laver nogle gange. Og Chanel er der ALTID til at hjælpe og svare på spørgsmål! KÆMPE ANBEFALING

22 de outubro de 2025

Kære Laura 🤍

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det gør os så glade at høre, at både klipningen og hårvitaminerne har gjort en stor forskel for dit hår 💫

Tusind tak for din tillid og kæmpe anbefaling – vi er altid her, hvis du har spørgsmål ✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste hår vitaminer til dato

Bedste hårprodukter til dato! Har døjet med hårtab og stressppletter i flere år. DERES VITAMINER har reddet mit hår fuldstændigt og fået mit hår til at gro som aldrig før. Jeg har efterhånden prøvet alle hårvitaminer både fra butikker samt recept, intet har virket. Så dette er for vildt! Jeg har brugt vitaminerne i i alt 8 måneder nu og jeg kan love for jeg bliver ved med at bruge dette fantastiske produkt! Tak for jer og jeres fantastisk produkt CC Cosmetics 🌟

20 de outubro de 2025

Kære Nikolaj 🌟

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at høre, at hårvitaminerne har gjort så stor en forskel for dig 🤍
Hvor er det skønt at høre, at dit hår er kommet tilbage stærkere end nogensinde ✨

Tak for din tillid og de flotte ord – vi sætter enorm stor pris på dig 💫

Så tilfreds!

Love it! Sødeste og mest effektive frisør, som virkelig går op i kvaliteten af sine produkter og resultater. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med behandlingen resultatet.😍😍

3 de outubro de 2025

Kære Amalie 🤍

Tusind tak for din skønne anmeldelse – det gør os så glade at høre, at du er så tilfreds med både behandlingen og resultatet 💫

Classificada 1 em 5 estrelas

IKKE UDDANNET FRISØR- meget utilfreds klipning!

Jeg må ærligt indrømme at jeg langt fra er tilfreds med den klipning du har lavet på mig. Jeg har endnu ikke kunne ha’ mit hår løst, fordi du ikke har klippet den øverste del af mit hår ordentligt, ingen frisure, så jeg er TVUNGET til at have half up- half down siden du klippede mig. Udover det ventede jeg over en måned på den hår olie jeg købte samtidig med min klipning, fordi du ikke havde den hjemme. Fik godt nok en serum som undskyld for vente tiden. Men det ændre ikke på at mit hår er ikke er klippet i en frisure. Og så burde du altså informere dine kunder om at du IKKE ER UDDANNER FRISØR, SOM I OVERHOVEDET IKKE. Hun har arbejdet i hendes mors salon, DET GØR DIG IKKE TIL FRISØR! Hvilket jeg ved, er en meget vigtig detalje, for rigtig mange piger/kvinder. Det hele lyder rigtig godt men det er altså ikke 900,- værd. Og det tager langt fra halvanden time. Min veninde og jeg blev begge klippet på halvanden time.. og det var inkl. snak, hygge osv. Bare til info, for andre der ikke har lyst til at ende med klipning som jeg.
HÅBER VIRKELIG IKKE DER ER ANDRE DER BLIVER SNYDT LIGESOM JEG. For ØV for en oplevelse og dårlig service!

2 de julho de 2025

Hej Pernille 🤍

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi kede af at læse.

Vi vil gerne komme med nogle faktuelle nuanceringer til forløbet, da dele af anmeldelsen ikke stemmer overens med den behandling, der blev gennemgået. Under behandlingen blev hårets udgangspunkt italesat, herunder at der var flere eksisterende længdeforskelle samt en hårtilstand præget af tidligere skader og varmepåvirkning. Det blev samtidig forklaret, at når fokus er på at forbedre hårets kvalitet, kan der ikke skabes mere længde, men derimod arbejdes mod sundere hår.

Der blev også informeret om, at en korrigering af eksisterende længdeforskelle kan fremstå mere markant umiddelbart efter klipningen, selv når det blendes ind, og at resultatet ofte falder mere naturligt efterfølgende. Dette var der enighed om under behandlingen.

Vi vil i den forbindelse præcisere, at behandlingen udføres af en professionel frisør med selvlært baggrund, som vi altid er åbne omkring.

Det er ærgerligt, hvis oplevelsen har givet indtryk af, at der ikke blev brugt tilstrækkelig tid, da behandlingen blev udført. Der afsættes som udgangspunkt samme behandlingstid til alle kunder, men tiden tilpasses individuelt under behandlingen efter hårets behov.

Havde vi hørt fra dig efterfølgende, ville vi gerne have haft mulighed for at gennemgå håret igen og finde en løsning sammen.

Jeg fik virkelig hjælp!

Jeg var forbi CC Haircut til en mega god oplevelse. Som en der både har haft afbleget, selvfarvet og generelt meget skadet hår, var det stedet at gå hen og få det fikset. Både ift til den så smarte måde at klippe, der fik al det spaltede hår væk og så til de fifs og tricks til hvordan lige mit hår skal behandles fremover. Udover det var Chanel som jeg blev klippet af enormt sød og hjælpsom ift til forsendelsen af mine produkter jeg bestilte med. Virkelig god oplevelse, kan anbefale

29 de agosto de 2025

Kære Frida 🤍

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at høre, at du har fået den hjælp og vejledning, du havde brug for 🤍
Det glæder os, at både klipningen og rådene til pleje fremover har gjort en forskel for dit hår ✨

Tak for din tillid og din anbefaling – du er altid velkommen igen 💫

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais