CC COSMETICS Opiniões 283

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super glad for klipning af mine spaltede hår det var ligesom mit hår levede igen helt sundt og frisk blev det, det var helt dødt kruset og knækket, nu er det så flot dine magiske hænder forvandlede... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik lavet et CC HairCut hos Chanel, og jeg er seriøst så glad for resultatet. Jeg har været hos flere frisører før, men ingen har nogensinde fået mit hår til at se så sundt ud, samtidig med at... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nu har jeg været hos CC cosmetics 2 gange, og må bare sige wow. Allerede efter første klipning, kunne forskellen tydeligt mærkes, og her 2. gang er det om muligt endnu bedre! Mit hår føles blødt og su... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har ventet nogle uger med at skrive denne anmeldelse, fordi jeg var meget ked af min oplevelse og gerne ville være sikker på, at jeg stod ved det jeg skrev. Jeg valgte denne frisør, ford... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de produtos para cabelo
  2. Cabeleireiro unisexo

Escrito pela empresa

At CC Cosmetics, we are more than just a worldwide cosmetics brand; we are dedicated to deliver a unique hair experience through our products and unique haircut- that are expertly crafted to tackle some of the most stubborn hair problems, providing you with the ultimate solutions for your hair care needs. Founded by Chanel Mirakhori with her mission to help everyone on their hair journey through her products, haircut and knowledge

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kom ind med bleached og skadet hår

Jeg kom ind med bleached og skadet hår, og gik derfra med det blødeste og sundeste hår jeg har haft i lang tid. De forstod præcis, hvad mit hår havde brug for, og det ser helt forvandlet ud. Kommer helt klart igen! 🩷
– Arnika

5 de abril de 2025

Havde den bedste oplevelse

Mit hår har aldrig føltes så sundt! Ekstrem dygtig frisør og hendes serum er virkelig god! Kan varmt anbefales! Udover det er hun service minded og rar at sidde i stolen hos.

2 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været inde hos CC haircut

Jeg har været inde hos CC haircut. Mit hår var meget usundt, så det skulle klippes. Mit hår så allerede meget sundere ud efter klipningen.
Med hjælp fra Channel blev jeg guidet igennem de rutiner jeg bør inddrage i min hår rutine for at skabe det bedste resultat på sigt.
Derudover lader det til at Channel har en meget bred viden inden for hår og jeg glæder mig meget til at få hendes produkter hjem, så jeg kan prøve dem af.

1 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse hos CC Haircut!

Fantastisk oplevelse hos CC Haircut!

Jeg besøgte CC Haircut den 11. marts og fik den absolut bedste behandling! Udover en professionel klipning blev jeg også introduceret til nogle virkelig gode produkter – blandt andet deres shampoo og vitaminer til håret. Allerede efter 15 dage kan jeg se en tydelig forbedring, hvilket virkelig har overrasket mig positivt.

Fra det øjeblik man træder ind, bliver man mødt med åbne arme af et imødekommende og smilende personale. Stemningen i salonen er fantastisk, og de gode samtaler gør oplevelsen endnu bedre. Det er uden tvivl den bedste frisøroplevelse, jeg har haft, og det bliver bestemt ikke sidste gang, jeg besøger dem.

Jeg kan på det varmeste anbefale CC Haircut!

11 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Chanel er seriøst den dygtigste og…

Chanel er seriøst den dygtigste og sødeste jeg længe har været ved. Vi havde nogle gode snakke, både om hår, men også andre ting. Man føler sig rigtig tryg, og i gode, professionelle hænder. Mit hår har aldrig føles så sundt og lækkert. Kan VARMT anbefale CC COSMETICS

15 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

God service og fantastisk behandling

Jeg er virkelig glad for den oplevelse, jeg har haft hos CC. Servicen var i top, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Mit hår havde rigtig mange spaltede spidser, men det har CC formået at få styr på – og resultatet er simpelthen fantastisk! Jeg ser allerede frem til mit næste besøg. Kan varmt anbefales! 😍 Taaak CC ❤️

1 de março de 2025

Det værd at prøve af

Mit hår har været samme længde i 7 år og har prøvet alt for at få det længere uden held. Jeg har fået klippet mit hår af Chanel de sidste måneder og er glad for at jeg for første gang begynder at få stille og roligt fremgang med min hårvekst og er på rette vej til mit mål.
Chanel virker til at have meget expertise i sit fag og er helt klart det værd at give et skud og se om det er noget for en.
Jeg vil prøve at se hvordan mit hår vil reagere på hendes vitamin piller og kan give en opdatering om noget tid :)

CC haircut af Chanel

Jeg fik lavet et CC haircut af Chanel. Chanel var åben, sød, god kundekontakt og dygtig. Hun formådede at redde de fleste af mine split ends i håret og få reddet en rigtig dårlig klipning i lag, til at håret gik mere naturligt i ét med sig selv efterfølgende. Hun reddede også mine længder, så jeg ikke skulle blive kort håret. Nu skal håret bare gro sundt ud☺️.

2 de março de 2025

Bedste frisør oplevelse

En super sød pige som kan fuldføre mirakler. Mit hår var fuldkommen slidt og død, men har nu fået liv igen. Jeg har aldrig gået fra en frisør så glad og tilfreds før. En kæmpe anbefaling herfra!

2 de março de 2025

Sund og lækkert hår

Jeg var inde for nogle dage siden og få klippet mit hår hos Chanel. Først og fremmest kan man virkelig mærke, at hun brænder for det her, og det kunne man også mærke på resultatet. Jeg kom ind med tørt, kedeligt hår med spaltede spidser og gik derfra med sundt, blødt og shiny hår. Jeg fik sundere hår uden at miste længden. Kan helt klart anbefale Chanel, hvis man ønsker sundere hår uden at miste længden.

4 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste klipning hos Chanel!

Jeg har fået klippet mit hår hos Chanel for første gang og jeg har aldrig været så glad for en klipning. Mit hår føles sundere end nogensinde 😍 Hun er virkelig grundig og man kan mærke at hun brænder for sit arbejde. Derudover, er hun utrolig sød og varm!

Jeg kan virkelig anbefale en klipning hos Chanel, specielt hvis man har en masse spaltede spidser men ikke vil miste længden 😍

CC haircut❤️🫶🏼

Chanel er super dygtig og imødekommende, og man føler sig super tryg ved at være i stolen hos hende. Kæmpe anbefaling at få et CC haircut, det har gjort en kæmpe forskel for mig og mit hår ser så sundt ud efter❤️

En rigtig god oplevelse!🌟

Efter at have fulgt CC cosmetics på sociale medier i 3-4 år, besluttede jeg mig endelig for at prøve en CC haircut. - hvilket var en rigtig god beslutning! Jeg følte mig så forstået samt i trygge hænder hos Chanel. Min hår har aldrig været blødere, og jeg gik glad og tilfreds fra salonen 🙌🏻 kan klart anbefales!

7 de março de 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg var inde for nogle uger siden og få klippet mit hår hos Chanel, som mit hår/spidser virkelig trængte til. Jeg kan mærke en betydelig forskel på det + det ses, og mærkes sundere end overhovedet før. Det er jeg ekstremt glad for.
Derudover hører jeg også en kvinde som virkelig brænder for sit fag og arbejde, men som også bare var nede på jorden og enormt sød. Det var en oplevelse i sig selv 🫶🏼 Det bliver ikke sidste gang jeg kommer til CC og jeg glæder mig til at prøve mine nye produkter af 🙏🏽

6 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Kan kraftigt anbefale efter jeg er…

Kan kraftigt anbefale efter jeg er blevet klippet kan man tydelig mærke hvordan mit hår det er 1000 gange lækre og sundere for top til tå har også Taget den store pakke af produkterne og mit hår er så lækker blødt glæder mig sindssygt meget til at komme i gang med vitaminpiller Ne og se hvilket fantastiske resultat de også kan give mig

26 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Kan give mine varmeste anbefalinger…

Kan give mine varmeste anbefalinger herfra . Jeg er blevet klippet af sødeste Chanel, der besad en fantastisk professionel tilgang til sit arbejde . Chanel klippede hver eneste ødelagt hårstrå med den største tålmodighed ( jeg har haft afbleget mit hår gennem de sidste 7 hår og havde spaltet hår fra rod tilspidserne😅) Chanel er utrolig god til at motivere og vejlede sine kunder ift at opretholde sund hårvækst gennem egne erfaringer med produkter som gavner den videre forløb. Jeg anvender olien fra deres serie og er super tilfreds med både duft og den blødgørende effekt på mit hår.

12 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

CC Cosmetics reddede mit hår!

Efter at CC Cosmetics dukkede op på min fyp på TikTok, begyndte jeg at følge dem både dér og på Instagram. Jeg blev virkelig glad for at opdage dem, da jeg har boet i Grønland i to år, hvor den tørre luft har været en stor udfordring for mit krøllede hår. Jeg var nødt til at glatte og krølle det næsten dagligt for at holde styr på det, hvilket desværre resulterede i brændt og knækket hår. 🥲

Endelig fik jeg en tid hos Chanel, som er det sødeste menneske og brænder for det, hun laver. Jeg har aldrig før lært så meget om hårpleje, produkter og hvordan jeg bedst kan pleje mit hår for at få det sundt og lækkert igen. 🤩

Efter behandlingen føles mit hår silkeblødt og sundt, og jeg glæder mig til at prøve hendes hårolie og vitaminer! Hendes hårmaske er helt fantastisk, og mit hår har aldrig føltes så hydreret og stærkt som nu! 🥹

Jeg kan kun varmt anbefale at tage ind og opleve Chanel og hendes magiske hænder! 😍🙌

21 de fevereiro de 2025

Fantastiske produkter og service

Jeg er helt vild med CC Cosmetice’s shampoo Efter at have brugt den i et stykke tid, er mit hår blevet så blødt, sundt og glansfuldt – det har aldrig set bedre ud. Jeg elsker, hvor skånsom og plejende shampooen er, samtidig med at den dufter fantastisk!

Derudover er jeg også super glad for den klipning, jeg fik lavet! Mit hår føles så let og velplejet, og resultatet er præcis, som jeg ønskede det. Nu glæder jeg mig bare endnu mere til at få mine hårvitaminer hjem, hvis de virker lige så godt som resten af produkterne, bliver mit hår kun endnu bedre!

Tak til CC Cosmetice for både skønne produkter og en fantastisk behandling – jeg er kæmpe fan! 🌸✨

9 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais