Leia as opiniões dos outros
Camera set besteld bij dit bedrijf, na betaling netjes een factuur gekregen via de mail. Echter bleef een mail of bericht van een verwachte levertijd uit en daarom heb ik meerdere malen zelf ee... Ver mais
Mijn Klacht: Heb in maart (14) 2022 een product gekocht, waarbij stond levering binnen 10 dagen (werk) inmiddels is het 24 juni 2022 Vele keren gebeld( alleen antwoord-apparaat met verzoek email t... Ver mais
In het verleden camera s bij dit bedrijf gekocht. Wilde camera bijkopen echter winkel is dicht , bij aanbellen bij deur bedrijf geen enkele ractie, op telefoon en mail wordt niet gerageerd. Daarom ma... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
oplichters
Bestelling gedaan, maar goederen nooit geleverd. Diverse malen geprobeerd te bellen, de telefoon wordt niet beantwoord. Het is ongelofelijk dat de website maar in de lucht blijft en er nog steeds slachtoffers gemaakt worden. Dit is pure oplichting. Bestel hier niets, je bestelling wordt niet geleverd
Op 19-7-2024 camera recorder besteld en…
Op 19-7-2024 camera recorder besteld en betaald, maar tot op heden niets ontvangen. Ook geen terugbetaling! Aangifte gedaan bij de politie voor oplichting. Vandaag weer een poging gedaan tot contact, maar weeral geen reactie.
ZEER ONBETROUWBAAR!!!
Per ongeluk een factuur 2x betaald. Zowel via de mail als telefoon is dit bedrijf NIET bereikbaar. Voicemailberichten wordt ook niet op gereageerd.
Voor mij en zoals ik hier lees ook voor anderen een eenmalige ervaring.
Online bestelling is nooit geleverd
Online bestelling is nooit geleverd. Telefoon, e-mail en brief per post worden niet beantwoord. Inmiddels aangifte gedaan bij de politie wegens oplichting.
'Zie de negatieve reacties
'Zie de negatieve reacties. De website is ook niet meer benaderbaar. Geeft een beveiligingswaarschuwing.
Betaalde apparatuur is nooit geleverd
Betaalde apparatuur is nooit geleverd. Telefoon en email worden niet beantwoord. Inmiddels aangifte gedaan bij de politie en toezichthouder. Hopelijk worden er snel stappen ondernomen tegen deze oplichters.
Bestaat het bedrijf nog wel?
4 jaar geleden een camera systeem aangeschaft. levering ging niet heel soepel, maar uiteindelijk werkte alles prima.
Nu is onlangs echter de recorder ermee gestopt, maar ik heb al meerdere mails gestuurd , telefoontjes gepleegd en voicemail ingesproken om advies te vragen, maar geen enkele reactie.
lijkt wel of het bedrijf is opgehouden te bestaan??
Drie weken geleden een bestelling…
Drie weken geleden een bestelling geplaatst, echter niet geleverd. Ongeveer 30 mails verzonden en een aantal maken telefonisch proberen te bereiken. HELAAS GEEN REACTIE.
Vroeger goed ....nu waardeloos
Alweer enkele jaren geleden camera's en recorder aangeschaft. Goed advies, snelle levering maar..... nu wilde wij uitbreiden en de recorder is overleden. Rond Kerst23 1e x geprobeerd te contacteren. Tig maal bellen, emails, via website ..... GEEN REACTIE tot nu 22feb24.
Nu toch echt van 5 ster naar 1 ster en dat is nog teveel helaas.
Ondertussen zijn we 20 maart 2024
Ondertussen zijn we 06/06/2024, bijna een jaar verder dus, nog steeds horen we niets van dit malafide bedrijf, geprobeerd te bellen, gemaild enz
maar geen antwoord!
Mensen blijf ervan weg, naar onze centen of besteld product kan men fluiten
Ondertussen zijn we 20 maart 2024 en ja nog steeds niets gehoord over deze bestelling, wie kan helpen om dit op te lossen??????????????????????????
En de zaakvoerder laat helemaal niet van hem horen!!
Ondertussen zijn we 5 januari 2024 en nog steeds niets gehoord over deze bestelling die betaald is maar nog altijd niet geleverd is!!!!
Na verschillende berichten gestuurd te hebben en een telefonische boodschap te hebben ingesproken gebeurd er niets, geen teken van leven van de eigenaar, wat kan men hier nog aan doen???
Bestellen, Betalen, maar GEEN LEVERING !!!!!!!!!!!!
Volg stap-voor-stap uw bestelling
Datum Status
09-07-2023 Momenteel in backorder (betaald)
09-07-2023 Betaling aanvaard
We zijn nu 4 oktober 2023 en nog steeds is mijn bestelling niet toegekomen, blijft in backorder staan sinds 09-07-2023, geen reactie op mails enz
Wat moet een mens hiervan vinden????
De camera's die geleverd zijn in het verleden werken wel heel goed daarom had ik er nog eentje bijbesteld
WE ZIJN NU 26 NOVEMBER EN NOG STEEDS NIET GELEVERD!!!!!!
Wanneer wordt er eindelijk gereageerd??????
Datum van ervaring: 04 oktober 2023
Besteld, betaald, nooit geleverd.
Infraroodverlichting besteld en meteen via Bancontact (uit België) betaald, automatische bevestiging en factuur ontvangen, maar nooit een levering. Geen reactie op mails of chat-berichten op de website. Onmogelijk te bereiken via telefoon. Aangifte zal worden gedaan.
Op 2 augustus een kabel besteld en…
Op 2 augustus een kabel besteld en niets geleverd gekregen.
Telefonisch of via de mail niet meer bereikbaar.
Oplichter
er word niet gereageerd en niet geleverd
Waardeloos bedrijf.
Waardeloos bedrijf.
Meermaals factuur gevraagd. GEEN ANTWOORD.
Bestel bij deze oplichters niks.
Ga bij erkende winkel in de buurt en laat je door die stomme Hollandse klootzakken niet in het zak zetten.
Ik hoop dat ze deze oplichters snel uit de lucht halen.
WEG MET DIE KLOOTZAKKEN!!!!!!!!!
CCTVWINKEL was ooit een goede leverancier
Dit bedrijf heeft enkele jaren geleden goede zaken gedaan. Maar in eens alle bestellingen worden niet geleverd, na betaling. Ik denk dat de kan*r banken ook mee werken om de betalingen netjes faciliteren aan deze oplichters.
**Mensen doe aangifte, al adviseert de website van de politie.nl om niet te doen.
Vermeld jullie schade, de mijne is €500,-
Je staat machteloos tegen over banken in alle opzichten
ABNAMRO
RABO
ING
SNS
De eigenaar van deze webwinkel: © 2013 - 2023 Menotal B.V. | KvK 57346011 | BTW NL-8525.41.223.B01
Adres: Piet Soerstraat 1, 7903TJ Hoogeveen
Website registratie info:
Menotal B.V.
Piet Soerstraat
7903TJ Hoogeveen
Netherlands
Registrar:
Internet Service Europe B.V.
Rucphensebaan 30A
4706PJ ROOSENDAAL
Netherlands
Abuse Contact:GEEN!!
Helemaal geen ster het zijn oplichters!
Helemaal geen ster het zijn oplichters!
Let op bestel niets!!!!!
Besteld, betaalt en daarna noppes nada geen vervolg.
Tig keer gebeld en gemaild.
Geen reactie !
Slecht camerabewakingssysteem Nevieuw…
Slecht camerabewakingssysteem Nevieuw geleverd waarbij 16 camera’s na 16 maanden stuk zijn.
Twee opgestuurd en nooit iets meer gehoord of gezien.
Telefonisch en per mail zijn ze niet bereikbaar
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf, product besteld en betaald. Netjes bevestiging gekregen van bestelling en factuur. Veel mails geschreven echter geen antwoordt, ook veel gebeld maar wordt niet opgenomen.
Camera set besteld bij dit bedrijf
Echter bleef een mail of bericht van een verwachte levertijd uit en daarom heb ik meerdere malen zelf een mail gestuurd maar een reactie kreeg ik niet..
Na ongeveer 1 week werd de camera set wel bezorgd gelukkig en functioneert uitstekend moet ik zeggen.
Dus mijn ervaring is prima en redelijk snel geleverd, goed materiaal maar bedrijf is lastig te bereiken.
D. Bos
Middelburg
Mijdt deze betrouwbare zaak
Bestelling geplaatst en betaald, maar product niet geleverd. Telefoon wordt niet opgenomen, emails niet beantwoord. Onbetrouwbare zaak, mijden dus!