It’s a great place, where to play bowling and pool (we did not try minigolf, but there were a lot of people playing). Snacks for bowling in picture looks smaller when making reservation) than they ac... Ver mais

A empresa respondeu
Vi var 8 pensionister, som var inde og spille Minigolf og bagefter spise frokost. En super-dejlig oplevelse, men hullerne er lidt dybe, at komme ned i for at samle kuglen op. Det kneb lige lidt for... Ver mais
Vores firma havde et bestilt personale arrangement med Bowling og mad, Dinner Bowling. Cecilies var forberedte og modtagelsen var nem. Bowlingen gik fint og teknikken spillede. Maden blev serveret... Ver mais
A empresa respondeu
Stadigvæk en sjov minigolf oplevelse, at spille i Herlev men det er så møg beskidt og ulækkert. Gulvene er nærmest dækket af klamme spildte væsker. Masser af akidt og møg på tæpperne på banerne og v... Ver mais
A empresa respondeu
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du 18-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café.
Escrito pela empresa

Hørkær 1, 2730, Herlev, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Good food, friendly and helpful staff and I liked how clean and neat everything is. Also, the temperature inside was pleasant even though it was a super sunny day

Spillede minigolf med med 9.klasse. De hyggede sig alle gevaldigt 🙂

Ideelt til børnefødselsdag.
God service.

Resposta da Cecilie's - Cecilie's Herlev
Mange gode oplevelser samlet ét sted
Genialt til teamdag, hvor man har mulighed for at prøve både bowling, dart, minigolf, pool osv.

Resposta da Cecilie's - Cecilie's Herlev
Vi var afsted for at holde afslutning for et håndboldhold, og var der med 20 børn.
Personalet var imødekommende, og alt kørte på skinner.
Maden kom på bordet som de var færdige med at bowle, så der var ingen ventetid.

Resposta da Cecilie's - Cecilie's Herlev
Slidt minigolf bane. Beskidt ved alle stop. Ingen sprit.

Resposta da Cecilie's - Cecilie's Herlev
Der er for meget ventetid mellem hullerne nok pga at I sætter for mange til samme tid

Resposta da Cecilie's - Cecilie's Herlev
Det var så skønt at gense Blå mandag, samt en dejlig frokost. Kan kun anbefales!

Resposta da Cecilie's - Cecilie's Herlev
Dannede en god ramme for hygge med kollegaerne.
Maden var super og det var nemt at få udskænket.

Resposta da Cecilie's - Cecilie's Herlev
Meget indbydende og hyggelig stemning, det var også nogle gode minigolf baner kan varmt anbefales.

Resposta da Cecilie's - Cecilie's Herlev
Super hyggeligt sted med god mad og service
Pænt og rent

Resposta da Cecilie's - Cecilie's Herlev
Jeg var ud og bowle med familien, og det var et fint og hyggeligt sted
Problemet var dog at vores bane ved bowling havde hele tiden en teknisk fejl og det endte med at vi mistet omkring 20min spille tid hvilket bare er for dårligt, når man nu betaler for at få en 1 time ekstra osv.

Resposta da Cecilie's - Cecilie's Herlev
Som altid en god oplevelse. Maden kom hurtigt, den var lækker, og vi fik et hyggeligt slag minigolf

Resposta da Cecilie's - Cecilie's Herlev
Banderne på bowlingbanen gik i stykker midt i spillet, men vi fik hurtigt fik en anden bane.

Resposta da Cecilie's - Cecilie's Herlev
Vi holdt en børnefødselsdag hos Cecilies i Herlev. På dagen var der 2 afbud og utrolig stor fleksibilitet omkring dette fra Cecilies side.
Kompetente, venlige og hjælpsomme medarbejdere, der gjorde det til et rigtig fint arrangement🙂👍

Resposta da Cecilie's - Cecilie's Herlev
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.