Ceratastolowa.pl Opiniões

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Cerata bardzo dobrej jakości

Cerata bardzo dobrej jakości. Szybka dostawa.

20 de julho de 2026

Resposta da Ceratastolowa.pl

Dag Ryszard, heel erg bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en dat de levering snel ging. We wensen je veel plezier met je aankoop!

brak przesyłki

zamówienie opłacone, przesyłka nie doszła, utrudniony kontakt ze sprzedawca

14 de julho de 2026

Droga Magda,

Dziękujemy, że poświęciłaś czas na pozostawienie opinii.

Bardzo nam przykro, że miałaś takie doświadczenie. Doskonale rozumiemy, jak frustrująca jest sytuacja, gdy zamówienie nie dociera na czas.

Jeśli chodzi o kontakt z nami, staramy się odpowiadać na wszystkie wiadomości w ciągu 1–2 dni roboczych. W Twoim przypadku również odpowiedzieliśmy w tym czasie i poinformowaliśmy Cię, że niezwłocznie rozpoczęliśmy dochodzenie u przewoźnika.

Niestety, jesteśmy uzależnieni od odpowiedzi przewoźnika i na ten moment nie otrzymaliśmy jeszcze ostatecznych informacji. Gdy tylko otrzymamy nowe informacje, niezwłocznie Cię o tym poinformujemy.

Robimy wszystko, co w naszej mocy, aby Twoje zamówienie mimo wszystko do Ciebie dotarło. Jeżeli dochodzenie wykaże, że przesyłka zaginęła, oczywiście bezpłatnie wyślemy nowy produkt.

Jeszcze raz przepraszamy za zaistniałą sytuację. Mamy nadzieję, że wkrótce uda nam się rozwiązać ten problem ku Twojemu zadowoleniu.

Zadowolony

Zadowolony

2 de julho de 2026

Resposta da Ceratastolowa.pl

Cześć Sławomir! Dziękujemy bardzo za pięć gwiazdek i miło nam słyszeć, że jesteś zadowolony! Cieszymy się, że mogliśmy Cię usatysfakcjonować.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dostawa przyszła dość szybko tak jak…

Dostawa przyszła dość szybko tak jak zamawialiśmy jestem zadowolona i na ławie leży idealnie . Mam tylko nadzieję że będzie długo tak wyglądać

12 de julho de 2026

Resposta da Ceratastolowa.pl

Cześć Dorota! Dziękujemy bardzo za piękną opinię i jesteśmy bardzo zadowoleni, że szybko otrzymałaś zamówienie i że idealnie pasuje na ławę. Życzymy Ci długiego użytkowania i cieszenia się zakupem!

Nie otrzymałem zamówionego produktu

Nie otrzymałem zamówionego produktu. Na czacie na stronie internetowej i przez WhatsApp nikt nie odpisuje. Odradzam z korzystania z tego sklepu

12 de maio de 2026

Dziękujemy za opinię.

Przepraszamy, że nie otrzymałeś odpowiedzi na swoje wiadomości. Skontaktowaliśmy się jednak z Tobą przez WhatsApp w sprawie nieotrzymania próbki. Ponieważ próbki są wysyłane pocztą tradycyjną, niestety nie ma możliwości śledzenia przesyłki.

Gdy okazało się, że pierwsza przesyłka nie dotarła, natychmiast utworzyliśmy i wysłaliśmy dla Ciebie bezpłatnie przesyłkę zastępczą.

Mamy nadzieję, że do tej pory ją otrzymałeś. W przeciwnym razie prosimy o ponowny kontakt. Chętnie pomożemy.

Z poważaniem,

Linda

Nie otrzymałem zamówionego produktu

12 de maio de 2026

Dziękujemy za opinię.

Z poważaniem,

Cerata wygląda świetnie

Wysyłka w tym samym dniu co złożenie zamówienia. Cerata wygląda świetnie na drewnianym owalnym stole mimo skurczenia się z dłuższej strony na 3mm

8 de maio de 2026

Resposta da Ceratastolowa.pl

Hej Aleksander! Dziękujemy bardzo za miłe słowa i super, że jesteś zadowolony z zakupu! Cieszymy się, że wszystko wygląda świetnie na Twoim stole i że szybka wysyłka przypadła Ci do gustu.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais