CeriX - Medical Aesthetic Clinic Opiniões 6756

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Salão de beleza
  2. Clínica de cirurgia plástica
  3. Clínica de dermatologia
  4. Centro de bem-estar

Escrito pela empresa

CeriX er Danmarks største speciallægeklinik, som tilbyder kosmetiske injektions- og laserbehandlinger, samt plastikkirurgi af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet. CeriX uddanner også kosmetiske sygeplejersker samt mastertræning for sygeplejerskerne i hele norden

CeriX.dk - Medical Aesthetic Clinic

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Super professionel behandling

Super professionel behandling. Jeg følte mig meget velkommen. Stor fleksibilitet i forhold til, at få min operations dato opfyldt. Plastik kirurg Peter Stemann Andersen fortalte præcist og ærligt hvad jeg kunne forvente.
Jeg er ovenud tilfreds med mit resultat. Peter er en virkelig dygtig kirurg, som jeg har stor tillid til. Så Peter og klinikken får mine bedste anbefalinger👍🏼🤩

19 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft den mest fantastiske…

Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse med operation af øvre øjenlåg hos CeriX Hellerup. Lige fra start da jeg blev modtaget af den meget professionelle sekretær i skranken til operationen var udført samt efterkontrol 3 måneder senere. Det er blevet så flot et resultat og mit selvværd afspejler det tydeligt.

17 de abril de 2026

Glad og tilfreds hos Sara i CeriX Odense

Jeg har været i CeriX klinikken i Odense, hvor jeg blev taget godt imod et venligt personale. Jeg følte mig tryg og velinformeret under hele processen og er glad og tilfreds med behandlingerne ved Sara. Jeg glæder mig allerede til næste behandling

16 de abril de 2026

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse – sødt og professionelt personale samt rolige og behagelige omgivelser. Man føler sig godt taget imod og i trygge hænder.

16 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Hej Cerix

Hej Cerix
Jeg fik en konsultation med en sød og venlig sygeplejerske, der fortalte alt om fordele/ forventninger, osv. Jeg skulle imidlertid konsultere en læge, og dette står ikke som et punkt når man bestiller tid, desværre. Man kan kun bestille tid hos en sygeplejerske. Den læge du skal se, har kun tider efter kl.17, og har ikke dagligt fremmøde. Man kan videomødes men det virker upersonligt og er ikke noget for mig. Dette, også om aftenen desværre. Jeg vil planlægge noget i min ferie, da det ellers bliver alt for besværligt for mig. Det kunne have været rart med info om dette på deres hjemmeside. Ellers en meget proffesionel oplevelse. Tak.

15 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

DetteCentret er mere end vidunderligt og fortjener at blive besøgt mere end én gang. center er et af de bedste

Dette center er et af de bedste, jeg har besøgt i Odense. Alt var perfekt, især sygeplejerske Sara. Jeg vil gerne udtrykke min dybeste taknemmelighed for den exceptionelle pleje og opmærksomhed, du gav mig. Din raffinerede væremåde, rolige opførsel og omsorg for patienternes velbefindende afspejler en virkelig bemærkelsesværdig personlighed.

Hej Mohannad,
Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du følte dig i gode hænder hos Sara i vores klinik i Odense. Vi håber at se dig igen snart.
Sille// CeriX

Cerix

Rigtig godt

23 de maio de 2025

Kære Ivanka,
Tak for dine fine ord! Vi er virkelig glade for, at oplevelse levede op til dine forventninger. Tak fordi du tog dig tid til at dele det, det sætter vi stor pris på!
Signe // CeriX

Glimrende samtale

God, hurtig og meget behagelig samtale med lægen; lige som det skulle være

Kære Kristina,
Vi er glade for at høre, at du havde en god og behagelig oplevelse med lægen. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.
Signe // CeriX

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg er meget skuffet over Cerix

Jeg er meget skuffet over Cerix. Jeg har betalt en høj pris for produkter, men kvaliteten lever slet ikke op til forventningerne. Produkterne føles ikke gode nok i forhold til prisen, og jeg er ærligt talt utilfreds fra dem.

8 de agosto de 2025

Kære Rosemai,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med dine produkter.

Vi har forsøgt at finde frem til, om du tidligere har været i kontakt med os vedrørende dit køb, men det har desværre ikke været muligt. Vi kan heller ikke umiddelbart se på din profil, at der er registreret et køb hos os.

Det er vigtigt for os at få afklaret sagen og hjælpe dig bedst muligt, så du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@cerix.dk. Hvis du kan oplyse dit ordrenummer eller de oplysninger, du har brugt ved købet, vil det gøre det nemmere for os at finde frem til din sag og hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mette, Cerix

Classificada 5 em 5 estrelas

Super professionel, nærværende og venlig

Jeg var til den første (gratis) konsultation i Cerix Holbæk. Det var en virkelig god , professionel og tryg oplevelse. Jeg glæder mig til at komme i gang med den behandling jeg nu skal👍

13 de abril de 2026

Kære Leni,
Vi er glade for at høre, at du havde en god, professionel og tryg oplevelse under din første konsultation. Tak for din positive tilbagemelding, og vi ser frem til at hjælpe dig med din behandling.
Stine// CeriX

Glad og tilfreds

Har haft den bedste oplevelse hos Cerix.
Blev mødt af en meget sød, venlig medarbejder som fik mig til at slappe helt af. Kan varmt anbefale Cerix Købmagergade. Mit resultat er jeg 100 procent glad for.

11 de abril de 2026

Kære Anja,
Vi er glade for at høre, at du havde sådan en god oplevelse i Købmagergade. Vi er taknemmelige for din positive feedback om vores venlige medarbejder, og at du er tilfreds med resultatet. Tak for din anbefaling!
Sille // CeriX

Classificada 5 em 5 estrelas

Flot resultat allerede efter første behandling

Jeg fik fjernet karsprængninger i ansigtet og er meget tilfreds allerede efter første behandling. Meget tryg og informerende behandler.

Hej Hanna,
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din første behandling for karsprængninger. Tak for din positive feedback om behandleren og den gode information.
Signe// CeriX

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais