N'AGE Opiniões 3789

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk behandling af Emilie på Kongens Nytorv! Emilie er både professionel og tog sig tid til at lytte til mine behov og mit udgangspunkt. Resultatet var over al forventning og uden tvivl pengene... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Primo marts måned fik jeg foretaget CO2 laserbehandling i ansigtet på klinikken på Kongens Nytorv. Igennem hele forløbet er jeg blevet mødt med høj faglighed en meget professionel tilgang og en eno... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er altid en fornøjelse at få behandling hos Astrid i Vejle. Man føler sig oprigtigt velkommen og set fra start til slut, og hun formår at skabe en tryg og rolig atmosfære. Astrid er kun blevet d... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Clínica de dermatologia
  2. Spa facial
  3. Loja de cosmética
  4. Spa médico
  5. Clínica especializada

Escrito pela empresa

N'AGE er de førende eksperter indenfor hudforyngelse og rynkereduktion med Restylane®, Ultherapy®, Thermage®, Botulinum Toxin, CoolSculpting®, Fraktioneret CO2-laser, Fraxel-laser, IPL, permanent hårfjerning, SkinPen og klinisk hudpleje i Danmark.

N'AGE

Escrito pela empresa

Danmarks førende kosmetiske klinik
N’AGE er Danmarks første og mest erfarne inden for rynkereducerende og æstetiske behandlinger. På vores klinikker i hele landet hjælper vi hver dag vores kunder med at blive en friskere og smukkere udgave af sig selv.
København
Nordre Strandvej 39D, 8240 Risskov

Godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed uden anmærkninger

Din garanti for kvalitet og sikkerhed

Din garanti for kvalitet og sikkerhed
Når du vælger en kosmetisk klinik er det vigtigt at undersøge om din behandler er registreret til at udføre den ønskede behandling hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Hos N'AGE er alle dermatologer og kosmetiske sygeplejersker registreret, og du er sikret en behandling af højeste kvalitet.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Dygtige og super søde

Dygtige og super søde. Får god vejledning og føler mig tryg ved behandling 🌸

7 de abril de 2026

Kære Rikke
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og følte dig tryg ved behandlingen. Tak for din søde feedback!

Høj faglighed- stor imødekommenhed

Igennem hele forløbet er jeg blevet mødt med høj faglighed en meget professionel tilgang og en enorm imødekommenhed. Alt er blevet fuldt til dørs- Det har givet en stor tryghed - at der i efterforløbet - er blevet fuldt op på det, jeg havde behov for, specielt da min hud reagerede uforudsigeligt og det desværre ikke gik som forventet.
Skal jeg have behandlinger fremover vil det hel bestemt blive samme sted.

3 de março de 2026

Hej Kirsten
Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med CO2 laserbehandlingen. Vi sætter stor pris på din tillid og er taknemmelige for din feedback om vores professionalisme og imødekommenhed, især i forbindelse med din huds reaktion. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Emilie på Kongens Nytorv

Fantastisk behandling af Emilie på Kongens Nytorv!
Emilie er både professionel og tog sig tid til at lytte til mine behov og mit udgangspunkt. Resultatet var over al forventning og uden tvivl pengene værd. Kæmpe anbefaling herfra❤️

18 de dezembro de 2025

Kære Louise
Vi er glade for at høre, at du havde en fantastisk oplevelse på Kongens Nytorv. Vi sætter stor pris på din positive feedback om den professionelle behandling og det flotte resultat. Tak for din anbefaling!

Høj kvalitet og faglighed

N’age’s dygtige behandlere udfører et professionelt arbejde hver gang.

1 de agosto de 2025

Hej Heidi
Vi er glade for at høre, at du altid oplever vores behandlere som dygtige og professionelle. Mange tak for din positive tilbagemelding.

Classificada 4 em 5 estrelas

Oplevelsen hos N'AGE er altid yderst…

Oplevelsen hos N'AGE er altid yderst behagelig, personalet er venlige fra start til slut, oplysningen om behandlingen er forståelig og resultatet passer som lovet. Det eneste minus er nok prisen, men resultatet er super.

27 de março de 2026

Kære Hannah
Vi er glade for at høre, at du havde en behagelig oplevelse og var tilfreds med resultatet. Vi beklager, at prisen er et minus, men vi er glade for, at du synes, resultatet er super. Tak for din feedback!

Classificada 4 em 5 estrelas

Kun gode oplevelser!

Kun gode oplevelser med personale, der ved hvad de taler om og har med at gøre. Fine omgivelse på centrale adresser.
Måske lidt i den dyre ende (derfor ikke fem stjerner), men derudover er der ikke en finger at sætte på N’age.

30 de março de 2026

Kære Rasmus
Vi er glade for at høre, at du har haft gode oplevelser med vores personale og omgivelser. Vi noterer os din kommentar om prisen og takker for din feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig behagelig og personlig…

Rigtig behagelig og personlig vejledning. Marie havde sat god tid af til at lytte til mig - og især mine bekymringer omkring behandlingen, som var ret stort for mig. Jeg fik virkelig god vejledning i deres hudpleje også. Glæder mig til at komme tilbage! Der er anbefalet til alle mine veninder :)

24 de março de 2026

Kære Marianne
Vi er glade for at høre, at du havde en behagelig oplevelse og følte dig godt vejledt. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele dine tanker om din behandling og hudpleje. Tak for din anbefaling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg følte at den rådgivning jeg fik var…

Jeg følte at den rådgivning jeg fik var meget kompetent og for mit bedste - og ikke bare for deres indtjening. Resultatet af behandlingen var også rigtig flot og har givet mig et løft der ser naturligt ud.

3 de abril de 2026

Kære Kristine
Vi er glade for at høre, at du følte dig godt rådgivet og at resultatet gav dig et naturligt løft. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har fået god service hele vejen i…

Jeg har fået god service hele vejen i gennem mit forløb. Jeg er blevet guidet rigtig godt i gennem og har fået et rigtig flot resultat.

27 de março de 2026

Hej Christina
Vi er glade for at høre, at du har fået god service og et flot resultat. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er taknemmelige for, at du deler din oplevelse.

Stor anbefaling herfra

Jeg var i Silkeborg og få en restylane behandling af Tine, og det var en virkelig god oplevelse igennem hele forløbet. Tine er utrolig dygtig og meget grundig, og jeg er så glad for resultatet. Jeg vender helt sikkert tilbage når det er tid til en opfriskning:-)

18 de março de 2026

Kære Karina
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med restylane behandlingen. Vi sætter stor pris på din positive feedback om grundigheden og resultatet. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage i fremtiden!

Kompetent og serviceminded personale

Kompetent og serviceminded personale. Man føler, at man er i gode hænder

1 de abril de 2026

Kære Birgitte
Vi er glade for at høre, at du følte dig i gode hænder hos os. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget!

Classificada 5 em 5 estrelas

Som altid en god og imødekommende…

Som altid en god og imødekommende modtagelse af personalet.
Behandling foretaget af Ussa til stor tilfredsstillelse. Hun er bare den bedste, dygtig til sit arbejde og meget sympatisk.

26 de março de 2026

Kære Irma
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores personale og behandlingen. Tak for din positive feedback om Ussa. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Secret weapon

I am almost afraid to give up my secret, N’age have been my secret weapon past 1 year and I will keep going there for a refresher few times a year, as I love the results. Very professional, polite and accommodating, not pushing to over sell services, always with a focus on natural looking results, feel really welcomed there. Is like my “after 40” secret fairy hehe

5 de abril de 2026

Dear Andreea

Thank you so much for sharing this – it truly means a lot to us 💛

We’re honored to be your “secret weapon” and love hearing that you feel both well taken care of and confident in the results. Our goal is always to create natural-looking outcomes in a welcoming and professional environment, so your words really mean everything to our team.

We look forward to seeing you again for your next “refresh” ✨

Kindest regards,
Team N'AGE

Ventetiden værd

Astrid er kun blevet dygtigere med årene, og det mærkes tydeligt i kvaliteten af behandlingen. Hun fremstår både skarp, fagligt stærk og meget sikker i det, hun gør, hvilket giver en stor tillid som kunde.
Det eneste “minus” er, at man skal være ude i rigtig god tid for at få en tid hos hende – men det siger jo også noget om, hvor efterspurgt hun er, og det er bestemt ventetiden værd.

23 de março de 2026

Kære Faghir
Vi er glade for at høre, at du føler dig så velkommen og tryg under behandlingerne. Vi sætter stor pris på din anerkendelse af dygtigheden og den tillid, det skaber. Vi beklager ventetiden, men er glade for, at du synes, det er ventetiden værd. Tak for din positive feedback!

Varm anbefaling

Jeg havde en rigtig god oplevelse med N’AGE. Der var styr på alt der skulle være styr på, og personalet var rigtig venligt.

Mine behov blev mødt og mit resultat af deres arbejde har været meget tilfredsstillende. Kan varmt anbefales 🌸

20 de março de 2026

Kære Amelia
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Det er dejligt at vide, at vi kunne opfylde dine behov, og at du er tilfreds med resultatet. Tak for din anbefaling og feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Utroligt professionelt personale og så…

Utroligt professionelt personale og så søde og lyttende 😊
Mine bedste anbefalinger.

16 de março de 2026

Kære Louise
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores søde og professionelle personale. Mange tak for dine anbefalinger!
Kh. Team N'AGE

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais