Chapter A/S Opiniões 704

TrustScore: 2.5 em 5

2,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Udvalget af bøger ok/fint, men på en app af navnet Chapter må man ironisk konstatere, at der mangler funktionen at kunne springe et kapitel frem eller tilbage. Vil man bruge bjælken til at spole, gør... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Appen virker slet ikke. Der kommer intet frem på forsiden, og heller ikke hvis jeg søger på noget. Kan ingenting gøre.

Classificada 2 em 5 estrelas

Har Chapter gennem Telmore, hvor man ganske rigtigt fik frit forbrug da Telmore gik fra Bookmate til Chapter. Fedt! Ganske kort tid herefter kom der begrænsninger FRA Chapter, hvilket gør Chapter t... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kan ikke anbefale Chapter. Ændrer pludselig aftale med Telmore og sætter alle på 20 timer. Dvs 20 timer der tæller dobbelt hvis man spoler tilbage men ikke tæller mindre hvis man sætter hastigheden o... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Livraria

Escrito pela empresa

Bogbranchens egen lydbogsapp. Chapter favner bredt på tværs af genrer og sørger for præcis guidning og inspiration inden for medlemmernes foretrukne genrer. Chapter tilbyder det største udvalg af børnebøger, og er for alle jer, som ikke vil nøjes med at læse, hvad forfatterne skriver, men også møde dem og høre, hvad de siger, og hvad der ligger bag fortællingerne.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Virker rigtig fint

Virker rigtig fint, men mangler lige det sidste i forhold til brug på mit sonos.

6 de julho de 2022

Resposta da Chapter A/S

Kære Rune. Chapter kan afspille på Sonos-systemet, hvis du har en model, der er udstyret med Bluetooth eller Apples Airplay 2. Mvh Chapter

Har Chapter gennem Telmore

Ganske kort tid herefter kom der begrænsninger FRA Chapter, hvilket gør Chapter til en ligegyldig bogtjeneste.
Det kan ikke kun være Telmores hovedpine.
Derudover et meget lille udvalg af engelsksprogede bøger.

6 de julho de 2022

Resposta da Chapter A/S

Kære Lina. Abonnementet Chapter One blev ændret fra den 1. juni til at give 20 timers forbrug af lyd- og e-bøger om måneden. Dette vil gælde alle Chapter One-kunder. Da det er det abonnement, som er inkluderet i Telmore Play, vil det derfor også gælde for Telmore Play-kunder. Mvh Chapter.

Ikke anbefalelsesværdigt

Jeg har Chapter gennem TELMORE og synes det er en stor nedgang af service,
at I nu kun tilbyder 20 timers læsning på TELMORE abonnement.
Når det så er sagt, så synes jeg, at det er direkte kritisabelt, at I ikke engang overfører ubrugte timers læsning til en ny måned - jeg betaler for 20 timer pr. md. men hvis jeg ikke bruger dem en måned, så går de tabt.

4 de julho de 2022

Resposta da Chapter A/S

Kære Palle. Vi er kede af at høre, at du ikke finder Chapter tilfredsstillende. Dette er de vilkår, der er indgået aftale om mellem Telmore og Chapter. Mvh Chapter

Ikke lige til…

Hvis man ikke kan slette bøger man er i gang med - eller har læst fra historikken, kan jeg ikke bruge det til noget. Kan man det?

4 de julho de 2022

Resposta da Chapter A/S

Kære Jan. Man kan desværre endnu ikke slette bøger fra læseoversigten. Mvh Chapter

20 timers begrænsning for Telmore brugere

Virkelig ringe at der er begrænsning på 20 timers brug per måned for Telmore brugere.

Kan ikke anbefales til nogen.

Resposta da Chapter A/S

Kære Nicolai. Vi er kede af at høre, at det er den oplevelse, du har af Chapter. Mvh Chapter

Absolut gode læsemuligheder

Absolut gode læsemuligheder. Læseren er dygtig. Der er små stop ind i mellem, men tænker det kan være netforbindelsen. Har dog haft et udfald, hvor jeg måtte starte læseren igen. Bøgerne er gode og jeg nyder at lytte via Chapter.

Resposta da Chapter A/S

Kære Astrid. Tusind tak for de fine stjerner og rosende ord. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med appen. Mvh Chapter

Classificada 2 em 5 estrelas

Meget lille udvalg i lydbøger på engelsk.

Der er et godt udvalg, men kun i danske bøger.
Meget lille udvalg i lydbøger på engelsk.
Så det bliver nok Audible for mig.

Resposta da Chapter A/S

Kære Per. Vi har allerede nu et udvalg af engelske lyd- og e-bøger – og der kommer hele tiden flere titler til.

Du kan se alle titler, vi har på engelsk, hvis du trykker på genren ENGELSK, som du kan finde på oversigtssiden under overskriften GENRER. Du kan også finde dem - hvis vi har dem - når du søger på forfatter eller titel. Det er ikke muligt at sætte en præference-indstilling til engelske titler. Mvh Chapter

Fremragende 😊

Resposta da Chapter A/S

Kære Evy. Tusind tak for de fine stjerner og rosende ord. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med appen. Mvh Chapter

Virker ikke…

Rigtig dårlig app, kan ikke lytte til bøgerne, siger jeg ikke er medlem når jeg vil lytte, men viser jeg er logget ind.
Skal hele tiden hente app”en på ny, logge ind, og så nogle gange kan jeg få lov til at lytte. Men alt downloaded er væk.
Har skrevet til chapter og Telmore uden at høre noget retur.

Har haft andre lydbogs app’s der fungerede uden problemer.

Resposta da Chapter A/S

Kære Camh. Hvis du skriver til medlem@chapter.dk så kigger kundeservice nærmere på din sag. Mvh Chapter

En fin app

En fin app. Og jeg bruger deen meget. Der er mange forskellige bøger noget for enhver smag

Resposta da Chapter A/S

Kære Pia. Tusind tak for de fine stjerner og rosende ord. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med appen. Mvh Chapter

Katastrofe lydbog app

Katastrofe lydbog app. Mange afbrud. Ikke kompatibel med sonos højttalersystem. Det værste er dog, at der nu er kommet begrænsning på 20 timer om måneden til at lytte bøger. Ville aldrig anbefale denne app til nogen. Telmore burde virkelig hurtigst muligt stoppe samarbejde med Chapter. Telmore kommer til at miste kunder grundet valget af Chapter.

Kære Nina. Vi beklager, at det er den oplevelse, du har af Chapter. Mvh Chapter

Den går i stå konstant

Den går i stå konstant , og kan Ikk komme ind igen , har den igennem Telmore og vi fik 20 timer om mån . Alttttttt for lidt så er gået tilbage til Mofibo som bare fungere og der er større udvalg. Opsiger nok Telmore hvis de ikkk dropper Chapter ,

Resposta da Chapter A/S

Kære Julle. Hvis du oplever problemer, så er du velkommen til at skrive til medlem@chapter.dk. Mvh Chapter

Classificada 1 em 5 estrelas

Ved ikke hvordan i har solgt den til…

Ved ikke hvordan i har solgt den til Telmore, men 20timer om måneden er alt for lidt. Det er en kæmpe forringelse af det produkt vi indtil videre har haft.
Der midstede Telmore og i en kunde :)
Glæder mig til august. Hvor min binding periode er slut.

Resposta da Chapter A/S

Kære Pure. Vi er kede af, at din oplevelse af Chapter ikke har været bedre. Mvh Chapter

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg får fejlmelding på og får af vide…

Jeg får fejlmelding på og får af vide at noget gik galt. (Dit abonnement tillader ikke denne handling). Meldingen kommer midt i st jeg er ved at høre en lydbog og har ikke foretaget mig noget. Og så er der tid hvor 5-10 min man har hørt bliver fortalt på ny.

Resposta da Chapter A/S

Kære Louise. Der har desværre været et nedbrud i datastrømmen for lydbøgerne, det beklager vi meget.
Vi har her klokken 09:12 fået oplyst at alt igen virker som det skal. Jeg håber du har en bedre oplevelse nu.
Mvh Chapter

20 timer

Først vil jeg sige det er træls at I har lavet Telmore om til de 20 timer. Men det er dårligt at jeg får ny tid den 30/6 hvilket vi har i dag. Men det er spærret. Det er under alt kritik at man så ikke kan høre fra dagen. Jeg jar opdateret min app i går så det skulle være i orden. Og muligt jeg kan skrive til jer men I svare jo først en uge efter så hjælper da ikke mig noget.

Kære Charlotte. Tildeling af tid sker den 1. i måneden. Mvh Chapter

Mange bøger at læse, men kun 12 timer pr måned som standard

Fint mange bøger og nem at betjene.
Men 12 timers læsning pr måned som standard, er ganske enkelt for lidt, og gør et fravalg nemt. De færreste bøger læses under 12 timer.
Hvem læser egentligt kun en bog pr måned?

28 de junho de 2022

Resposta da Chapter A/S

Kære Jon. Chapter har ikke 12 timers forbrug som standard. Du kan se de 4 forskellige medlemskaber her https://chapter.dk/medlemskaber/alle-medlemskaber/. Mvh Chapter

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais