Chatubuy Opiniões 9

Aceitável

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Solrosklänningen passade direkt

Glömde nästan att nämna hur tyget luktade när jag öppnade paketet, typ noll kemisk känsla vilket överraskade mig. Hängt upp den och den håller formen, inget extra stryk behövdes. Nu får den hänga kvar i hallen.

18 de maio de 2026

Lämnar inga kladdiga fingeravtryck

Flaskan känns tyngre än de där vanliga sprayburkarna jag köpte på bensinmacken, den står stadigt och trillar inte omkull ens när jag svänger. Använt nu och sätena är inte slippriga, men doften är lite syntetisk. Nu får den stå kvar i bilen, funkar bättre än förväntat på plastdetaljer.

8 de abril de 2026

Den kuttet vældig dårlig

5 de fevereiro de 2026
logótipo da Chatubuy

Resposta da Chatubuy

Kære kunde, mange tak fordi du tog dig tid til at dele dine bekymringer.
Vi er dybt kede af at høre, at din seneste shoppingoplevelse var utilfredsstillende, og vi beklager meget. Vi værdsætter hver en smule af din skuffelse og er forpligtet til at afhjælpe den. For at fremskynde dit svar, kontakt venligst vores kundeservice-e-mail: service@chatubuy.com. Vores dedikerede kundeserviceteam vil give dig detaljeret assistance inden for 24 timer.
Vi håber inderligt at genvinde din tillid og ser frem til at høre fra dig.

Så dåligt kvalitet jämfört med priset!

3 de fevereiro de 2026
logótipo da Chatubuy

Resposta da Chatubuy

Kära kund, tack så mycket för att du tog dig tid att dela dina bekymmer.
Vi är djupt ledsna att höra att din senaste shoppingupplevelse var otillfredsställande, och vi ber om ursäkt. Vi värnar om varje bit av din besvikelse och är fast beslutna att råda bot på den. För att påskynda ditt svar, vänligen kontakta vår kundtjänst e-post: service@chatubuy.com . Vårt dedikerade kundtjänstteam kommer att ge dig detaljerad hjälp inom 24 timmar.
Vi hoppas verkligen få tillbaka ditt förtroende och ser fram emot att höra från dig.