Via Google de AI-modus geraadpleegd waar ik het beste Pickleball en badminton materiaal fysiek kan bekijken en kopen in de buurt van Zoelen. Ik werd verwezen naar CHESPsport in Sport & Event Center B... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Heb door de jaren heen heel fijn met jullie samengewerkt om de vereniging die ik train van spullen te voorzien om onze sport ( badminton) dankzij jullie now how op een voor de vereniging qua prijs... Ver mais
Prima en vakkundig geholpen door Bartjan! Mocht zelfs het racket uitgeproberen in een zaaltje om even te kijken hoe die aanvoelt / slaat dus even overgeslagen helemaal goed! Tevens korting gekreg... Ver mais
We asked for input to suggest a suitable badminton racket for the target group of Parkinson's patients. We took the advice and now have very happy players. We also liked the (free) extra grips in diff... Ver mais
Informações sobre a empresa
CHESPsport is gevestigd in het WiPlay Center in Beusichem met padel- , badmintonbanen en indoor battlecart. Als testcentrum, showroom, winkel en kantoor verzorg ik de materialen voor al deze sporten. Gespecialiseerd in badmintonproducten met wereldmerk als Yonex, Babolat, Adidas, Drop Shot en HEAD, nu ook onderweg om specialist te worden in de andere genoemde racketsporten. Plaats gerust uw review!i
Informações de contacto
Rijsbosch 3, 4112MB, Beusichem, Holanda
- info@chesp.nl
- chespsport.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Top service
Ik had schoenen besteld, maar die bleken achteraf niet meer op voorraad te zijn. Bart-Jan heeft toen contact met mij opgenomen en een vergelijkbare schoen met korting aangeboden. Na mijn akkoord heeft hij ze gelijk opgestuurd en had ik ze binnen twee dagen binnen. Top service!

Deskundig en behulpzaam
Deskundig en behulpzaam. Snel geleverd en keurig verpakt in een gerecyclede verpakking, top!

Snelle en nette levering
Snelle en nette levering. Mooi artikel voor een mooie prijs !
Snel en prima service
Prima webshop voor alle racketsporten. Niet alleen een webshop, maar ook een mooie winkel in Beusichem.
Voor badmintonners is hier alles verkrijgbaar.
De service is snel en goed. Na een berichtje krijg je snel een bericht terug met eventueel goede adviezen.
De prijzen zijn netjes.
Als je een stand met CHESPsport op je toernooi wilt hebben, is dit ook mogelijk.

Top geholpen!!
Nieuw racket na 20 min kapot 😣 door contact mat ander racket. Na contact met CHESPsport en geen garantie van merk racket zelf met korting nieuw racket en nu heel blij mee 👍

Resposta da CHESPsport
Erg snelle reactie op vraag en heel…
Erg snelle reactie op vraag en heel behulpzaam.

Goed advies gekregen
Top leverancier!
Snelle en correcte levering, en ook nog een aardige attentie vanwege de hoge portokosten. Waar vind je nog zo’n klantvriendelijkheid!

Resposta da CHESPsport
Super à tous les niveaux
Super à tous les niveaux : communication excellente (et très sympathique), qualité des articles (raquettes de padel en ce qui me concerne), soin de l'emballage... Merci pour les housses de raquette d'ailleurs !

Aankoop badmintonracket.
Duidelijke website, en een zeer snelle levering van het badmintonracket.
deskundig en klantgericht
Heel fijne ervaring, erg klantgericht
Heel fijne ervaring; klantgericht, snel en heldere service.
Gestelde vraag vlot beantwoord
Gestelde vraag vlot beantwoord, snelle levering en goeie, passende verpakking en ook leuke tenisspullen
De service is goed duidelijk en snel
De service is goed duidelijk en snel. En de site ziet er goed uit. Product snel geleverd

Resposta da CHESPsport
Snelle vriendelijk costumerservice en…
Snelle vriendelijk costumerservice en levering

Snel en duidelijk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.