Kan bestemt anbefale denne frisør
Prøvede Frisør Chichair for første gang i dag.
Er meget begejstret. Virkelig dygtig frisør.
Fik den bedste klipning længe og gode råd med på vejen.
Prøvede Frisør Chichair for første gang i dag.
Er meget begejstret. Virkelig dygtig frisør.
Fik den bedste klipning længe og gode råd med på vejen.
Sødeste frisør, og jeg er altid super glad for, hvordan tingene bliver. Hun er den eneste frisør jeg går til.
Lena er en super dygtig frisør, som giver gode råd til håret! Hun tager arbejdet til sig, også selvom der er tale om langt og tykt hår. Hun er imødekommende og super behagelig at snakke med! Det er en anbefaling herfra!
Lena er en super dygtig frisør, som jeg har gået hos i over et år nu. Jeg går ALTID derfra glad og tilfreds med resultatet. Samtidig er hun super sød og snaksaglig som person. Kan klart anbefales! Se evt. hendes flotte arbejde på hendes Instragram: chichair.dk
Lena er en sød og dygtig colorista. Er kommet ved hende i lidt over et år, og det er tydeligt at hun går meget op i sit arbejde.
Lena er virkelig dygtig til sit arbejde. Kommer klart igen <3
Superdygtig og professionel frisør.
Jeg har haft mange frisørfingre i mit hår (krøllet og langt) igennem mange år og er altid gået med den der lyst til at gå hjem og vaske hår med det samme, fordi det ikke var lige i øjet.
Sådan er det ikke hos Lena. Jeg har brugt Lena igennem de sidste par år, og vil blive ved med det, for hun forstår sig på frisørhåndværket i en grad, der vækker tillid og glæde, hver gang jeg går derfra, og det er helt tydeligt at hun ved, hvad hun taler om når hun vejleder, og både klipninger og farvninger hos hende har altid siddet snorlige.
Jeg anbefaler Lena på det varmeste, hvis du også går op i at have hår, du kan være glad for.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.