Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Chilli mobil har løsninger som passer en hel familie, er billigst på ubegrenset data. Eneste er at påfyll av ekstra data ( ubegrenset er 150gb deretter settes hastighet kraftig ned! Men kan fylles på... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Chili leverer først og fremst på en solid opplevelse av et velfungerende produkt med en pris få kan matche. Har vært kunde i mange år og ved flere anledninger øker de gb uten særlig forhøyet pris. E... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er super fornøyd som kunde hos Chilimobil. Kundeservice er eksepsjonelt kompetente og de har løst alle problemene som jeg har hatt utfordringer med. De forklarer tekniske ting på en en måte som... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de telecomunicação
  2. Operadora de redes móveis
  3. Serviço de hospedagem web

Escrito pela empresa

Velkommen til Chilimobil! Har du spørsmål til oss, kan du ringe vårt kundesenter på 📞 915 02 445. Man-Fre 08.00-16.00

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Billig og bra

Chili mobil har mange abonnementer å velge mellom. Det er billig og god dekning. I de årene jeg har hatt abonnement har jeg aldri opplevd negativt. Dessuten er hjemmesiden enkel å navigere i. Jeg kommer faktisk ikke noe negativt.

24 de janeiro de 2026

Bra pris og det virker.

Gode priser sammenlignet med andre selskaper. Det bare fungerer. Grei oversikt over forbruk på "min chilli". Kundeservice er sikkert også bra, har aldri hatt noe behov for det.

24 de janeiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Styr unna.

Prisene går opp, datamengde går ned.
Jeg inngikk avtale om 1000gb, det har krympet og krympet, nå knappe 150gb.
Hastigheten settes ned etter at datamengden er oppbrukt, hastigheten oppgis til å være rask nok til å se film ifølge chili.
Det er det ikke, du vil slite med å lese aviser, da det går så tregt, film…glem det!
Her er det åpen sikt 1,3 km i luftlinje fram til masten, likevel går signalene opp og ned.
Prøv å få signal ute i skog og mark f.eks. Rondane eller Dovrefjell, 3 km fra E6 og du er skrudd.
Avvikler chili abonnentet du har skjer to ting :
- betaler du mye og har «lite» data da fortsetter du på samme abonnement, selv om det er utgått.
- Hvis du betaler lite, og har godt med data, da får du nytt abonnement, selvsagt til en høyere pris og mindre data.
Prisene går opp uten varsel.
De har et inkassoselskap til å håndtere faktura for seg, de er veldig raske til å gå over gangen fra fakturakontoret og levere faktura til inkassokontoret og før du vet ordet av det har du fått både purregebyr og inkassogebyr’.

Kundeservice ja, joda de kan være hyggelige de, om du greier å få kontakt.
Men det hjelper ikke stort, når de ikke aner hva skjer «ingen problem med mobilnettet i ditt område», får sjekket hos Telia som chili har nett hos og får svar «det er store problemer med nettet i ditt område»!

Så ønsker du å være kunde hos et mobilselskap der du har null peiling fra mnd til mnd hvor mye data du har, hvor mye du har i mobilutgifter…. Da velger du chili.

24 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

SMS'er forsvinner i et svart hull, og mistenksom sporing av brukt data

Etter lang tid med problemer fra denne operatøren og mistenksom levering av lovte tjenester ser jeg meg nødt til å bytte.

Det har vært vedvarende problem at jeg ikke mottar SMS'er. Dette har vært et problem opp gjennom tiden med 3 foskjellige telefoner. Som onkel Teddy K.advarte, når det blir slik et system vi ikke kan unngå, så mister vi makt. Her er det ikke noe som kan spores, gjøres opp, eller fikses. Det er håpløst bare.

Videre utover dette, har det vært enkelte måneder(3-4 måneder på rad) hvor de bestemte seg plutselig at jeg har gått over 100gb grensen. Dette overasker meg, da jeg for det meste bruker ganske jevnt like mye data hver måned(i over 3+ år) med de aller fleste måneder med overskudd til overs. Så nå plutselig, før de satt opp prisen på mitt abonement(som var noe skikkelig dårlig tilbud til betrakning av det som var tilbudt for 10kr mer) begynte jeg tidligere, og tidligere i måneden få varsel om brukt opp data og at hastigheten senkes.

Vel å bemerke, etter prisjusteringen, har jeg ikke fått disse igjen. Jeg orker ikke kvittere hver kbps som flyr frem og tilbake, men her er jeg sterkt mistenksom. Slik med SMS'er, er jo umulig å få en klar og ærlig løsning uansett.

Har vært kunde hos dere lenge, føler meg veldig lite verdisatt, og mener dere driver med faktisk lureri. Har byttet leverandør, og kommer aldri i helvette tilbake til her.

6 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har hytte på en plass uten Telenor…

Jeg har hytte på en plass uten Telenor dekning som er mitt firmaabonnement. Jeg fikk en avtale om å kunne bruke en Telia operatør, og valgte da OneCall. Men, det viste seg å ikke passe for meg og dekninga var ikke optimal. Jeg tenkte at jeg får gi Chilimobil en sjanse. Dette passer meg perfekt og kan nå ringe og motta samtaler slik det skal være.

25 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Chillimobil tilbyr akkurat det jeg trenger

Chillimobil tilbyr akkurat det jeg trenger, fri data, mulighet for datasim i tillegg. Telia nett som er best der jeg har hytte. Bruker abbonnementet via mobil ruter som kan tas med på hytta.
Dessuten og ikke minst, meget god og tilgjengelig kundeservice.
Veldig fornøyd.

20 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Stort sett er jeg veldig fornøyd med…

Stort sett er jeg veldig fornøyd med Chillimobil.

Er ikke helt fornøyd når jeg kjører bil i Europa. Jeg har opplevd flere ganger at jeg ikke har mobildekning i det jeg har passert landegrenser.

27 de outubro de 2025

Resposta da Chilimobil

Hei Odd Erik, Takk for ærlig og nyttig tilbakemelding. Veldig fint å høre at du stort sett er fornøyd, og helt forståelig at dekning akkurat ved landegrenser kan oppleves frustrerende når man er på farten.

Vi tar slike erfaringer med oss, og setter pris på at du sier ifra.

Enkelt og greit mobilabonnement

Enkelt og greit mobilabonnement. Man kan gjøre endringer i abonnementet enkelt på mobilen.
Jeg får mye bedre dekning i et område jeg bruker å jakte, hvor det ikke er Telenor dekning.

Så bra å høre, Knut! 😄
Enkelt og greit er akkurat sånn det skal være, og ekstra gøy at du merker bedre dekning der du faktisk bruker mobilen mest, selv på jakt der andre nett ikke strekker til.

Takk for at du deler erfaringen din, det setter vi stor pris på!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ryddig og rimelig leverandør av…

Ryddig og rimelig leverandør av mobiltjenester. Veldig fornøgd med prisene til land som Tyrkia

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Hildegunn! 🤩
Veldig kjekt at du er fornøyd, og ekstra gøy at prisene til utland blir satt pris på!

Håper du får en fin dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har brukt Chilimobil i lengre tid

Jeg har brukt Chilimobil over en lengre periode og er veldig fornøyd.

Det er god pris på mobilabonnementet, det er hyggelig folk i kundeservice og ikke minst: du får kontakt ganske raskt.

Teknisk har det vært helt uproblematisk, ingen nedetid eller annen kluss. Dette er bra! 😀

Så hyggelig å lese dette, Anita 😄
Ekstra fint å høre at både pris, stabilitet og kundeservice har fungert godt over tid!

Takk for at du tok deg tid til å dele!

Billig og bra

Billig og bra. God service.

Veldig glad for at du er fornøyd, Tor Olav! 😄

Takk for tilbakemeldingen 🌶️ Hilsen oss i Chilimobil

God kundeservice uten bots

God kundeservice uten bots, rimelige priser, fin app. Alt i alt veldig bra

1 de outubro de 2025

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, Sverre! 🤩
Så bra at du liker både kundeservice, pris og appen. Veldig hyggelig!

Håper du får en kjempefin dag!

Classificada 4 em 5 estrelas

Fornøyd så langt men problem da var i…

Fornøyd så langt men problem da var i sverige og danmark i helga
Eneste ting som ikke funker er data i sverige og danmark.
Kjempe stor problem da fikk ikke kontakte fra sverige / danmark. stengt i helga så ingen måte å kontakte og løse problem hvis det var noe.

Resposta da Chilimobil

Hei Amrita, og takk for at du deler dette!
Det er leit å høre at du opplevde problemer på turen, det forstår vi godt at er frustrerende. Det høres ut som det er noe som kunne vært løst ved å ta på data roaming på mobilen.

Vi jobber med å lage løsninger som gjør det enda enklere, hvis man opplever problemer utenfor åpningstiden til kundeservice, slik at du alltid føler du får hjelp uansett hvilken tid det er på døgnet.

Veldig kjekt at du ellers er fornøyd! Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice, så kan vi guide deg igjennom hva som har skjedd og hvordan du tar på data roaming, slik at du har full dekning på neste tur!

Håper du får en stålende dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig fornøyd med kundeservice og…

Veldig fornøyd med kundeservice og mobil appen. God dekking og stabile nett.

12 de novembro de 2025

Resposta da Chilimobil

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding 🤩
Utrolig kjekt å høre at du trekker fram både kundeservice og appen! Det er viktig for oss, og at da er det ekstra bra at du også setter pris på det.

Håper du får en kjempefin dag 🌶️
Hilsen oss i Chilimobil

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais