Chili Security Opiniões 5589

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Som kunde hos EWII, får man uden ekstra omkostning beskyttelse hos chili antivirus. Med lidt telefonisk hjælp, er smil og utrolig tålmodighed fra chili personalet blev jeg guidet. Det vil jeg g... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Känns verkligen tryggt med Chili Security på datorn! Jag har använt Avast, McAfee, Norton och en mängd olika program för syften som antivirus, brandvägg och internetsäkerhet och Chili ligger på samma... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Stort set ingen ventetid på telefonen, altid hurtig og effektiv hjælp til løsning af problemer på pc´en. Altid medarbejdere der taler et ligefremt sprog som er nemt at fo... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de software
  2. Serviço de armazenamento em nuvem

Sobre Chili Security

Escrito pela empresa

The company name derives from the world’s strongest fruit, the chili, as its values strongly reflect those of this company. A chili contains capsaicin, which has both a protective and healing power, leaving for a much stronger immune system. We call this the “Power to Protect”. Læs mere om Chili Security; Chili Security på Linkedin, Chili Security vinder af Danmarks sundeste arbejdsplads og Chili Android Security på Google Play

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 40% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Saglig og troværdig info om min…

Saglig og troværdig info om min sikkerhed hos chili på mobil og stationær pc. Tålmodig medarbejder. Jeg kontaktede chili, fordi jeg har modtaget mail fra anden sikkerhedsudbyder, som hævder mit mobilnr er ude i dark web, og hackere risikerer at få kendskab til mit nemid og cpr, hvilket jeg ikke forstod.

14 de abril de 2026

Altid venlige medarbejdere

Altid venlige medarbejdere. Uanset hvad jeg har brug for hjælp til, er det kompetente medarbejdere der kan løse problemet uanset hvad det er. Jeg kan klart anbefale Chili security.

20 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og professionel hjælp.

Hurtig og professionel hjælp.

10 de janeiro de 2026

Resposta da Chili Security

Hej Jerrik, tusinde tak for anmeldelsen, den varmer vi os ved her i den kolde tid, sig til hvis vi kan hjælpe en anden god gang :)

Altid rare og dygtige

Altid rare og dygtige, giver dem 6 Stjerner , kan overhovedet ik undvære Chili Security,har hjulpet mig i flere år m min pc så vil anbefale Chili Security til alle private og erhverv Mkh Jytte Gulla Larsen

6 de janeiro de 2026

Resposta da Chili Security

Hej Jytte, tak for dine rosende ord, vi er glad for at kunne hjælpe :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Trods BETALT beskyttelse melder…

Trods BETALT beskyttelse melder produktet, at mit abboment er UDLØBET....!!!!!!
"kontakt kundeservice" - er bare IKKE I ORDEN.....
Betaler jo igennem min internet udbyder.!!!!!!!!!!!!
Har allerede skrevet til min internet udbyder, MEN INGEN RESPONS 🤔😴🥺☠️💢

12 de dezembro de 2025

Hej Per,
Jeg kan se at du ikke har fået aktiveret din abonnement igennem din internet udbyder, jeg har derfor sørget for at du har fået gensendt din aktiverings e-mail hvor du kan aktivere produktet.

Har du brug for yderligere hjælp er du velkommen til at kontakte vores support på +45 70 60 50 41.
Rigtig glædelig jul 🎅🎄

Frederik var super

Frederik var super. Den eneste sikkerheds person jeg har mødt der rent faktisk kunne forklare mig hvorfor det kan lade sig gøre at omgås to faktor autentifikation. Tusinde tak Frederik

13 de dezembro de 2025

Resposta da Chili Security

Hej David, Vi er glade for at Frederik kunne hjælpe, sig endelig til hvis der er det mindste vi kan gøre en anden gang 🎅

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais