⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner herfra. Hurtigt levering, og med en sød personlig hilsen da jeg modtog min pakke, samt en lille gave ( 2 maskemakører) Ikke sidste gang, jeg vil handle her.
Leia as opiniões dos outros
Hurtig ekspedition dejligt.
Jeg ville købe noget flot uldgarn til en trøje, men der var ikke nok garn i den farve. Så bestilte Stina noget, som blev forsinket af postvæsenet, og så fik jeg leveret mit indkøb af indehaverens far... Ver mais
A empresa respondeu
hurtig levering. og der var en sød lille hilsen hånde skrevet på fakturaen. jeg handler helt sikker der igen.
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Cilu Strik - Garn og Design kan du finde en række kvalitets garner fra flere forskellige garn mærker, samt tilbehør til dit næste strikke eller hækle projekt. Find inspiration i de mange opskrifter i butikken. Derudover kan du finde egen producerede maskemarkør og projekttasker. Hos Cilu Strik kan du altid få rådgivning til dit næste strikke eller hækleprojekt, finde en opskrift eller lære en teknik. Cilu Strik tilbyde løbende garn-café hvor garn-elskere kan mødes og dele erfaringer og inspirere hinanden.
Informações de contacto
Ræveholmsvej 57, 1. sal, 2690, Karlslunde, Dinamarca
- 36201275
- info@cilustrik.dk
- cilustrik.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
hurtig levering

Resposta da Cilu Strik - Garn og Design
Meget tilfreds og kan anbefale Cilu…
Meget tilfreds og kan anbefale Cilu strik på det varmeste “uld”🌸🌸🦋

Resposta da Cilu Strik - Garn og Design
Hurtig levering og god service😀
Fine garner og gode tilbud
Fine garner og gode tilbud.
Hurtig til at svare på spørgsmål. Eftersendte et manglende garnnøgle uden problemer.
Meget tilfreds :-)
Fin og hurtig service
Fin og hurtig service
Betjening på fridag og ændring af bestilling i mit favør efter vejledning og forslag pr. mail.
Dog synes jeg at prisen 50 kr. for en opskrift i Pdf er lidt i den dyre ende😏. Ved godt der skal tjenes på eget design, men…
Den dejligste lille garn butik
Den dejligste lille garn butik - findes ikke bedre. God service, godt udvalg, gode priser og personalet er helt i top 🧶
Hurtig ekspedition dejligt.
Virkelig god service
Bestilte opskrift til levering modtog svar, om jeg ønskede modtagelse opskriften via mail.
Dette ønskede jeg, modtog hurtigt opskriften, hvilket var en utrolig god service.

Service i top
Personlig betjening og fine garner
Personlig betjening og fine garner
føler sig meget velkommen

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, hurtig levering, ikke sidste gang, jeg handler her

Fik hurtigt svar på mine spørgsmål 🥰
Fik hurtigt svar på mine spørgsmål 🥰
Absolut ét sted jeg fortsætter med at handle 😊

Resposta da Cilu Strik - Garn og Design
Stor inspiration stort udvalg af garn
Var for første gang i butikken for at hente en ordre. Sikke en god oplevelse. Blev modtaget med imødekommenhed og hjælpsom faglig ekspertise. Lille butik med stort udvalg af garner og modeller. Stor inspiration.
Nu skal der gang i pindene, så jeg kan genbesøge Cilu strik.

Resposta da Cilu Strik - Garn og Design
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.