Garn & Gear Opiniões

2. Loja de hobbies
  3. Professional and Hobby Associations
  4. Loja de fios

Escrito pela empresa

Dyrevelfærdscertificeret garn og projekttasker itl strikketøj af genbrugsmaterialer. Garn til strik og hækling af højeste kvalitet - animalske fibre certificeret med Responsible Wool Standard (RWS), Responsible Alpaca Standard (RAS) og Responsible Mohair Standard (RMS). Fine projekttasker af eget design - håndsyede af kasseret tøj fra genbrug.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Enestående personlig betjening

Enestående personlig betjening - meget indlevende - og fantastiske, grundige opskrifter, der tager højde for alle evt. faldgruber - resultatet er små mesterværker, man kun kan være stolt af og glad for.

23 de novembro de 2025
Opinião espontânea
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig håndtering, personlig hilsen og lækkert garn

Min ordre blev håndteret hurtigt, jeg fik en personlig hilsen med og garnet er lækkert at strikke med 👍

5 de abril de 2025

Resposta da Garn & Gear

Tusind tak for de fine ord, Ulla. Det er lige sådan jeg ønsker kundeoplevelsen skal være, så rigtig godt at det også var sådan.

Tilfreds

Fik pakken hurtigt
at det jeg modtog var magen til det på billede

3 de abril de 2025

Resposta da Garn & Gear

Perfekt, så godt at høre. Tuisnd tak for at tage dig tid til at anmelde herinde, Helle 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har oplevet en venlig og hurtig…hurtig hjælp mv

Jeg har oplevet en venlig og hurtig hjælp vis mail i forhold til et par opskrifter. Tak for det

4 de abril de 2025

Resposta da Garn & Gear

Tusind tak for den fine anmeldelse, Susanne. Det var rigtig godt vi fik løst problemet. Nogle gange driller teknikken, men jeg tilstræber at yde hurtig hjælp, når det sker :-) Tak!

Hurtig levering

Hurtig levering og et lille sødt personligt brev.
God oplevelse!!!

30 de março de 2025

Resposta da Garn & Gear

Tusind tak for at tage tid til at skrive denne fine anmeldelse, Jette! Det er lige sådan jeg ønsker kunderne skal have det - en god oplevelse 🙏

Hurtig levering

Hurtig levering. En hyggelig lille overraskelse i form af lille hjerte med strikkemarkører

14 de março de 2025

Resposta da Garn & Gear

Tusind tak for anmeldelsen og dejligt at den lille overraskelse vakte glæde 🩷

Hurtig levering.

2 de fevereiro de 2025

Resposta da Garn & Gear

Godt at høre at det kom hurtigt - det er nemlig også det jeg tilstræber. Tak for anmeldelsen!

Absolut super

Fantastisk pakke man får med et meget personligt kort og en lille gave - mine bedste anbefalinger

2 de fevereiro de 2025

Resposta da Garn & Gear

Fantastisk at høre - mange tusind tak for den fine omtale! Jeg er meget glad for at det hele var i orden.

Dejlig oplevelse

Hurtig ekspedition, personlig besked. Ikke sidste gang jeg handler der. 😍🩷

3 de fevereiro de 2025

Resposta da Garn & Gear

Tusind tak for den fine omtale! Det glæder mig meget at det hele spillede. Du er meget velkommen igen 💚

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækreste kvalitet af garn jeg har…

Lækreste kvalitet af garn jeg har oplevet. Super blødt. Og meget hurtig levering.

24 de novembro de 2024

Resposta da Garn & Gear

Tusind tak for de flotte ord og anmeldelse! Det glæder mig meget at det hele spillede og kvaliteten var i orden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig ekspedition samt meget fin…

Hurtig ekspedition samt meget fin service, idet jeg havde glemt min velkomstrabat.
Blev rettet på min betaling. Se det kalder jer god behandling.

15 de outubro de 2024

Resposta da Garn & Gear

Tusind tak for de fine ord, Bodil! Det var godt vi fik styr på det :-)
Mvh. Randi

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais