City Elevator Opiniões 2

TrustScore: 3 em 5

2,9

Informações sobre a empresa

Escrito pela empresa

City Elevator servicerer, renoverer og reparerer elevatorer, rulletrapper og lifte Døgnvagt Adresse: Ejby Industrivej 28 A 2600 Glostrup

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Har brugt over en måned og elevatoren kører stadig ikke

Virksomheden har haft over en måned til at ordne vores elevator på Svanevej, og igen og igen påstår de overfor vores boligselskab, at nu virker den, Men den virker stadig ikke. Og nu påstår de lige pludselig at det skyldes overvægt i elevatoren. Det har aldrig været et problem i de 7 år, jeg har boet her, så det kan kun være en undskyldning for manglende evner til at løse problemet. Det er for ringe, når vi har flere beboere, der er gangbesværede og afhængige af en elevator til 4.sal.

20 de outubro de 2025
Opinião espontânea
logótipo da City Elevator

Resposta da City Elevator

Kære Johannes

Jeg er rigtig ked af, at oplevelsen med City Elevator A/S ikke har levet op til din forventning.

Skal slå fast at vi gør alt i vores magt for at få løst de problemer vi støder på i vores dagligdag med hensyn til fejl på elevatorer. Vi er også OBS på de mennesker som bliver ramt fordi de har et behov for en elevator pga. af fysiske udfordringer, det betyderat vi gerne yder lidt ekstra for at servicere netop de dem og få bragt elevatoren i orden.

Fejlfinding på elektriske og mekaniske anlæg er ikke altid lige let at udrede. Ofte er der mange følgefejl pga. en enkelt fejl, og ligeledes oplever vi mange periodiske fejl som oftest ikke er at spore når vi ankommer til anlægget. Det skal også fremhæves, at det er et noget ældre anlæg som vi kigger ind i der gør at fejlfindingen kan være mere kompliceret, men heldigvis har vi vores dygtige troubleshooter som ved lige hvordan der skal kigges ind i fejlsøgningen og få det løst.

Med hensyn til lige jeres tilfælde og den sag som du nævner, har vi gået til værks med en udelukkelsesmetode ud fra flere fejl som styringen på elevatoren viste bla. overvægt – skal siges at vi aldrig har nævnt overvægt som årsagen til, at jeres elevator ikke har fungeret, men at det var en del af flere fejl, men beklager hvis det har været opfattelsen at vi har brugt det som en forklaring for vores ekspertise.

Vi har som sagt ikke givet op men derimod gjort alt for at finde den grundlæggende fejl på jeres elevator, og det har så til sidst båret frugt – hovedårsagen er fundet og det er vi glade for at kunne melde tilbage til jer, og vil samtidig hjælpe alt det vi kan med at få det bragt i orden så I kan få en normal hverdag med en elevator der virker for alle.

Til sidst vil jeg takke for din anmeldelse for det lærer vi også af, hvordan vi skal kommunikere det til jer fremadrettet, så I er sat ind i problematikken.

City Elevator A/S

Classificada 1 em 5 estrelas

Et firma du ikke kan stole på, kommer ikke som aftalt.

Nu har jeg op til flere gange ringet til dem, ang.larmende hamrende elevatorer, med kæmpe brag, lige ind i min bolig
Hamrer ind på væg så billeder ryger ned af væg, kommoder flyver hen af gulvet, går i stykker, gulv dør og karm ødelagt af store rystelser.
Sådanne siden maj intet lavet, de kommer ganske enkelt ikke som aftalt i tlf.
Det du kan få at vide i tlf. Med dem er ( Rolig nu vi er på vej ) Det var d. 27/9 og samme ord i tlf. I sidste uge, ingen har set så meget som en fra City Elevator på adressen de aftalte dage.
Hvis du vil have fjernet larm hamrer og banken m.m fra Elevatorer I din bygning, så vil jeg anbefale et andet firma. Som har erfaring, og kan holde en aftale, og ikke nedgøre dig som person ( Rolig nu ) hva er det for et sprog.
Det var min mening og oplevelser med City Elevator

27 de setembro de 2024
Opinião espontânea
logótipo da City Elevator

Resposta da City Elevator

Kære Addi

Tak for din tilbagemelding.

Vi er kede af at du har haft denne oplevelse.
Vi kommer hver gang der bliver ringet, men vi må desværre også konstatere at der ikke er fejl på elevatorerne.

Vi har været i dialog med dig af flere omgange og gennemgået elevatorerne uden beregning, med henblik på ovenstående og vi deler desværre ikke din opfattelse.

Du kan fremover tage sagen op med de personer der styrer bygningsdriften, da de er fuldt informeret om driften af elevatorerne.

Din kommentar vedrørende at "nedgøre dig som person" dette vil jeg meget gerne følge op på, skulle dette være tilfældet, så er det selvfølgelig ikke i orden, hvis du venligst vil sende en besked direkte til cityelevator@cityelevator.dk så vil der blive fulgt op på dette.

Lars Nielsen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais