Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har nu flere gange benyttet CJdele.dk for at bestille reservedele til mine køkkenmaskiner (for at forlænge deres levetid). Jeg kan kun varmt anbefale CJdele.dk: Der er løbende email-kontakt - ogs... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Onlinekøb af skær til Philips barbermaskine. Valgte CJdele selvom prisen var noget højere, da de ville levere en original reservedel. Da skæret ankom, viste det sig at være en uoriginal reservedel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nok DKs bedste side for reservedele, utrolig god opbykning der gør det let at søge lige netop på din maskine, samt service nr osv. Lagde en order ca kl 15, og fik udleveret pakken fra fragtmanden... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de peças sobressalentes e componentes electrónicas
  2. também em
  3. Atendimento ao cliente no sector de eletrodomésticos
  4. Fornecedor de peças electrónicas
  5. Fornecedor de peças para eletrodomésticos
  6. Loja de dispositivos electrónicos
  7. Loja de eletrodomésticos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hos CJdele.dk leverer vi reservedele og tilbehør til hvidevarer og små elapparater - endda med prisgaranti. Vi handler direkte ved fabrikkerne, hvilket sikrer dig de bedste priser. Vi er lagerførende med de mest gængse reservedele og hvad vi ikke har på lager bestiller vi gerne hjem til dig.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

3,6

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Ikke en finger at sætte her!

Bestilte en snacking kurv til min active fry samten flaske ovnrens fra CJdele en tirsdag eftermiddag, og fik besked allerede onsdag formiddag, om at min pakke var ankommet, på det aftalte leveringssted. Jeg modtog pakken i fin indpakning med massere af bobbleplast, så intet gik i stykker.

Ikke en finger at sætte på services her :-)

18 de abril de 2020

Fremragende service....!!!

Fremragende service....!!!

Vaskemaskiner lænsepumpe stod lørdag aften - havde en ny tirsdag formiddag.

Pumpen var tillige billigere end de førende forhandlere af reservedele.

Såfremt behovet opstår, så vender jeg gerne tilbage som kunde.

7 de abril de 2020

Tilfreds :)

OBH anbefaler dem ift. køb af OBH reservedele. Køb og fragt gik fint, måske lidt dyr fragt, men det nok ikke så let at få længere ned. Jeg er tilfreds og ville bruge dem igen.

12 de março de 2020

Fantastisk service

Fantastisk service
Manglede en top plade til min tørretumbler
Den var ikke på deres side .
Jeg ringede til dem og 10 min senere var den oprettet så jeg kunne bestille den . Jeg bestilte med det sammen og den blev leveret kun 3 dage efter selv om de ikke havde den på lager 👍👍
Cjdele får de bedste anbefalinger her fra 👍👍👍👍👍👍

30 de agosto de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Nok DKs bedste side for reservedele

Lagde en order ca kl 15, og fik udleveret pakken fra fragtmanden næste dag kl 11.

Det kan ikke gøres bedre.

8 de agosto de 2019

Kan varmt anbefales!

Kan varmt anbefales!
Fik svar på min mail, vedr rådgivning om reservedel til min vaskemaskine efter 5 min og modtog min pakke dagen efter.
Fantastisk service! :)

16 de julho de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Første, men absolut ikke sidste gang jeg handler her.
Det jeg manglede var nemt at finde på deres hjemmeside og fik også en god service da jeg pludselig manglede en reservedel mere, efter de faktisk havde pakket ordren.
Det blev sendt samlet og havde det allerede dagen efter.

30 de abril de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Kyndig, hurtig og rar service

Jeg havde haft problemer med at få IKEA til at hjælpe mig med at finde den rigtige reservedel til min ovn.

På trods af at jeg modarbejde Anders fra CJdele ved for eksempel at prøve at bilde ham ind at min ovn var fra Whirlpool, selvom jeg har en Electrolux ovn lykkedes det ham lynhurtigt at sende mig links til de rigtige reservedele.

Der blev fulgt op på forsendelsen og generelt ydet mere en forventet.

Fremragende service!
Mvh. Johan Abildskov

23 de abril de 2018

Excellent service!!

Excellent service! Called up and spoke to Anders who within 5 ministers told me exactly which part I needed for my washing machine (Samsung were unable to tell me this). Within another 5 minutes Anders sent me an email with the link to the part so I could then purchase knowing it was the correct item. Received within 2 days, excellent service with no issues at all, especially right before Easter. Will highly recommend and will definitely use CJdele again in the future!
A very happy customer!

28 de março de 2018
logótipo da CJdele

Resposta da CJdele

Hi Jamilah,

Thank you very much for the great review. We will be happy to serve you again in the future.

Happy easter

BR
Claus, CJdele.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste reservedelssted til min køkkenmaskine

Havde brug for en pakningsring til en Braun køkkenmaskine som jeg havde købt i Elgiganten. De henviste til nettoparts.dk, hvis hjemmeside mangler billeder på de mere specielle dele, og havde derfor nær bestilt noget forkert. En google søgning bragte mig til cjdele.dk som har større udvalg og billeder på de specielle dele. Er så begejstret at jeg har skrevet denne anmeldelse selvom jeg endnu ikke har fået min del.

9 de dezembro de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Helt forrygende god service.

Helt forrygende god service er hvad man kan forvente hos CJ Hvidevareservice.
Jeg skrev til dem og spurgte til en bestemt skuffe til mit fryseskab.... vel og mærke et fryseskab som ikke længere fremstilles, og hvor jeg havde løbet panden mod en mur hos flere andre firmaer som ikke kunne skaffe skuffen.
CJ Hvidevarer sendte fluks en række links til de skuffer de kunne skaffe til det pågældende skab.
Der var flere muligheder og man kunne ikke se størrelsen, men CJ tilbød at tjekke om den havde de rigtige mål, når de havde fået skuffen hjem fra deres leverandør og give mig besked inden de sendte den til mig.
Så de yder super god service, giver lynhurtig svar på henvendelser og i det hele taget en fornøjelse at handle med.
Hvis jeg en anden gang mangler dele til mine hvidevarer, eller har noget der skal repareres, vil de bestemt være de første på min liste...

11 de maio de 2017
Classificada 1 em 5 estrelas

Urimelig lang ventetid på orderlevering!

Jeg købt en vare online den 28. februar. Jeg fik med det samme en e-mail at varen er på vej. Det er nu gået en mdr, og har ikke fået varen endnu, selvom jeg har rykket for det. Suk!

24 de março de 2017
logótipo da CJdele

Resposta da CJdele

Hej Marsela,

Jeg har undersøgt sagen, og problemet skyldes, at den vare du havde bestilt var udgået hos producenten, samt at de leverandører vi I øvrigt samarbejder med heller ikke havde flere på lager.

Vi har brugt en rum tid på at forsøge at finde frem til delen for dig, og jeg beklager af du I den periode åbenbart ikke er blevet holdt ordentligt underrettet.

Det er beklageligt, men jeg håber at du trods alt vil give os chancen igen en anden gang.

Mvh
Claus
CJdele.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode priser og ekstrem god service!

Deres priser næster 1000 kr billigere end andre steder.
Jeg lavede en fejl bestilling og fik hurtigt fat i dem. Vi en ny bestilling sat i gang, som jeg fik hurtigt. Til trods for, at jeg selv skulle betale retur for den gamle varer. Fik jeg muligheden for retur label fra dem til 50 kr. Så god og hurtig service. Spørgsmål på mail blev hurtigt besvaret.
Vi vil helt klart anbefalde dem og bestille her inde fra en anden gang.

14 de fevereiro de 2017
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais