Clairedesignerbags Opiniões 193

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Claire helpt me altijd super goed, erg duidelijke fotos die overeen komen met de tassen! Ben altijd super tevreden :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een fantastische service, keer op keer! In 3 jaar tijd heb ik al 4 aankopen gedaan en elke bestelling is een feestje. De tassen zijn prachtig, worden supersnel verzonden en zijn met zorg verpakt.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Al meerdere malen bij Claire besteld en elke keer prachtige items ontvangen.Directe communicatie. Je kan er terecht met je vragen. Claire is zo'n lieve dame. De verzending verloopt vlot. Altijd zeer m... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor de eerste keer een tas gekocht bij Claire en wauw, ik ben er zo ontzettend blij mee! Het contact met Claire ging supersoepel met snelle reactie vanuit haar en extra beelden en advies. De tas is p... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de malas
  2. Loja de malas e bolsas

Claire Designer Bags is your premier destination for authentic vintage designer items based in the Netherlands. Our curated collection features pre-loved designer bags and accessories each meticulously selected to bring new life to these timeless treasures. By offering luxury fashion at accessible prices, Claire Designer Bags makes vintage designer items attainable for all.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

193 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Claire is een hele lieve dame die graag…

Claire is een hele lieve dame die graag met je meedenkt en voor heel veel dingen open staat! ( denk hierbij aan betalingsregelingen en items eventueel vast houden) de aangekochte items worden direct na betaling super netjes en met beleid ingepakt zodat je item netjes aankomt ! En je krijgt er zelfs een mini cadeautje bij ! Zeker aan te raden !

26 de junho de 2025

Topervaring

Supertevreden met de aankoop van mijn vintage LV Speedy. Heel goede service en heel goede communicatie van Claire. Geen enkele moeite was te veel. Zeker betrouwbaar en aan te raden!

21 de junho de 2025

In een woord top

Super snelle reactie. Prachtige tas. Mooi verpakt. Echt n aanrader mocht je n vintage tas willen aanschaffen. Mooi bedrijf.

3 de junho de 2025

Professioneel en klantvriendelijk

Heel erg blij met de LV petit Noé die ik bij Claire heb gekocht! Ontzettend prettige communicatie en zeer klantvriendelijk. Claire is behulpzaam en denkt met je mee. Daarnaast verkoopt zij mooie designer tassen waarvan de staat nog erg goed is. Absoluut een aanrader!

3 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben ontzettend tevreden met mijn…

Ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe Louis Vuitton Petit Noé tas – wat een prachtig stuk! Vanaf het eerste moment was ik helemaal verkocht. De tas straalt klasse uit en is tot in de kleinste details afgewerkt zoals je dat van Louis Vuitton mag verwachten.

Een extra dankjewel aan Claire, die me met zoveel warmte en geduld geholpen heeft. Ze nam echt de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaf eerlijk en stijlvol advies. Haar vriendelijke aanpak maakte de hele ervaring nog specialer.

Ik ben verliefd op deze tas en kan niet wachten om ze overal mee naartoe te nemen. Een echte tijdloze klassieker die perfect bij me past!

29 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne communicatie en top service!

Hele fijne communicatie met Claire en ik twijfelde tussen 2 tassen en mocht langskomen om de tas in het echt te zien en goed te bekijken welke het beste bij mij past. Claire is een heel warm persoon met veel kennis en neemt echt de tijd voor je. Heel erg blij met mijn aankoop en ik zou haar iedereen aanbevelen 🥰. Dank je wel!

15 de maio de 2025

Heel blij met mijn Chantilly

Heel blij met mijn Chantilly! Ik had eerst de kleinere pm die ik zowel qua formaat als voor mijn bouw toch iets te klein vond. Ik mocht komen kijken en heb de tas mogen ruilen. En nog een mooie tassenhanger gekregen ook!

Super bedankt Claire!!

24 de abril de 2025

Claire is the best!

Claire is the best! So happy with my Petit Noé… and it arrived just in time for my birthday. Will absolutely buy again! Claire does her utmost to find the perfect bag or accessory for you.

1 de julho de 2024

Snelle zending

Super blij met mijn Montesouris backpack MM, het pakketje was supersnel verzonden met een leuk kaartje en attentie. Ik zal zeker weer bij Claire bestellen!

11 de abril de 2025

Heel tevreden

Heel tevreden over Claire en haar items. Altijd origineel en de staat zoals beschreven. Mooie designer items voor een fractie van de prijs wat het tegenwoordig in de winkel kost.

17 de fevereiro de 2025

Ontzettend tevreden!!!

Ik heb echt parels bij Claire kunnen scoren! Zo’n lieve vrouw. Hele goede communicatie, reageert heel snel en luistert naar je wensen. Ga zo door Claire!!

3 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Claire heeft een prachtige collectie…

Claire heeft een prachtige collectie tweedehands designeritems die zorgvuldig zijn geselecteerd. De stukken zien er stijlvol en goed onderhouden uit.

Daarnaast is de klantenservice erg professioneel en vriendelijk. Ze reageert snel en geeft duidelijke informatie, wat zorgt voor een prettige ervaring.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige designerstukken op een duurzame manier, is de website van Claire zeker een aanrader!

3 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Claire is echt een topper 🤩

Claire is echt een topper 🤩 Wekenlang hebben wij contact gehad op zoek naar de perfecte Louis Vuitton crossbody tas voor mij. Claire dacht mee, ging voor mij op zoek en uiteindelijk vond ze de perfecte tas voor mij waar ik nog steeds erg blij mee ben. Nogmaals bedankt lieve Claire 🥰 Echt een aanrader!

17 de março de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.