RoseLee Amsterdam Opiniões 301

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie tas met portemonnee voor een goede prijs. De levering duurde iets langer dan aangegeven. Bedankt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Na lang wikken en wegen tussen alle prachtige tassen, die RoseLee Amsterdam aanbiedt, uiteindelijk voor de grijze Mila handtas gekozen. En zo geen spijt! Wat een prachtige tas, van geweldige kwaliteit... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, snelle verzending Kwailteitsvolle handtassen Ik had gevraagd of er een kaartje kon bijgedaan worden voor mijn zus als meter te vragen voor onze dochter, en dit was helemaal geen pro... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vaak Roselee Amsterdam op Insta voorbij zien komen. Nu zag ik de Lea tas, zo mooi! En nu ook nog met een gratis portemonnee. Echt blij verrast! Wat een supermooie tas en de bijpassende portemonnee.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de malas
  2. Loja de malas e bolsas

Uniek, Tijdloos met luxe touch. Wij vinden dat iedereen voor een betaalbare prijs luxe moet kunnen ervaren. Daarom verkopen wij vegan luxe handtassen, om jou outfit helemaal af te maken.

Informações de contacto

Mooie tas

Bedankt!

24 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb nog nooit zo'n verzorgd pakketje ontvangen..

Nog nooit zoveel moeite in een pakketje gestoken als Roselee. Ik ben ze dankbaar en ze zijn zo mooi verpakt dat ik ze er nie durf uit te halen ^^. Heel mooie tasjes. Ik kon ze gewoon nie uit men hoofd zetten toen ik ze zag. En weet zeker dat er veel complimentjes zullen komen. En ik beloof dat ik ze met alle zorg zal verzorgen. Ik stondt echt te popelen om ze te ontvangen. En is ook leuk als cadeau, het zit al zo mooi verpakt! Dankje <3

17 de fevereiro de 2026

Prachtige tas

Prachtige tas, mega snel verzonden en de packing is echt een verwennerij! Met dit cadeau ga ik zeker punten scoren!

29 de janeiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Niet tevreden? Stuur Rosanne vooral geen email.

Prachtige tassen, fantastisch ingepakt, en (wanneer het hun uitkomt) fijne service…

Helaas nu voor de 2e keer een nieuwe tas ontvangen welke beschadigd binnenkomt. De eerste keer (juni 2025) dat dit gebeurde werd dit snel en goed opgelost door Rosanne.

De 2e keer (januari 2026) word ik helaas genegeerd. Op de site geven ze aan dat ze streven naar een reactie binnen 24 uur. Onderhand ben ik ruim 168 uur en 2 e-mails verder zonder ook maar enige reactie te hebben ontvangen vanuit RoseLee.

Zeer spijtig. Wat ik absoluut niet kan begrijpen is dat (zover ik weet) alle tassen met de hand worden ingepakt, dan zie je toch zelf ook dat de tas is beschadigd? Waarom zou je deze dan alsnog naar je klant opsturen?

Al met al. Ik was een zeer tevreden klant, tot mijn laatste aankoop.

20 de janeiro de 2026
Opinião espontânea
logótipo da RoseLee Amsterdam

Resposta da RoseLee Amsterdam

Hi Eefje,

Mijn excuses dat het wat langer heeft geduurd voordat ik een antwoord terug gemaild heb. Door privé omstandigheden duurde dit helaas wat langer dan normaal. Het bedrijf word nog steeds alleen door mij gerund.

Ik hoop dat je inmiddels de nieuwe tas goed ontvangen hebt en toch nog lang plezier zult hebben van de handtas. Nogmaals excuses voor de late reactie.

Lieve groetjes,

Rosanne
RoseLee Amsterdam

Top Top Top

Heel snelle communicatie, vlotte service.
Prachtige exemplaren , heel goed kwaliteit.
Echt top. Ben van plan nog paar te bestellen

22 de dezembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.