Claus Holm Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Virkelig en dårlig airfryer… jeg vil ønske jeg kan få mine penge tilbage. Der er ikke engang en brugsanvisning med.., man brændere hænderne når maden skal ud af ovnen. I kurven er der huller i hvilket... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering. Gryden lever op til sine forventninger, bruner og steger perfekt. Let og nemat gøre ren,, alt i alt et godt køb. Hilsen Bente Bechmann

Classificada 5 em 5 estrelas

Har købt HOLMs AirFryer deli-ovn, og kan absolut kun anbefale den. Jeg har lavet bl.a. Kylling på Rotisserie, Ribbensteg, Pølsegryde i kurv, Pommes Frites m.m. og varmer dybfrosne rundstykker hver mo... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg har fået HOLMS Airfryer XL i fødselsdagsgave og har stort set ikke brugt min ovn siden jeg fik den. Så nemt og simpelt at bruge ,dog gad jeg godt vide om man kan købe yderlige tilbehør til? Baggr... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informação fornecida por diversas fontes externas

Køkkenprodukter skabt til det velsmagende måltid. Claus Holm har personligt udvalgt, testet og godkendt hvert produkt, hver funktion og hver detalje.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

63 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Holm Airfryer

Jeg er indehaver af en 12 liters airfryer fra Holm. Jeg undrer mig over at firmaet sælger et produkt uden brugsvejledning. Jeg vælger derfor kun at give e`n stjerne.

12 de dezembro de 2024

Virkelig dårlig kvalitet

Virkelig dårlig kvalitet.
Nåede at bruge min nye pastamaskine 1 gang og nu er den allerede gået i stykker.
Jeg vil helt klart ikke anbefale dette produkt.

6 de outubro de 2024

Rystende dårlig kvalitet

Rystende dårlig kvalitet. Wokkens bund buler efter 3 x brug. Efter et par gange yderlige brug kommer belægningen af. Viskestykkerne absorberer ingen væske. Utroligt at man tør lægge navn til så lav kvalitet.

5 de outubro de 2024

Skod kvalitet fra kina

Hvad laver Claus. Sælger skod steak-bestik via 365 discount. Siger det er rustfri stål og kan klare opvaskemaskine. Det er IKKE rustfri stål. Det er FAKE.
Det er lavet af blik fra kina.

11 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Værste airfryer til dato.

Værste airfryer til dato.
Fik denne i julegave, og været problemer med den lige siden opstart.
Stiller den UDEN at vælge hvilket program, så den bare kører til den antastet minutter og grader, men vælger selv at gå ud før tid, næsten hver eneste gang. Den er virkelig ringe til at lukke sammen, så man skal virkelig halv ødelægge den hver gang du skal lukke den for den går på overalt. Ubrugeligt bæ.

24 de fevereiro de 2024

Ubrugelig AIR FRYER!

Ubrugelig AIR FRYER!! Anden gang vi sætter den i brug for at stege noget kylling, så brænder det sgu sammen og der kommer røg ud af den, samt alt lys osv. i den røg. Kan helt sikker IKKE anbefales. PS det vi fik ud af det den ene gang var ikke værd at æde.

9 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Æbleskivejernet “perfekt til alle typer…

Æbleskivejernet “perfekt til alle typer varmekilder” …… bare ikke induktion !! Det er det ringeste æbleskrivejern der findes og det virker overhovedet ikke til induktion. Så skuffende, pengene ud af vinduet.

25 de dezembro de 2023

Rettelse

Var lidt ude efter Holm ,og især en 28 cm pande, men alt er nu fixet til alles tilfredshed .

8 de dezembro de 2023

Sukker bare…

Aldrig har jeg oplevet så ringe kvalitet. Købte en airfryer og den er så kineser agtig at den kun holdte en uge.. opsætningen med bip lyden er ARRGH! Et skrummel at pakke væk i forhold til andre mærker.

Claus.. det kan du sku godt gøre bede!!

11 de outubro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

God oplevelse ved køb i Kop og Kande.

God oplevelse ved køb i Kop og Kande.
Firkantet æbleskivepande. Varmer ikke ud i hjørnerne. Så elendig forskelligt som æbleskiverne bages. Jeg har bagt æbleskiver gennem mindst 50 år. Måtte udskifte æbleskivepanden til induktion komfur. Kan ikke anbefales . Håndtaget bliver sååå varmt, ikke til at holde på, men det vidste jeg lidt om i forvejen, da panden er støbejern. Øv!

3 de dezembro de 2023

Dårlig pande

Har købt holms store pande. Og 1 mdr efter hænger alt allerede fast når man bruger den. Som om belægningen er røget af.. Der er en hinde hen over bunden. Værste skrammel at betale dyre domme for noget der ikke fungerer

30 de agosto de 2023

Bagestål fra Claus Holm ødelagt trods brug af medsendte vejledning

Jeg fik i fødselsdagsgave et bagestål fra Claus Holm. Jeg brugte til punkt og prikke vejledningen ift håndtering af produktet inden brug, og bagestålet blev fuldstændigt ødelagt af det olivenolie jeg havde brugt i et tyndt lag inden det skulle i ovnen.
Jeg klagede skriftligt, og Marianne fra Claus Holm’ kundeservice afviste min klage, da der var brugt for meget olivenolie på bagestålet. Det er helt uforståeligt for mig, da vejledningen blev fulgt og jeg håber den bliver redigeret så andre ikke laver samme fejl. Kundeservice er der intet af. Marianne skrev også at det var bedst at bruge rapsolie, så det ikke røg så voldsomt under bagningen. Det stod der ikke noget om i vejledningen. Kan godt forstå der er over 50 % af anmeldelserne der har givet Claus Holm en stjerne, det burde firmaet få handlet på.

13 de agosto de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais