Virkelig en dårlig airfryer… jeg vil ønske jeg kan få mine penge tilbage. Der er ikke engang en brugsanvisning med.., man brændere hænderne når maden skal ud af ovnen. I kurven er der huller i hvilket... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Hurtig levering. Gryden lever op til sine forventninger, bruner og steger perfekt. Let og nemat gøre ren,, alt i alt et godt køb. Hilsen Bente Bechmann
Har købt HOLMs AirFryer deli-ovn, og kan absolut kun anbefale den. Jeg har lavet bl.a. Kylling på Rotisserie, Ribbensteg, Pølsegryde i kurv, Pommes Frites m.m. og varmer dybfrosne rundstykker hver mo... Ver mais
Jeg har fået HOLMS Airfryer XL i fødselsdagsgave og har stort set ikke brugt min ovn siden jeg fik den. Så nemt og simpelt at bruge ,dog gad jeg godt vide om man kan købe yderlige tilbehør til? Baggr... Ver mais
Køkkenprodukter skabt til det velsmagende måltid. Claus Holm har personligt udvalgt, testet og godkendt hvert produkt, hver funktion og hver detalje.
Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 80% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Jeg ved ikke endnu hvordan den dobbelte Airfryer er, da jeg har givet den i gave,🎁
Så jeg mangler feedback,
Men jeg regner med det er Top dollar når den er fra Hr Holmis😊🥰
Har købt æbleskivepanden i smedejern til induktion. Varmer ikke jævnt og håndtaget bliver så varmt, at man ikke kan røre ved det. ÆV - troede at det var en god kvalitet, men pengene er smidt ud af vinduet.

Jeg har 2 ayrfryer.
Gryder potter og pander.
Rivejern
Maskine til toast og bøffer.
Og det virker hvergang.
Mv. Jan
Produktet har høj kvalitet - helt som forventet
Kort og godt, hold jer væk fra hans elendige varer. Og bagefter køb er det absolut ingen service. Kun beklagelser fra dem der sidder og svare på hans mail og skal undskylde og hælde vand ud af ørerne, på hans vegne.
Fy for f......
Ang. svar. Det er nøjagtig det svar man får efter henvendelse til Claus Holm. Absolut intetsidenge og komplet ligegyldigt, i forhold til det problem man har. Købte en Claus Holm hermoblender, som han i øvrigt, roste til skyerne, i en video. Da først folk havde købt,, ophørte ALT service og opdateringer. Og man får intetr brugbart svar fra Claus Holm og Co. Og jeg er absolut ikke den eneste der oplever dette. Der finde en hel gruppe på Facebook, der heller intet får ud af henendelserne til Claus Holm. Når først han har vores penge, s.k.i.d.e.r han på sine kunder.

Resposta da Claus Holm
Jeg købte en rullepølsepresse i stål.
Den er total ubrugelig - alt alt for lille. Længden er fin men højden er for lav. Det kan ikke lade sig gøre at presse noget som helst i den. Ifølge Claus Holm skulle den kunne tage ½ svineslag, - Jeg gad godt se dem få et ½ svineslag i den presse. Køber aldrig der igen.
Jeg har fået en ny pastamaskine fra Holm, første gang jeg brugte den gik den i stykker. Nåede at rulle min pasta 4 gange, før et tandhjul inde i maskinen knækkede, så den ikke virkede længere.
Jeg har før lavet meget pasta på andre maskiner, uden at opleve nogle problemer overhovedet.

Resposta da Claus Holm
Jeg købte 3 gryder , 1 støbejerns gryde og 2 støbejerns pander, 2 af de 3 gryder går belægningen af i bunden, der er kun brugt plastik i , den ene pande revner træ håndtaget på , den store støbejerns pande stod min voksne søn og lavede mad på ,f han løfter den af komfuret falder panden af håndtaget, heldigvis kom han ikke til skade , rettede henv til web shop de afviser at erstatte,der handler jeg bestemt ikke igen.
Jeg købte en stegepande og har brugt den 2 gange, begge gange er kødet brændt fast på panden.. trods meget olie. den bliver kasseret og jeg må købe en ny.
Toppen/låget er sat sammen af en plast del og låg i træ, og sat på den firkantede aksel. Meningen er sikkert at det skal virke. Men nej, det "uuh-så-fine-keramiske-kværn" holder fint, men nu drejer toppen bare rundt på plasten.
Simpelthen for ringe kvalitet....
Kære Claus Holm, jeg forstår behovet for at drive forretning, men at lægge navn til sådan noget bras, tyder på at du prostituerer dig selv for nogle håndører. Din kvalitetskontrol giver jeg dælme ikke meget for. Du har fejlet: "...og kværnene er stort set ikke til at slide oo"
...jeg er go, klarede det på 1,5md på campingtur. Men Kina sjit til en tyver, hvad kan man forvente - dumme mig...
Må finde bonen og en smut forbi Coop og se hvad de siger...

Resposta da Claus Holm
Fik desværre en forkert vare, men ringede og de sendte den korrekte allerede samme dag så jeg dagen efter kunne hente den bare jeg havde bestilt!
Super hurtig og god service
Tak herfra

Opdateret
Hej Heidi
Tak for at du kommenterer på min anmeldelse og har forståelse for den. Du beder mig tage kontakt til jeres kundeservice og det ville jeg også gerne, men har lige læst på jeres vilkår at reklamationer skal ske inden for 2 mdr. fra købet. Jeg fik panden i julegave og rengjorde og klargjorde efter vejledningen, men har først brugt panden nu - længe efter 2 mdr., så min reklamation vil jo falde på tiden uanset hvad.
Vh Anette
Har fået den firkantede æbleskivepande i støbejern fra Claus Holm. Er totalt ubrugelig, alt hænger fast og bliver ikke bagt. Det eneste, der er virkelig varmt er håndtaget, som er umuligt at holde ved. Har fulgt alle forskrifterne. Er en meget garvet æbleskivebager og troede jeg havde fundet et godt produkt til mit induktionskomfur. Nu kan jeg så smide min gave ud. Ønsker mig aldrig noget herfra igen og ville ønske jeg havde læst anmeldelserne først, da jeg kan se at andre også har haft problemer, både i forhold til flere produkter og til reklamationer

Resposta da Claus Holm
Har lige smidt min sidste Claus Holm pande ud. De 2 andre røg ud for et par måneder siden. Dårligste stegepander jeg har haft. Buler op på midten så stegeolien ligger i kanten af panden og ikke ved kødet. Kødet brænder på efter kort tids brug. Bliver hurtigt slidt på midten. Elendig varmefordeling.

Resposta da Claus Holm
4 flasker Claus Holm hvidvin kan afhentes gratis på Stevns - synes de er udrikkelige

Resposta da Claus Holm
Vi har fået to stegepander i julegave. Rigtig fint design, men desværre nogle af de dårligste pander vi har haft. Vi måtte udskifte dem efter blot 4 måneder, da slip-let-funktionen var ødelagt og alt mad brændte på (vi har vasket panderne efter anvisning på emballagen). Der er plads til forbedringer.

Resposta da Claus Holm
Air fryer er av meget dårlig kvalitet. Brukt tre ganger og den står bare å piper! Ingen forklaring i brukerveiledningen. Og ja skuffen er lukket!
Købte et dyrt ovn fad i Kvikly, men sikke en dårlig kvalitet. Grå/sort farve med hvide prikker, man kan ikke se skidt og fastbrændt mad, alt brænder sig fast i belægningen, mønster præget i midten af faden, så der kan man ikke rense, belægningen skaller af ved 3 brug og nu smider jeg det i skraldebøtten efter at have lavet kartofler der har alieret sig med den håbløse belægning. Kvikly I burde skamme Jer at handle med sådanne ting. Rustfrit stål er opfundet og er stadig brugbart.
Købte en bradepande med slip let belægning. Har god højde og håndtag, men belægningen skallede af efter 3. gang den blev brugt. Til den pris kunne jeg have købt 3 af de billige, og de holder længere.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.