We hadden een uitstekende begeleidig met het kiezen van de juiste kleur pvc. Daar hebben ze echt alle moeite voor gedaan! De bezorging verliep vlekkeloos en volgens afspraak. We hebben nu een uit... Ver mais
Snelle levering, helaas flink wat planken beschadigd geraakt tijdens transport, dit werd goed opgelost door nieuwe planken op te sturen. Via whatsapp en telefonisch goed bereikbaar.
Na wat problemen met een collega leverancier ter plaatse zijn we uitgeweken naar click-pvc waar ze onmiddellijk bereid waren ons te helpen. Een uurtje later stond onze gewenste vloer klaar in hun ops... Ver mais
Click PVC besteld van het merk Montinique. Snel geleverd en netjes contact opgenomen door de bezorger bij levering (wij waren niet thuis, vooraf al doorgegeven). Hebben de vloer nog niet gelegd, m... Ver mais
Click-pvc.com is een betrouwbare en veilige webshop en is lid van WebwinkelKeur. Aangesloten bij een geschillencommissie en juridisch gecontroleerd. De service van Click-pvc.com is hoog, wat ook blijkt uit de positieve reviews.
Schering 23a, 8281 JW, Genemuiden, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Oplichters!
Ik ga niets meer sturen, mss moeten jullie gewoon je zaken beter op orde hebben. Jullie spreken zaken af, komen deze niet na. Jullie spreken bedragen af en maken daar vervolgens het dubbele van. We zijn nu geruime tijd verder en zelfs de beloofde staaltjes zijn nog steeds niet binnen. Het is dan ook geen verassing dat jullie onze gegevens niet terug kunnen vinden. Doe vooral geen verdere moeite, wij zullen zeer zeker niet bij jullie kopen.

Resposta da Click-pvc.com
Vriendelijke mensen bij Click-pvc.com. Zeer tevreden en ze geven de laagste prijs die ik kon vinden. Verder snel geleverd en netjes afgehandeld. Zeker een aanrader!

Resposta da Click-pvc.com
Goede prijs, goede kwaliteit vloer.
Fijn dat er na de bestelling even gebeld werd met de bestel bevestiging. Bezorging ging een beetje stroef, maar is uiteindelijk wel goed gekomen.

Resposta da Click-pvc.com
Staaltje is netjes kosteloos geleverd. Groot genoeg om te bepalen of kleur en materiaal bij jouw wensen past.

Resposta da Click-pvc.com
De stalen zijn zoals beloofd, het duurde wel even maar dat ligt meer aan postnl

Resposta da Click-pvc.com
Het uitzoeken en bestellen van het click pvc op de website was heel eenvoudig. Via mail en telefoon werden we snel en deskundig geholpen met onze vragen. Vloerenlegger Martin is een kunstenaar. Hij had heel veel werk aan onze vloer (huis heeft vorm van taartpunt, alles is scheef), maar hij nam de tijd en de vloer ligt er su-per-strak in! #aanbevolen
Alles was volgens verwachting geleverd.
Telefoon wordt spoedig opgenomen en er wordt heldere informatie verstrekt over dingen die op de website niet helemaal duidelijk zijn. Na bestelling vlotte en tijdige levering.
Prima service goede kwaliteit vloer
Mooie Moduleovloer besteld, levering was enkele dagen later dan verwacht, maar steeds telefonisch bereikbaar en uiteindelijk toch goed geleverd! Heel tevreden over de vloer! Het leek te goed om waar te zijn met deze prijzen maar ben er heel blij mee!
Netjes en snel geleverd. Zowel de samples, als de pvc vloer daarna zelf.
Fijne communicatie en alles ging volgens plan. De levering was ook vlot en zijn zeer vriendelijk. Zeer goede ervaring mee. Ik raad ze absoluut aan.
Snelle levering van de verschillende stalen. Ook meerdere malen stalen besteld omdat het toch niet de kleur was.
Wat een top bedrijf.
Door een foutje van ons hadden wij de bestelling niet goed afgerond.
De medewerker heeft kontakt op genomen. Samen hebben we de bestelling goed geplaatst. Ze hebben alles op alles gezet om de vloer toch optijd geleverd te krijgen. Wat gelukkig is gebeurd. Mijn complimenten. Kan dit bedrijf ook zeker aanbevelen. Top gedaan.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.