Clipsk Opiniões 20

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Med Clipsk kan vi äntligen skapa snygga, snabba videos med vår branding "inbyggd". För oss inom MedTech-världen är det viktigt att veta att vårt material inte kan användas av appen utan att vi äger... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Clipsk är min första erfarenhet av att själv filma och redigera video i mobil och det har varit ett väldigt bra val! Top 3 bästa sakerna med Clipsk: Vi kan lägga in vårt företags branding (färger... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de software

Förvandla dina idéer till professionella filmer - direkt i mobilen. Enkelt. Snabbt. Prisvärt! Används av myndigheter & företag i hela Norden.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

20 opiniões

Enkel och smidig app

Appen är enkel och smidig att använda. Den automatiska textningen är en superfunktion som sparar mycket tid.

26 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekta appen för videoskapande!

För oss inom MedTech-världen är det viktigt att veta att vårt material inte kan användas av appen utan att vi äger materialet fullt ut och vet att det är i säkert förvar. Tack för en grym app!

17 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Smidig app som gör videoredigering i…

Smidig app som gör videoredigering i mobilen enkelt och effektivt. Passar olika format och perfekt till produktioner för sociala medier. Funkar också utmärkt till att göra infographics. Autotextningen är väldigt bra och det finns många smarta funktioner som gör det lätt att få ett riktigt proffsigt resultat. Integrering med Mediaflow är en jättebra funktion som sparar tid.

Jag älskar denna app

Jag älskar denna app! Har testat massa olika mobilappar men denna är klart enklast, och allt finns i appen, framför allt musiken. Proffsig och enkel och fantastiska utvecklare som själva svarar på frågor. Betalar 75 kr i månaden, vilket är klart värt pengarna.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan varmt rekommendera denna app!

Lätt att förstå och använda, kort startsträcka för att komma igång. Clipsk innehåller allt för att jag ska kunna producera film med riktigt bra kvalité. Älskar att slippa föra över filmat material till en dator, det går verkligen jättesmidigt att redigera direkt i mobilen. Dessutom lätt att komma i kontakt med support även om det väldigt sällan behövs. Jag uppskattar filmerna de har på youtube med tips och trix för att arbeta i appen. Bra att det är ett svenskt företag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb och effektiv hjälp vid behov

Snabb och effektiv hjälp vid behov och bra möjligheter till självhjälp, hög tillgänglighet och ett trevligt bemötande.
(Och verktyget i sig är enkelt att förstå och hantera).

21 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Användarvänlig app, serviceminded support!

Jag har använt Clipsk i många år i mitt arbete. Appen är till stor hjälp i mitt skapande av film - perfekt att man kan få in bolagets grafiska profil t ex. Jag uppskattar också att appen är lättanvänd och väldigt intuitiv. Supporten är allt igenom fantastisk, genuin servicekänsla och vilja att hjälpa till, de är också väldigt lyhörda för önskemål och appen utvecklas hela tiden till det (ännu) bättre! Rekommenderar verkligen!

10 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har använt Clipsk sen det startade

Jag har använt Clipsk sen det startade. Det var bra då - och har bara blivit bättre. Det är enkelt och intuitivt och jag kan med lite kreativitet göra jättefina filmer! Dessutom är supporten suverän! Snabb, trevligt bemötande och så seriösa! Jag är så nöjd!

28 de janeiro de 2025

Enkelt och kul

Enkelt att göra film både snabbt och snyggt. Dessutom roligt! För att inte tala om hur hjälpsamma och trevliga de är på Clipsk.

27 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Bästa kombon – proffsigt, superenkelt!

Clipsk gör det väldigt okompicerat att komma igång och producera film på en proffsig nivå för vilken kommunikatör eller journalist som helst. Clipsks grundare är moderna i sin approach till användarna, behoven och användarvänligheten som får styra hur appen utvecklas. Deras egen gedigna spetskompetens av redaktionell produktion på hög nivå är troligen avgörande. Att de med stort tålamod och engagemang supportar och inspirerar många av oss användare (rookies) i tid och otid är så värdefullt. Jag är övertygad om att Clipsk på kort tid fått kommunikationsavdelningar runt om i landet att ta stora kliv framåt.

14 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Clipsk blev startskottet för att oss att skapa video

Top 3 bästa sakerna med Clipsk: Vi kan lägga in vårt företags branding (färger, typsnitt, mallar osv), lätt att nå teamet vid frågor/support och att den är enkel att förstå och jobba i.
Utan Clipsk vet jag inte om vi hade kommit igång med in-house video-skapande på vårt bolag.

Stort engagemang för användaren

Clipsk engagerar sig hårt för användaren. Ingen fråga är för liten eller stor när användaren har problem. Programmet är ett mycket prisvärt alternativ som inte kräver stora personella eller tekniska resurser. Till på köpet serveras en mycket pedagogisk och tekniskt lättförståelig pamflett för att göra film.

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt och smart filmverktyg som alla kan lära sig

Som ensam kommunikatör med begränsade kunskaper i att producera film, var Clipsk det verktyg som fick oss att överhuvudtaget komma igång med film för några år sedan. Enkelt att använda, massor av smarta funktioner och verktyg och framför allt - en ständig utveckling som verkligen utgår från användarnas behov. Dessutom finns det alltid support och goda råd att få när man kör fast.

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig enkelt og effektivt!

Det er et veldig enkelt og effektivt redigerinsprogram. Lar deg gå fra opptak med mobilen til ferdig redigert videoreportasje med AI-teksting på under 20 minutter hvis du er effektiv. Selskapet er i tillegg lette å få tak i og svarer raskt på henvendelser hvis man har spørsmål.

10 de janeiro de 2025

Verkligen helt suveränt

Det är verkligen helt suveränt! Älskar att det är så enkelt att använda men också har så många möjligheter att få filmen att kännas dyr och proffsig. Stödet från teamet är guld värt, både veckovisa kortkurser på LinkedIn och att kunna maila och fråga om hjärnan känns som snömos helt plötsligt och man fastnar.

10 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Lätt att göra professionell film

Clipsk är ett otroligt smidigt, enkelt och proffsigt redigeringsverktyg för mobilfilm. Gränssnittet är användarvänligt och varje funktion känns väl genomtänkt. Ifall man skulle ha några funderingar så är det lätt att få hjälp och tips. Jag kan varmt rekommendera Clipsk till alla som snabbt och lätt vill göra professionella filmer.

9 de janeiro de 2025

Smidigt och smart

Smidigaste appen för videoredigering i mobilen i mitt jobb som kommunikatör. Lättanvänd och med funktioner som hela tiden utvecklas och blir fler utifrån användarnas önskemål. Det märks att grundarna själva har erfarenhet av att jobba redaktionellt, oerhört värdefullt ur ett användarperspektiv tycker jag!

18 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.