Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Enestående brand! Jeg har lige modtaget min seneste ordre fra Drago, og igen blev jeg virkelig imponeret! Siden Drago startede, har jeg handlet hos dem, og min oplevelse er, at de virkelig s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har købt deres hoodie og t-shirt fra deres nye kollektion Complimentary. Kvaliteten på både hoodie og t-shirt er top lækker. Jeg er kæmpe fan og venter allerede på mere. Begge dele kan bruges til hver... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tøjet er virkelig lækkert både ude og indenfor træningscenteret. Dejligt lækkert stilrent materialer, som er dope at have på 😍😍 Jeg har bl.a. valgt at gå med Drago pga. Deres slogan/budskab skrev... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa urbana
  2. Loja de roupa desportiva
  3. Loja de roupa

Escrito pela empresa

DRAGO, stiftet i 2023 af ejer Lucas Frahm, er et Dansk Luxury Lifestylemærke. Mærket bygger på en livsstil af høje ambitioner, hvilket tydeligt afspejles i produkternes finish og attention to detail.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

God pris og hurtig levering

7 de abril de 2026

Hey Hjalte

Tusinde tak for din pæne anmeldelse. Jeg er glad for at læse, at du har haft en god oplevelse med både vores produkt og leveringen.

Jeg købte et par bukser

Jeg købte et par bukser, som allerede kom dagen efter. Meget flotte bukser, dog lidt lange

3 de abril de 2026

Hey Jens

Tusinde tak for din pæne anmeldelse. Jeg er glad for at læse, at du har haft en god oplevelse med både vores levering, og at du godt kan lide vores bukser, trods at du syntes de er lidt lange.

Hvis du overvejer at få dem lagt op, vil jeg anbefale at vente med at gøre det til efter de er blevet vasket første gang. Ligesom hos alle andre mærker, skrumper tøjet altid omkring 1% ved første vask - også selvom vi har vasket det på forhånd =)

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fede bukser som passer perfekt…

Super fede bukser som passer perfekt især hvis man bruger størrelses referencerne på modellerne der har dem på.

Super god kundeservice med hurtig svartid.

12 de março de 2026

Hey du

Tusinde tak for din pæne anmeldelse. Jeg er glad for at læse, at du har haft en god oplevelse med både vores produkt og service!

God og hurtig kundeservice

Har haft forskellige korrespondancer, om forskellige ting, med deres mail, der kan man altid være sikker på god behandling, flot service og hurtigt svar.
Derudover mega fede produkter🙌

5 de março de 2026

Hey Malthe

Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse hos os, med vores service og produkter. Det er super vigtigt for mig at høre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiske produkter af god kvalitet…

Fantastiske produkter af god kvalitet og design. Hurtig levering og hurtig behandling af returneringer og kundehenvendelser

25 de novembro de 2025

Hey Tariq,

Mange tak for de pæne ord. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både produkter og service.

Lækker kvalitet

Rigtig hurtig levering, og rigtig lækker kvalitet på tøjet. Er rigtig glad for den t-shirt jeg købte fra jer :-)

20 de novembro de 2025

Kære Tobias,

Jeg er super glad for, at du har haft en god oplevelse hos os, og at din pakke landede hurtigt trods Black Week travlheden!

Rigtig god aften til dig Tobias.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kvalitet og service i højeste klasse

Kvaliteten på deres t-shirts og tank tops er i absolut topklasse. Som et fint lille ekstra touch, har jeg flere gange oplevet at der ligger et personligt, håndskreven kort i pakken. Det viser virkelig, hvor meget Drago går op i deres kunder

5 de novembro de 2025

Kære David,

Tusinde tak for de pæne ord. Kvaliteten af vores produkter er blandt de ting, som vi fokuserer mest på, fordi vi ved hvor meget det betyder for kundeoplevelsen - det er nemlig som du siger, kunderne (eller vores gæster og medlemmer, som vi foretrækker at sige), er det vi går mest op i.

Rigtig god dag til dig David.

Hurtig og nem handel

Hurtig og nem handel. Svarer også lynhurtigt på spørgsmål og er utrolig hjælpsomme 🤝

26 de setembro de 2025

Hey Emil,

Tak for din pæne anmeldelse - jeg er glad for at alt gik som det skulle, og at vi fik hjulpet dig med dine spørgsmål.

Classificada 5 em 5 estrelas

glæden over gaven jeg gav

glæden over gaven jeg gav, hurtig levering

3 de setembro de 2025

Hey Ann,

Mange tak for din pæne anmeldelse. Jeg er glad for at gaven blev taget godt i mod, og at alt spillede ift. levering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Top service og hurtig levering!

Top service og hurtig levering!
Alt spiller bare hos Drago. Kvalitet matcher pris, det hele er bare gennemtænkt. Elsker at tøjet kan styles til både træning og hverdag. KÆMPE anbefaling, virkelig!

25 de agosto de 2025

Hey Emmeline,

Tak fordi at du deler din mening, omkring oplevelse hos DRAGO. Jeg er helt vildt glad for, at høre at du har haft en god oplevelse med dit nye tøj!

Vildt new chapter - vild kundeservice - ekspres levering

Kom til at købe alle de nye t-shirts og skjorten fra den nye kollektion - mere lækker t-shirt findes ikke, lækker, blød, skønne farver og lige til at hoppe i og med fede statements- skjorten slår alle rekorder - pasformen er lige i skabet, og skjorten er, selvom den virker lidt stiv, super lækker at have på - et rent scoop. Alt er pakket i kufferten og er klar til at tage afsted på ferie i morgen. Dragos kundeservice er i top, chattede da jeg havde lagt skjorten i kurven i en forkert størrelse, så kom den frem i den rigtige størrelse. Jeg bestilte søndag kl. 16.30, og jeg havde pakken foran min dør tirsdag morgen kl. 05.30. Alt spiller hos Drago

26 de agosto de 2025

Hey Kaare,

Tusinde tak for endnu en virkelig pæn anmeldelse. Jeg er meget glad for at vi fortsat hæver standarden, så du bliver ved med at være glad hver gang du bestiller hos os.

Det er helt rigtigt at skjorten godt kan føles en smule stiv når man lige pakker den ud, men lige så snart man tager den på , så fungerer den bare rigtig godt.

Jeg håber i kommer til at nyde rejsen sydpå!

Cool tøj i god kvalitet

Cool tøj i god kvalitet. Lucas har været hjælpsom iht guide til størrelser og hjælp til retur. Alt i alt en 10/10 oplevelse hos DRAGO.

10 de julho de 2025

Hey Anja,

Det er en fornøjelse at læse din anmeldelse. Jeg er glad for at kunne være til hjælp, og at du har haft en god oplevelse.

Nyd din sommer!

- Lucas - Stifter, DRAGO

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kvalitet og konge…

Fantastisk kvalitet og konge kundeservice! Hurtig svar på mail og gode løsninger på eventuelle problemer 🙌🏻 kan kun anbefale af handle fra DRAGO

8 de julho de 2025

Hey Emilie,

Tusinde tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med både produkt og service.

Nyd dine nye produkter. Vi glæder os til næste gang!

Classificada 5 em 5 estrelas

Top kvalitet og hurtig levering

Stilet tøj, rigtig god pasform og så en hurtig levering

15 de maio de 2025

Kære Jakob,

Vi er glade for at du har har haft en god oplevelse hos os, både med produkterne og selve købsoplevelsen.

Vi glæder os til næste gang!

Fedt produkt

Rigtig god kvalitet og hurtig levering. Jeg kan klart anbefale!

1 de maio de 2025

Kære Valdemar,

Tusinde tak for din pæne anmeldelse. Kvaliteten og leveringsoplevelsen er to af de ting vi prioriterer mest, så det er fedt, at du har kunne mærke det!

Behjælpelig

Lucas har hjulpet mig hele vejen med de problematikker jeg har haft i min ordre - Kæmpe anbefalinger!

29 de março de 2025

Hey Younes,
Tusinde tak for dine pæne ord omkring vores kundeservice - det betyder meget for os.

Vi stræber os altid for at i skal have en så god oplevelse som muligt - også når ét af produkterne fra ordren bliver returneret. Jeg er glad for at det lykkedes!

Jeg håber du nyder de andre produkter, som du har valgt at beholde. Rigtig god aften!

Dbh. Lucas & Team DRAGO

God levering og kvalitet

De har dejlig hurtig levering og tøjet er af fremragende kvalitet.

2 de março de 2025

Hey Lucas,

Tusinde tak for din anmeldelse og de pæne ord. Det betyder meget!

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse både med levering og produkterne og ser frem til at gentage successen skulle du have lyst til det.

Fortsat god dag!

Dbh. Team DRAGO

5/5⭐️

Hver gang jeg handler hos DRAGO, er det en fremragende oplevelse. Tøjet er gennemført med fokus på kvalitet og detaljer, og servicen er i top. Jeg kan kun give DRAGO mine varmeste anbefalinger.

8 de fevereiro de 2025

Kære Stephan,

Tusinde tak for din varme ros. Det er en fornøjelse at læse!

Vi stræber os altid på ikke kun at levere de bedste produkter, men også den bedste service. Godt at det kan mærkes.

Vi glæder os til at se dig igen!

Dbh. Team DRAGO
NEVER QUIT.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais