Vanuit onze ervaring met Co-air, raden wij dit bedrijf bij iedereen aan. Tijdens de intake werd al heel goed vanuit onze behoefte mee gedacht. Bij de installatie zelf kwamer er 2 vakmensen, die d... Ver mais
Wij hebben zo’n 2 weken geleden 2 airco’s laten plaatsen. Hadden 2 vakmannen aan het werk die super beleefd waren en super hard gewerkt hebben! Duidelijke adviesgesprekken gevoerd, makkelijk benaderb... Ver mais
Vanaf het eerste contact met Stephan verliep alles soepel! We werden netjes op de hoogte gebracht. De eerste keer kon plaatsen niet doorgaan vanwege een medisch noodgeval maar dat maakte voor ons niks... Ver mais
Co-Air heeft bij ons een airco geplaats voor de slaapkamers. Het hele proces is soepel verlopen, vanaf de offerte aanvraag tot plaatsing/oplevering. Vriendelijke vakmensen die goed met je meedenken.... Ver mais
Co-Air Klimaatbeheersing bestaat 18 jaar en door onze jarenlange ervaring leveren en installeren wij alleen de beste merken waar wij in geloven. Vertrouwen en kwaliteit staat bij ons centraal. Elektrisch én duurzaam verwarmen of verkoelen op ieder gewenst moment van de dag? Een warmtepomp met airconditioning biedt u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Moderne aircosystemen verbruiken niet alleen weinig energie, ze zijn ook fluisterstil en volledig af te stemmen op uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een installatie voor op kantoor, in uw winkelpand of thuis in de woonkamer of slaapkamer; wij bieden maatwerk voor iedere ruimte.
Schumanpark 33, 7336 AM, Apeldoorn, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Uitstekend bedrijf
Jullie werknemers hebben keurig gewerkt, alles schoon achter gelaten.
Goed overleg hoe wij het graag wilden hebben een goede uitleg hoe alles werkte.
Hartelijk dank hiervoor.
Vriendelijke groet
T. Oosterbroek

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Vriendelijk personeel, snel gemonteerd en een nette afwerking!

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Snelle ,zorgvuldige en bekwame installateurs. Doen moeite om je vragen duidelijk te beantwoorden

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Co-air heeft bij ons een airco in de slaapkamer geplaatst. Goed advies vooraf, deskundige plaatsing waarbij de werkplek oogeruimd werd achtergelaten. Uitstekende Service na plaatsing. Topbedrijf!!

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Afgelopen week is mijn airco geplaatst. Mijn 2e en dit keer in de slaapkamer. Vanwege de goede uitleg/installatie/service/kwaliteit van de vorige keer, natuurlijk weer voor dit bedrijf gekozen. En wederom was het top. Echt een aanrader. En ook nog wat nieuwe tips gekregen om nog energiezuiniger met het gebruik om te gaan. Altijd fijn.

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
1e contact met Ruut prima, klein, betrokken en deskundig team met korte lijnen en goed advies op onze situatie afgestemd. Inplanning kon op korte termijn en naar alle tevredenheid eea gemonteerd.

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Aardige monteurs, professioneel en behulpzaam
Zeer tevreden!

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Uitstekende service van de Firma Co-Air. Vanaf de opname tot en met de installatie uiterst vriendelijk en deskundig geholpen.
Kortom een echte aanrader om hier je aircosysteem aan te schaffen.

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
De eerste keer dat wij een airco kochten bij Co-air, 17 jaar geleden, verliep het contact met Co-air heel prettig en we kregen goed advies.Ook nu weer goed contact en advies. De jonge monteur heeft de airco vakkundig geïnstalleerd en nam de oude mee retour. Wij zijn tevreden klanten.

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
De monteur was top. Alles in overleg, zeer netjes gewerkt en top gemonteerd. Bovendien was het advies van Co-Air heel goed, waarbij ze met name goed meedachten voor de bovenverdieping met slaapkamers (1 unit voor alle kamers ipv voor elke kamer 1)

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Geweldige ervaring. Heel goed advies gekregen van Stephan. Goede offerte gekregen en top monteurs die komen installeren. Super tevreden over Co-air. Mocht je opzoek zijn naar een goede installateur voor airco’s dan zou dit een aanrader zijn.

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
De installatie is deskundig en snel uitgevoerd en alles werkt naar behoren.
Onze complimenten aan jullie bedrijf in het algemeen en in het bijzonder aan jullie vakmensen, die de installatie hebben verzorgd. 😊
Contact met hen hebben wij ook als prettig ervaren.

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Onze airco installatie in de winkel functioneerd naar behoren, onze vrijwilligers werken nu met nog meer plezier, en onze klanten komen nu nog meer naar de winkel. alles goed geleverd en keurig aangesloten en opgeleverd, fijn personeel. alle complimenten.

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
We hadden een airco besteld. Die is netjes geïnstalleerd. De monteurs waren ook zeer vakkundig, vriendelijk en hebben na de installatie alles netjes uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.