Co-Air Klimaatbeheersing Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vanuit onze ervaring met Co-air, raden wij dit bedrijf bij iedereen aan. Tijdens de intake werd al heel goed vanuit onze behoefte mee gedacht. Bij de installatie zelf kwamer er 2 vakmensen, die d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben zo’n 2 weken geleden 2 airco’s laten plaatsen. Hadden 2 vakmannen aan het werk die super beleefd waren en super hard gewerkt hebben! Duidelijke adviesgesprekken gevoerd, makkelijk benaderb... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vanaf het eerste contact met Stephan verliep alles soepel! We werden netjes op de hoogte gebracht. De eerste keer kon plaatsen niet doorgaan vanwege een medisch noodgeval maar dat maakte voor ons niks... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Co-Air heeft bij ons een airco geplaats voor de slaapkamers. Het hele proces is soepel verlopen, vanaf de offerte aanvraag tot plaatsing/oplevering. Vriendelijke vakmensen die goed met je meedenken.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Distribuidor de sistemas de ar condicionado

Co-Air Klimaatbeheersing bestaat 18 jaar en door onze jarenlange ervaring leveren en installeren wij alleen de beste merken waar wij in geloven. Vertrouwen en kwaliteit staat bij ons centraal. Elektrisch én duurzaam verwarmen of verkoelen op ieder gewenst moment van de dag? Een warmtepomp met airconditioning biedt u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Moderne aircosystemen verbruiken niet alleen weinig energie, ze zijn ook fluisterstil en volledig af te stemmen op uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een installatie voor op kantoor, in uw winkelpand of thuis in de woonkamer of slaapkamer; wij bieden maatwerk voor iedere ruimte.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

151 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

53 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Aanrader

Goed advies; keurig gewerkt. 100% aangeraden!

10 de junho de 2025

Hoi Dennis,

Bedankt dat je tijd en moeite hebt genomen om jouw ervaringen te delen met anderen!

Heel veel plezier met jullie airco! Laat het zonnetje maar schijnen.

Top bedrijf

Wat een fijn bedrijf. Ze komen thuis bij je langs om alles door te bespreken en luisteren heel goed naar je wensen. De afwerking is echt perfect. Onwijs blij met de keuze om het door jullie te laten plaatsen!

16 de junho de 2025

Hoi Krista,

Bedankt voor deze leuke review, heel erg fijn om te horen dat alles zo naar tevredenheid is verlopen. En nu lekker volop genieten van een koel huis 😎😃.

Super

Afgelopen week werd de Mitsubishi airco geplaatst. Er werd totaal niet moeilijk gedaan over de verandering van de datum. Heel fijn hoe er meegedacht werd op welke plek de airco het beste kon hangen. De monteurs dachten ook heel goed mee naar de mooiste manier om alles weg te werken. Gewoon top allemaal.

6 de junho de 2025

Beste Stijn,

Wat een mooie review, dankjewel! Fijn om te horen dat de flexibiliteit en het meedenken als prettig zijn ervaren. Veel plezier met jullie nieuwe Mitsubishi airco.

Goede service van co-air

Goede service van co-air: komen afspraken na, fijne mannen voor het installeren van de airco's en goede apparatuur. We hebben geen aanmerkingen op de dienstverlening. Thanks voor het snelle regelen!

31 de maio de 2025

Hoi Safiyah en Anouck,

Bedankt voor de review, echt leuk om te horen! Heel erg veel plezier met jullie airco's in jullie mooie behandelkamers.

Zeer net bedrijf

Goed gesprek voor de offerte gehad met duidelijke uitleg en informatie over de airconditioning.
De plaatsing van de airconditioning is netjes gedaan door 2 nette en vriendelijke monteurs met goede uitleg over de bediening.

27 de maio de 2025

Beste dhr. en mevr. Buitenhuis,

Bedankt voor de lovende woorden! Heel veel plezier met jullie airco's en laat het zonnetje maar schijnen.

5 Sterren voor Co-Air

Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Co-Air!
Vanaf het eerste contact, de offerte tot en met de installatie van onze airco's in woonkamer en slaapkamer is alles perfect verlopen. De monteurs zijn vriendelijk en meedenkend. Na afloop van de montage wordt alles netjes opgeruimd en de werking van de airco nog eens keurig uitgelegd. TOP!

26 de maio de 2025

Hoi Rinze,

Bedankt voor de leuke review en de lovende woorden over ons! Doet ons goed om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Heel veel plezier met jullie airco's.

Airco slaapkamer door Co-Air

Op 16 mei hebben de mannen van Co-Air Klimaatbeheersing BV bij mij een nieuwe Mitsubishi binnen- en buitenunit geïnstalleerd. Mijn oude airco-installatie uit 2009 was volgens hun onderzoek echt aan vervanging toe. Binnen no-time had ik een duidelijke offerte ontvangen en na akkoord kon de installatie al binnen twee weken plaatsvinden. Dat is pas snel schakelen!

De communicatie met Stephan verliep vlot en helder. Hij denkt mee en houdt je goed op de hoogte. Tijdens de installatie verdient Dominique een groot compliment: hij werkt netjes, overlegt bij iedere aanpassing en stelt alles zorgvuldig af. Echt vakwerk.

Kortom: een zeer positieve ervaring met Co-Air. Professioneel, snel én klantgericht. Een aanrader!

16 de maio de 2025

Hoi Tim,

Bedankt voor je leuke review, echt heel leuk om te lezen dat alles zo naar tevredenheid verlopen is. Jullie hebben een prachtige woning en het was een eer om bij jullie de airco te mogen installeren.

Laat de zon maar schijnen ☀️.

Classificada 5 em 5 estrelas

We zijn zeer tevreden en kunnen CO-air…

We zijn zeer tevreden en kunnen Co-Air zeker aanbevelen! De monteurs zijn klantvriendelijk en vakkundig. Voordat de airco geplaatst werd, werden we meegenomen in de keuzes die ze wilden maken. Na het plaatsen van de airco hebben ze alles keurig schoon en netjes achter gelaten en nog een uitgebreide uitleg gegeven over de werking. Al met al, meer dan tevreden!

22 de maio de 2025

Hoi Joey,

Bedankt voor de feedback. Heel leuk om te horen dat alles zo naar tevredenheid is verlopen!

Heel veel plezier met jullie airco.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle installatie en goede service.

Snelle installatie en goede service.

Toegankelijke monteurs die netjes werken en uitleggen wat ze gedaan hebben!!

17 de maio de 2025

Hoi Hanno,

Bedankt voor de leuke review en het eerdere vertrouwen in Co-Air! Heel veel plezier met jullie airco's.

Vakkundig en creatief

Vakkundige mensen die meedenken om de airco zo mooi mogelijk te plaatsen.

8 de maio de 2025

Hoi Johan,

Bedankt voor de prettige en leuke samenwerking! Heel veel plezier met jullie airco,

Aanrader

Er werd snel op onze aanvraag gereageerd. Offerte lag er ook binnen een dag. De installatie kon al plaatsvinden een dag na het akkoord op de offerte. Monteurs werken netjes en nemen al het afval mee.

8 de maio de 2025

Hoi Maaike,

Bedankt voor de leuke review en de leuke opdracht! Dat hebben we samen mooi snel geregeld.

Heel veel plezier met jullie airco!

Warmtepomp installatie Velp

Duidelijkheid in het offerte stadium,
eenduidige prijsstelling, nette oplevering van een juist werkende installatie. Goede omgangsvormen in het installatie traject.

28 de abril de 2025

HoI Michiel,

Bedankt voor de leuke review, fijn dat onze dienstverlening zo positief is ervaren.

Heel veel plezier met jullie airco's!

Classificada 5 em 5 estrelas

We zijn netjes geholpen zowel bij het…

We zijn netjes geholpen zowel bij het opstellen van de offerte en het daadwerkelijke plaatsen van de airco.
De installatie verliep vlekkeloos en de installatie werkt erg goed!
We zijn tevreden!

14 de abril de 2025

Hoi Alex,

Bedankt voor de positieve review. Jullie bedankt voor de opdracht en de fijne samenwerking!

Heel veel plezier met jullie airco's.

Classificada 5 em 5 estrelas

Onze prettige ervaring met Co-Air.

Alles netjes aangelegd. Ze werken snel en schoon. Vriendelijk personeel. Alles volgens afspraak uitgevoerd.
Vragen worden snel en netjes beantwoord.

14 de abril de 2025

Hoi Herman,

Bedankt voor de leuke review! Heel veel plezier met jullie airco's.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer fijn contact met de verkoper en de…

Zeer fijn contact met de verkoper en de monteurs .
Ze hebben alles zeer netjes gemonteerd en schoon achter gelaten . Ook is er goed geluisterd naar onze wensen .
Dit bedrijf is zeker een aanrader als u op zoek bent naar een airconditioning !!

23 de abril de 2025

Hoi Dave,

Bedankt voor jullie positieve feedback! We willen jullie ook bedanken voor het fijne contact voor, tijdens en na de installatie.

TOP ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Installatie bedrijf!!!!

Wat een ongelofelijke fijne firma. !!!!
Een zeer grote aanrader voor montage airco/warmte units. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vanaf de eerste afspraak offerte bezoek tot in bedrijfstelling en afronding.
Zeer vakkundige mensen die de installatie tot onze volle tevredenheid hebben geïnstalleerd. Tijdens installatie was er nog veel overleg met ons om tot nog meer esthetische verbeter punten te kunnen komen. Installatie is met onzichtbaar leidingwerk aangebracht in en aan onze oude woning.(1928).
Geen snel klaar en naar huis mentaliteit bij de zeer kundige en inventieve montage mensen die daarnaast zeer netjes en vlot werken, geen grote rommel maken dan wel achterlaten.
Extra kabels mee laten trekken nu dit de ideale situatie was om dit te kunnen doen, was ook geen enkel probleem. 😁
Oplevering met duidelijke uitleg en advies van deze gebruikers vriendelijke installatie. App bediening op telefoon geïnstalleerd. Uitleg afstandbediening
Helemaal klaar voor gebruik.✅👍🏻
Alle medewerkers bedankt!!🤩

16 de abril de 2025

Hoi Kees,

Heel erg bedankt voor deze superleuke review, hier krijgen we (nóg meer) energie van! We willen jou ook heel erg bedanken voor de fijne en leuke samenwerking.

Veel plezier met jullie airco's. Mocht er in de toekomst iets zijn dan staan we uiteraard voor jullie klaar.

Op en top professionals

Snelle en duidelijke communicatie, vakbekwame mensen die zorgvuldig en net werken en een strak afgewerkt eindresultaat; voor de 2e maal heeft Co-Air klimaatsystemen in mijn woning geïnstalleerd en opnieuw ben ik onder de indruk van de werkwijze en het resultaat. Ik kan deze onderneming van harte aanbevelen!

8 de abril de 2025

Hoi Remy,

Bedankt voor de leuke review, fijn om te horen dat je tevreden bent!

Heel veel plezier met de airco's.

Classificada 5 em 5 estrelas

Een meer dan tevreden klant

Van opname tot offerte en de uiteindelijke installatie: alles verliep vlekkeloos! Professioneel, snel en prettig in contact. Laat die warme dagen maar komen – wij zitten er straks lekker koel bij. Bedankt Co-Air!

7 de abril de 2025

Hoi Nico,

Wat een leuke review, dankjewel! We zijn blij dat alles soepel is verlopen en jullie klaar zijn voor de zomerse dagen. Geniet van het comfort – wij staan altijd voor jullie klaar!

Heldere communicatie

Heldere communicatie
Prettige medewerkers

2 de abril de 2025

Hoi Jolanda,

Bedankt voor de review, heel fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen.

We wensen jullie heel veel plezier met de airco.

100% aanbevolen!

Zeer snelle reactie en installatie. Goede prijs/kwaliteitverhouding. 2 Airco's heel netjes geïnstalleerd en afgewerkt door vakbekwaam personeel. Prima nazorg. Al met al erg tevreden en aan iedereen aan te bevelen!!

1 de abril de 2025

Hoi Rene,

Wat een leuke review, dank je wel! We beloven dat we nog net met beide benen op de grond staan, maar zo’n compliment maakt het lastig 😃.

Heel veel plezier met jullie airco's, laat de zomer maar komen.

Team Co-Air

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.