Vanuit onze ervaring met Co-air, raden wij dit bedrijf bij iedereen aan. Tijdens de intake werd al heel goed vanuit onze behoefte mee gedacht. Bij de installatie zelf kwamer er 2 vakmensen, die d... Ver mais
Wij hebben zo’n 2 weken geleden 2 airco’s laten plaatsen. Hadden 2 vakmannen aan het werk die super beleefd waren en super hard gewerkt hebben! Duidelijke adviesgesprekken gevoerd, makkelijk benaderb... Ver mais
Vanaf het eerste contact met Stephan verliep alles soepel! We werden netjes op de hoogte gebracht. De eerste keer kon plaatsen niet doorgaan vanwege een medisch noodgeval maar dat maakte voor ons niks... Ver mais
Co-Air heeft bij ons een airco geplaats voor de slaapkamers. Het hele proces is soepel verlopen, vanaf de offerte aanvraag tot plaatsing/oplevering. Vriendelijke vakmensen die goed met je meedenken.... Ver mais
Co-Air Klimaatbeheersing bestaat 18 jaar en door onze jarenlange ervaring leveren en installeren wij alleen de beste merken waar wij in geloven. Vertrouwen en kwaliteit staat bij ons centraal. Elektrisch én duurzaam verwarmen of verkoelen op ieder gewenst moment van de dag? Een warmtepomp met airconditioning biedt u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Moderne aircosystemen verbruiken niet alleen weinig energie, ze zijn ook fluisterstil en volledig af te stemmen op uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een installatie voor op kantoor, in uw winkelpand of thuis in de woonkamer of slaapkamer; wij bieden maatwerk voor iedere ruimte.
Schumanpark 33, 7336 AM, Apeldoorn, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Wat een fijn bedrijf. Ze komen thuis bij je langs om alles door te bespreken en luisteren heel goed naar je wensen. De afwerking is echt perfect. Onwijs blij met de keuze om het door jullie te laten plaatsen!

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Afgelopen week werd de Mitsubishi airco geplaatst. Er werd totaal niet moeilijk gedaan over de verandering van de datum. Heel fijn hoe er meegedacht werd op welke plek de airco het beste kon hangen. De monteurs dachten ook heel goed mee naar de mooiste manier om alles weg te werken. Gewoon top allemaal.

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Goede service van co-air: komen afspraken na, fijne mannen voor het installeren van de airco's en goede apparatuur. We hebben geen aanmerkingen op de dienstverlening. Thanks voor het snelle regelen!

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Goed gesprek voor de offerte gehad met duidelijke uitleg en informatie over de airconditioning.
De plaatsing van de airconditioning is netjes gedaan door 2 nette en vriendelijke monteurs met goede uitleg over de bediening.

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Co-Air!
Vanaf het eerste contact, de offerte tot en met de installatie van onze airco's in woonkamer en slaapkamer is alles perfect verlopen. De monteurs zijn vriendelijk en meedenkend. Na afloop van de montage wordt alles netjes opgeruimd en de werking van de airco nog eens keurig uitgelegd. TOP!

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Op 16 mei hebben de mannen van Co-Air Klimaatbeheersing BV bij mij een nieuwe Mitsubishi binnen- en buitenunit geïnstalleerd. Mijn oude airco-installatie uit 2009 was volgens hun onderzoek echt aan vervanging toe. Binnen no-time had ik een duidelijke offerte ontvangen en na akkoord kon de installatie al binnen twee weken plaatsvinden. Dat is pas snel schakelen!
De communicatie met Stephan verliep vlot en helder. Hij denkt mee en houdt je goed op de hoogte. Tijdens de installatie verdient Dominique een groot compliment: hij werkt netjes, overlegt bij iedere aanpassing en stelt alles zorgvuldig af. Echt vakwerk.
Kortom: een zeer positieve ervaring met Co-Air. Professioneel, snel én klantgericht. Een aanrader!

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
We zijn zeer tevreden en kunnen Co-Air zeker aanbevelen! De monteurs zijn klantvriendelijk en vakkundig. Voordat de airco geplaatst werd, werden we meegenomen in de keuzes die ze wilden maken. Na het plaatsen van de airco hebben ze alles keurig schoon en netjes achter gelaten en nog een uitgebreide uitleg gegeven over de werking. Al met al, meer dan tevreden!

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Snelle installatie en goede service.
Toegankelijke monteurs die netjes werken en uitleggen wat ze gedaan hebben!!

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Vakkundige mensen die meedenken om de airco zo mooi mogelijk te plaatsen.

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Er werd snel op onze aanvraag gereageerd. Offerte lag er ook binnen een dag. De installatie kon al plaatsvinden een dag na het akkoord op de offerte. Monteurs werken netjes en nemen al het afval mee.

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Duidelijkheid in het offerte stadium,
eenduidige prijsstelling, nette oplevering van een juist werkende installatie. Goede omgangsvormen in het installatie traject.

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
We zijn netjes geholpen zowel bij het opstellen van de offerte en het daadwerkelijke plaatsen van de airco.
De installatie verliep vlekkeloos en de installatie werkt erg goed!
We zijn tevreden!

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Alles netjes aangelegd. Ze werken snel en schoon. Vriendelijk personeel. Alles volgens afspraak uitgevoerd.
Vragen worden snel en netjes beantwoord.

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Zeer fijn contact met de verkoper en de monteurs .
Ze hebben alles zeer netjes gemonteerd en schoon achter gelaten . Ook is er goed geluisterd naar onze wensen .
Dit bedrijf is zeker een aanrader als u op zoek bent naar een airconditioning !!

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Wat een ongelofelijke fijne firma. !!!!
Een zeer grote aanrader voor montage airco/warmte units. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vanaf de eerste afspraak offerte bezoek tot in bedrijfstelling en afronding.
Zeer vakkundige mensen die de installatie tot onze volle tevredenheid hebben geïnstalleerd. Tijdens installatie was er nog veel overleg met ons om tot nog meer esthetische verbeter punten te kunnen komen. Installatie is met onzichtbaar leidingwerk aangebracht in en aan onze oude woning.(1928).
Geen snel klaar en naar huis mentaliteit bij de zeer kundige en inventieve montage mensen die daarnaast zeer netjes en vlot werken, geen grote rommel maken dan wel achterlaten.
Extra kabels mee laten trekken nu dit de ideale situatie was om dit te kunnen doen, was ook geen enkel probleem. 😁
Oplevering met duidelijke uitleg en advies van deze gebruikers vriendelijke installatie. App bediening op telefoon geïnstalleerd. Uitleg afstandbediening
Helemaal klaar voor gebruik.✅👍🏻
Alle medewerkers bedankt!!🤩

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Snelle en duidelijke communicatie, vakbekwame mensen die zorgvuldig en net werken en een strak afgewerkt eindresultaat; voor de 2e maal heeft Co-Air klimaatsystemen in mijn woning geïnstalleerd en opnieuw ben ik onder de indruk van de werkwijze en het resultaat. Ik kan deze onderneming van harte aanbevelen!

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Van opname tot offerte en de uiteindelijke installatie: alles verliep vlekkeloos! Professioneel, snel en prettig in contact. Laat die warme dagen maar komen – wij zitten er straks lekker koel bij. Bedankt Co-Air!

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Zeer snelle reactie en installatie. Goede prijs/kwaliteitverhouding. 2 Airco's heel netjes geïnstalleerd en afgewerkt door vakbekwaam personeel. Prima nazorg. Al met al erg tevreden en aan iedereen aan te bevelen!!

Resposta da Co-Air Klimaatbeheersing
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.