Gode produkter, i god kvalitet ;) Har fået super service og god vejledning. Manglede hundefoder til en kræsen hund og i samarbejde med Mette fandt vi et produkt som hunden vil spise. Jeg har sid... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Skønne varer til menneskets bedste ven! Vi har fået et dejligt sæt med madskåle til vores lille doodle, og det er både praktisk og smukt i flotte nuancer. CoastDog’s service er dertil i top og leverin... Ver mais
Hurtig og en dejlig hilsen med forsendelsen. Anden gang jeg handler hos coastdog. Og der har ikke været en finger at sætte på noget ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gode tilbud til non-stop dogware. Bestilte fredag formiddag, modtag tirsdag.
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
CoastDog ønsker at gøre det nemt og inspirerende for dig som hundeejer at finde stilfulde og kvalitetsprodukter til din hund.
Informações de contacto
Stadiløvej 10, 6980, Tim, Dinamarca
- kontakt@coastdog.dk
- coastdog.dk
Meget tilfreds.
Meget venlig kontakt. Fantastisk service, hurtig og problemfri.
Mange tak.
Gode produkter til gode priser.
Super god Service!
Super service og fantastiske produkter
Hurtig levering.Rigtig mange gode…
Hurtig levering.Rigtig mange gode produkter hos CoastDog.dk
God levering ingen problemer
Gode produkter
Gode produkter, i god kvalitet ;)
Har fået super service og god vejledning.
Manglede hundefoder til en kræsen hund og i samarbejde med Mette fandt vi et produkt som hunden vil spise. Jeg har siden ikke købt hundeudstyr andre steder og er nu den glade ejer af både refleks vest, løbeseler, snor osv alt til hunden jeg skal bruge til gode priser 🤩
Super hurtig levering :-)
God og nem hjemmeside 🤗
God og nem hjemmeside 🤗
Rigtig gode produkter.
Kan kun anbefales at købe fra dem.
Lækre produkter og hurtig levering
Lækre produkter og hurtig levering. Super service :-)
Super fin oplevelse og kanon god service
Super fin oplevelse og kanon god service
Har købt advents kalender til min hund
Har købt advents kalender til min hund, den kom fint pakket ind, så har ikke set/prøvet tingene endnu, men indtil videre er jeg tilfreds
Jeg skrev og spurgte om de fik flere…
Jeg skrev og spurgte om de fik flere typer pawzler hjem, modtog hurtigt svar og fin afvide de var på vej og de ville give mig besked så snart de var ankommet. Fik besked da de ankom og bestilte samme dag. Super god service
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.