Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en super god oplevelse. Pakken kommer hurtigt, ofte dagen efter. Der var en personlig hilsen med og en gave. Det er meget lækre ting der er i shoppen. Min varmeste anbefaling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ja vi bruger hundefoder, tyggestænger, olie og guffer mine to små hunde elsker det, rigtigt godt foder👍👍 Kommer mega hurtigt selv om vi bor på Ærø og et lille hygge brev er altid i kassen 10 ud af... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para animais de estimação

Escrito pela empresa

I Hunni er vi et lille team, der gør os umage for at finde hundeudstyr af højeste kvalitet til din hund. Uanset om du shopper på webshoppen eller i vores butik på Christianshavn, i København vil vi gerne hjælpe dig og din firbenede ven med at finde det helt rigtige uanset om I er på udkig efter nye (lækre) godbidder, en ny sele eller en hundejakke. I Hunni har vi udvælger vi de bedste brands og håndplukker de bedste produkter. Vi går ikke efter at have det største udvalg, men i stedet det bedste udvalg. I vores butik er du velkommen til at tage din hund med så du kan prøve seler, halsbånd og hundetøj. Vi har stor erfaring med at finde de rette produkter til alle hunde uanset race og figur. Shopper du online kan vi derfor også rådgive dig over telefon, mail eller Instagram. Vi har vores lager og butik samme sted så du ikke går forgæves. Det betyder også, at vi hurtigt kan sende din ordre afsted så du kan forkæle din hund

Informações de contacto

1 estrela

Min varmeste anbefaling!

12 de abril de 2026

En meget god oplevelse

Jeg vil virkelig gerne give ros til Hunni for en fantastisk oplevelse. Pakken kom hurtigt, og det hele var pakket så fint. Det, der virkelig gjorde indtryk på mig, var den personlige note fra Nana med søde ønsker til vores hvalpe. Det kalder jeg ægte kundeservice – man mærker, at der sidder rigtige mennesker bag, som faktisk går op i både kunder og dyr. Tusind tak for den gode oplevelse – jeg handler meget gerne hos jer igen.

9 de abril de 2026

Smart ombytningssystem

Jeg købte en regnjakke til min hund, som jeg først fik konstateret var alt for stor efter over en måned - men takket være Hunnis geniale ombytningsssystem kunne jeg alligevel nemt bytte til en mindre størrelse. Så skønt!

23 de fevereiro de 2026

Ja vi bruger hundefoder

Kommer mega hurtigt selv om vi bor på Ærø og et lille hygge brev er altid i kassen 10 ud af 10👌👌😊😊🐾🐾

5 de março de 2026

For nyligt opdaget hunnishop

For nyligt opdaget hunnishop, da jeg manglede bonebroth til min hund. Fantastiske produkter, overskuelig hjemmeside og vanvittig hurtig levering 🙏🏼 største anbefaling!

4 de fevereiro de 2026

Resposta da Hunnishop

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🙏🏼
Vi er glade for, at du fandt det du manglede, og at både produkter og levering levede op til forventningerne. Tak for anbefalingen 💛 Kh Stina fra Hunni

Helt i særklasse

Min største anbefaling. De har bare de mest fantastiske varer”med et lille ekstra”.
Kundeservice er helt i top. Skulle bruge halsbånd og sele som gave. Allerede næste dag modtog jeg pakken.
Det er da service i ypperste klasse.

30 de janeiro de 2026

Resposta da Hunnishop

Tusind tak for din fine anmeldelse, Michael – det betyder virkelig meget for os 🙏
Vi er så glade for, at både produkterne og servicen levede op til forventningerne 💛

Fantastisk

Jeg har bestilt et hundetegn fra dem to gange. Begge gange er min ordre lavet og sendt afsted under 24 timer efter, og de ankommer rigtig fint pakket ind.

10 de janeiro de 2026

Resposta da Hunnishop

Tusind tak for din fine anmeldelse - det betyder mere end du aner for en lille butik som vores. Kh Stina fra Hunni

Super!

Købte en taske og noget legetøj. Levering var hurtig, trods det var mellem jul og nytår. Deres sortiment er virkelig godt og det er meget kvalitetsbevidst.
Jeg er meget glad for mine produkter og ligeså er min hund.

2 de janeiro de 2026

Resposta da Hunnishop

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for os 💛
Vi er så glade for at høre, at både leveringen og produkterne levede op til forventningerne 🐶✨ Kh Stina fra Hunni

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Jeg kom til at bestille en størrelse for lille til min hund og de var super forstående og hjælpsomme når jeg sendte den tilbage. Bestilte den rigtige størrelse efter og leveringen var hurtig

4 de dezembro de 2025

Resposta da Hunnishop

Hej Siri - Tusind tak for at tage dig tiden til at skrive denne anmeldelse. Vi bliver så glade <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, virkelig god service, svare godt på mine spørgsmål, gode løsninger ved udsolgte varer.
virkelig søde mennesker bag denne shop, vi fik fx yderligere “november” rabat som blev tilbage betalt uden vi viste noget om det, så vi kan vist ikke klare over et noget billigere køb end for ventet 👍 tænker dog ikke det altid ender sådan men et sted vi er trykke ved at handle og varmt anbefaler

17 de novembro de 2025

Resposta da Hunnishop

Kære Stine - Tak for at tage dig tiden til at skrive denne anmeldelse! Dejligt du (og din hund) har haft en god oplevelse hos os, det bliver vi så glade for <3 Kh. Louise fra Hunni

Meget tilfreds!

Min vidunderlige pakke kom dagen efter bestilling, pakket så fint ind, og med en håndskrevet note :-) Fantastisk service!

1 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg elsker at handle hos jer

Jeg elsker at handle hos jer. Tak for et godt og kvalitetsfuldt sortiment, for hilsnen i pakken, og godbidderne til min hund, som altid giver mig et smil på læben. I er unikke.

4 de setembro de 2025

Service

Supergod service.

Skrev ind med reklamation af et produkt. Lynhurtigt retursvar og en nultolerance overfor kvalitetsproblemer.
Allerede 1 uge efter var en ny leveret.

2 de março de 2025

Kære Pia,

Tusind tak for de fine ord og fordi du tager dig tiden til at skrive denne anmeldelse. Det betyder meget!

Bedste hilsner
Louise fra Hunni

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais