Vanaf het eerste contactmoment voelde het vertrouwd. Het team van Coating Vloer denkt mee, communiceert helder en weet precies wat ze doen. Hun expertise en oog voor detail hebben geleid tot een p... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Topservice Coatingvloer.nl Op mijn begane grond een Design Betonvloer ECO laten plaatsen. In de slaapkamers een Blending Nature. Prachtige grote showroom met vakkundige mensen, prachtig familie... Ver mais
2 weken geleden hebben de mannen van Coatingvloer een prachtige PU gietvloer geplaatst. Zowel beneden als in de slaapkamers is deze erg mooi geworden, nu kunnen we de woning in gaan richten. Ik wil d... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
As pessoas também visitaram
Ga niet in zee met Coatingvloer!
Heel slechte ervaring met Coatingvloer. Buiten een breuklijn, ook een kleine en enorme bult in mijn gang. Eerste reactie was vocht en het lag aan de ondervloer (terwijl ze van tevoren in kaart brengen wat de risico's zijn en dat was prima in orde!). De bult van 5cm hoog was garantie omdat het geen vocht betrof. Er is een vak van 60x20cm uitgesneden en ik zou geen kleurverschil zien of hoogteverschil. Het is heel lelijk geworden en onacceptabel. Het enige wat Coatingvloer als oplossing biedt is de gehele benedenverdieping met een heel dun laagje opnieuw dekken wat het kleurverschil wegneemt (niet het hoogteverschil). Dat er geschuurd moet worden en inbouwkasten en plinten niet kan verwijderen is mijn probleem. Als ik ooit verhuis en de inbouwkasten verwijder heb ik gegarandeerd kleurverschil!
Ik kreeg € 250 schadevergoeding aangeboden toen ik aangaf dat dit geen oplossing was en liever deze slepende kwestie wilde oplossen met tapijt! Uit wanhoop overweeg ik tapijt na een investering van € 12.000.... Daar heb ik alleen een tapijttegel voor.
Verwacht ook niet dat deze mensen netjes werken of problemen willen oplossen. Alleen het sales gesprek is positief. After sales is bestaat bij heb niet. Klant is geen Koning, alleen maar lastig!
Helaas geen goede ervaring met Coating…
Helaas geen goede ervaring met Coating vloer, eco betonnen gietvloer. Ons nieuwbouwhuis werd opgeleverd met een zwevende dekvloer, het vullen van de ruimte tussen muur en vloer van 5 cm was niet op te lossen, werd ook niet verder meegedacht.
Met de oplevering van de vloer was in een andere kamer meteen een breuklijn over de gehele breedte zichtbaar, dit is het risico van de eco beton vloer aldus Coatingvloer.
Zeer poreuze, gevoelige vloer, niet aan te raden. Wij wonen nu vier maanden maar de vloer is al behoorlijk lelijk. Het aanbevolen bedrijf welke door Coating vloer wordt geadviseerd voor herstel van krassen etc kan helaas niets voor ons betekenen. Kleurverschil zou dan zichtbaar zijn ivm natuurlijke materiaal.
Verder zijn tijdens het proces wat afspraken vergeten, normaliter geen groot probleem maar al met al onprofessionele organisatie.
Nieuwe vloer!
Wij zijn super blij met de nieuwe vloer! Het precies geworden zoals we hadden gehoopt.
Beneden een mooi industrieel design met de betonvloer en boven een mooie warme PU vloer
Bedankt voor de goede service🙌
Hebben in zomer 2011 een vloer door dit…
Hebben in zomer 2011 een vloer door dit bedrijf laten maken.
De ontvangst in de showroom was zeer goed.
Communicatie tijdens verloop en proces helder.
Ook waren ze flexibel in dingen die tijdens de renovatie van ons huis net even anders lopen.
Zijn nog steeds elke dag blij met de vloer. Ook het gasverbruik is verlaagd door betere warmte afgifte dan vorige vloer.
Wij hebben Eco Beton. En het valt ons op hoe sterk de vloer is.
Super blij met het resultaat.
Zeer tevreden over het eindresultaat
Zeer tevreden over het eindresultaat. Ook de begeleiding en service in het gehele proces. Super bedankt team Coatingvloer.nl!
Betrouwbare gietvloer
Betrouwbare informatie over mijn ondervloer en eerlijke toekomst verwachtingen.
Van Sales tot Uitvoering dik in orde
Zeer ontevreden
Wij zijn zeer ontevreden over de door Coatingvloer gelegde vloer (Design Beton Eco). Na enkele weken ontstonden al lelijke plekken die niet meer te verwijderen zijn. Vloer ziet er nu na een paar maanden dramatisch uit. Vloer is in het geheel niet vochtbestendig en ook overigens zeer kwetsbaar. Met Coatingvloer valt niet te praten over een oplossing. Wij hebben geen andere keus dan nu maar een rechtsbijstandverzekeraar inschakelen en een nieuwe vloer aan te laten leggen.
Goed advies en prettige meedenkers
Na een snel gemaakte afspraak ontving ik goede informatie bij bezoek aan de showroom. Doordat het project in Noorden van het land uitgevoerd moet worden zou dit te hoge (reis) kosten met zich meebrengen. Daarom helaas niet verder in zee met Coatingvloer.
mooie vloer maar drama bedrijf
mooie vloer maar drama bedrijf. communicatie slecht, factuur klopt niet (maar dat willen ze pas erkennen wanneer ik een hele berekening er bij haalt).
echt zo'n sales persoon die je overtuigd van de vloer maar het bedrijf er achter is prut.