Hold jer væk!!! Efter kun 1,5 år i lejligheden har de opkrævet over 52.000 kr. for istandsættelse, hvilket virker helt ude af proportioner. Problemet er ikke kun beløbet – men at de ikke kan dok... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har nu i over 3 uger forsøgt at komme i kontakt med en controller i virksomheden. Som medlem af en ejerforening der administreres af Cobblestone tilbydes vi at indfri vores del af et fælleslån. Når... Ver mais
A empresa respondeu
Blev noget overrasket i dag ds jeg skule ordne nogle papirer i receptionen Sidder 5 piger lige ved døren spiser frokost ved deres computere - snakker højlydt som man nu gør i frokost pauser... Ver mais
A empresa respondeu
Dear Cobblestone, I am happy to share that issue raise regarding the return of my deposit refund has been resolved .I would like to thank your representative (property manager).She worked dilige... Ver mais
A empresa respondeu
Cobblestone A/S er en full service ejendomsforvalter. Vi administrerer ejendomme for både ejere og foreningsejendomme samt tilbyder ejendomsservice samt byggeteknisk, juridisk og økonomisk rådgivning.
Gammel Køge Landevej 57, 3 sal, 2500, Valby, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
i have been trying to contact cobblestone for over a month regarding my deposit and i have not heard a single peep. looks like they are active on here responding to reviews but cannot spare me a single word such as "still processing" or even "we acknowledge your request."
instead it's radio silence which communicates volumes

Resposta da Cobblestone
Jeg flyttede ind i en nyopført lejlighed. Der var dog mange fejl og mangler ved indflytningen. Disse eller halvdelen af dem blev først lavet efter et år. Nogle blev aldrig lavet.
Jeg valgte at opsige lejemålet efter ca. 1 år. Jeg var målløs over besigtigelsen. Besigtiger var fra start provokerende, nedladende og hans tale samt tone var forfærdelig og umenneskelig. Intet var gjort godt nok. Malingen var ikke god nok, rengøringen var ikke god nok.
Et eksempel:
Han så nogle mærke skygger i badeværelses loftet, han mente det skulle males. Jeg tjekkede det selv, eftersom jeg intet havde boret op der. Der var tale om to støvfnug fra ventilationen, som blev fjernet ved et stykke køkkenrulle.
Jeg følte mig på intet tidspunkt behandlet som et ligeværdigt menneske.
Jeg kan ikke få tilsendt en konkret regning over det udførte maler arbejde. Der er brugt 3500 på rengøring i en ellers totalt afleveret rengjort lejlighed.
Hvis du en dag skal fraflytte en af Cobblestone´s lejemål så regn med at det bliver en kamp hvis du skal have bare lidt depositum tilbage.

Resposta da Cobblestone
I had an excellent experience with Cobblestone! Their team was incredibly nice, responsive, and helpful during my time living in their property. Highly recommend their services

Resposta da Cobblestone
Vi har i 4,5 år boet i en lejlighed på Amager som de første beboere. Alt var nyt og lækkert, og vi flyttede ind med en forventning om en bolig af høj kvalitet i Green Square Garden – et byggeri, som markedsfører sig som miljøbevidst og bæredygtigt.
Da vi fraflyttede lejligheden i juli, gik der syv uger, før vi modtog en fraflytningsopgørelse, som vi selv måtte rykke for. Opgørelsen kom som en stor overraskelse: Ud over vores indbetalte depositum på hele 52.000 kr. blev vi præsenteret for en yderligere regning på 4.000 kr. Vi har passet godt på lejligheden, trods to små børn, og eventuelle spor af almindeligt brug har været minimale.
Den største skuffelse var at opdage, hvordan ejendommen håndterede små brugsspor: Selv ved de mindste ridser blev samtlige døre og flere skabslåger skiftet. Denne praksis virker direkte i modstrid med byggeriets profil som "bæredygtigt". For os opleves det langt fra som et miljøbevidst valg, at fuldt funktionelle elementer udskiftes uden nødvendighed.

Resposta da Cobblestone
Har godt nok ikke lige så meget at skrive, andet end at de er et ligeså forfærdeligt firma som alle de andre derude. De tager sgu gerne rub og stub fra ens depositum, OGSÅ selvom man kun har boet i et nyrenoveret sted i knap halvandet år. De er simpelthen uden tvivl så uduelige at have med at gøre. Den kamp kan man egentligt bare gå langt udenom, hvis man gerne vil have bare lidt glæde her i livet. Folk i de her brancher skulle dæleme selv prøve at få snuppet hele sit depositum, når man bor til leje. Rend og hop og skam jer grusomt.

Resposta da Cobblestone
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Lisa Kjær Krebs fra Cobblestone i forbindelse med salg af andel. Hun var meget imødekommende og hurtig til at svare og hjælpe mig videre. En virkelig god service og kundebetjening.

Resposta da Cobblestone
Rigtig god service og hurtig og god kommunikation.

Resposta da Cobblestone
I wish I could give ZERO stars! I never write a review, but this has to be reviewed! We’ve lived here for less than a year, and it’s been nothing but problems with this management company and the building. They have ZERO communication and only care about getting your money. We’ve had countless issues in just a few months, and it’s beyond frustrating! Absolutely unacceptable!

Resposta da Cobblestone
Ikke nok med en utroligt dårlig oplevelse ved udflytning, så sender cobblestone en regning for el HALVANDET år efter udflytning.
1. På regningen står der ikke engang mit navn på
2. Regnskabs perioden er for januar til maj 2024 (jeg flyttede i maj 2023)
3. Jeg måtte sende dem en mail fra dem selv fra dengang, hvor de allerede dengang havde begået en fejl og afmeldt mig for sent og sagde at det skulle jeg ikke betale for.
4. Regningen var endda udstedt i starten af juni og er blevet betalt af cobblestone 1. Juli. Så 3 måneder senere sender de mig regningen og giver mig 1 uge til at betale. Loven siger altså at man skal have en måneds varsel.
Jeg har aldrig oplevet et mere uprofessionelt og inkompetent firma. Jeg vil fortsat på det kraftigste fraråde enhver at have det mindste med cobblestone at gøre.
1 stjerne er mere end de fortjener.

Resposta da Cobblestone
Værste udlejningsselskab til dato.
Vi har ved Vestamager i et af deres lejlighedskomplekser døjet med bananfluer i over 14 dage, da affaldsskakten i stuen er proppet og derved ikke tømt i flere uger.
Vi har ringet ind adskillige gange og blevet lovet hver gang, at der vil ske noget selv samme dag. Enten at viceværten kommer og ordner det eller der bliver sendt nogle ud.
De har sågar d. 27.09.24 skrevet offentlig i deres app, at de har rekvireret nogle, som ville komme ud og ordne skakten dd. Dagen efter, er der stadig ikke sket noget..
Nu har vi så store sværme af bananfluer i vores hjem og kan hver dag se 30 nye i vores hjemmelavet fælder.
Gør jer selv den tjeneste aldrig at bo under dem, de tager absolut intet seriøst og lover guld og grønne skove uden at gribe til handling.
Cobblestone, se at få taget jer sammen..

Resposta da Cobblestone
Support team is wonderful, friendly and responsive.

Resposta da Cobblestone
Mit firma lejede sig ind i lokaler hos en privat udlejer indtil udgangen af september 2023. Vi har en del penge til gode i depositum og a conto varme.
Det er altså snart et år siden, lejemålet sluttede. Da vi i juli henvendte os til udlejeren, fik vi at vide, at de har fået en administrator, som vi skal henvende os til. Det viste sig at være Cobblestone.
Udlejeren skrev dengang, at de ventede på Cobblestone. Cobblestone skrev, at de aldrig havde fået data fra udlejeren. Siden da har det været umuligt at få fat på nogen af dem.
Michael Nørhave
En hurtig opdatering d. 12. oktober: Bortset fra et telefonopkald fra en venlig person, som ikke kunne fortælle noget af betydning, er der intet sket.
MEN ret skal være ret. D. 1. november blev sagen løst. Jeg ved stadigvæk ikke, om det er udlejeren eller Cobblestone, der var problemet.

Hej
Jeg vil gerne give en STOR ros til
Viceværterne Anders og Christoffer
Som kom og lavede vores toilet
De kom med det samme
Er så glad ,fantastiske
Hilsen helle

Resposta da Cobblestone
I forbindelse med salg af en andelslejlighed oplevede jeg Cobblestones medarbejdere var yderst hjælpsomme og gav sig tid til også at forklare detaljer i processen og i de aftaler, som det omfattede.

Resposta da Cobblestone
Mange af os i nabolaget har klaget, i årevis, angående 1 specifik person i området som har været ubehagelig, til grænsen af det voldelige. De har råbt, skreget, og verbalt angrebet folk i lang tid nu. Bliver vrede hvis du kigger på dem forkert, har lavet hærværk og kastet ting efter folk, sat ild til ting, osv.... Vi har før haft brandvæsenet herude, men det var åbenbart ikke nok til at få dem til at gøre noget.
For nyligt er det så eskaleret til direkte vold. I kan selv læse artiklerne fra Viborg Folkeblad vedr. bombeudrykning i Vilhelm Ehlerts Alle 15 i viborg.
Men bliver personen smidt ud, trods mange, mange klager fra folk? Nej. Vi bliver efterladt til at døje med personen, og den efterfølgende angst, stress, og ubehag, som man får, når man lever omkring folk som er så utilregnelige.
Personen får lov til at råbe, skrige, og skændes med folk, som det passer dem, uden konsekvenser... De går rundt halvnøgen og råber af folk, som parkerer tæt på deres lejlighed. Flere jeg kender har oplevet angst-anfald efter hun har skældt ud på dem.
Der bor børn, unge, invalide, gravide, mm. heromkring, som er nervøse ved, at den slags person bor her.
Flere beboere er afhængige af den elevator, som er ved siden af hendes lejlighed. De må døje med angst når de bruger den, fordi hun er så utilregnelig.
Det er til at skamme sig over, at boligselskabet gang på gang ignorerer klagerne. Smid dog kvinden ud, så resten af os kan få noget fred og ro. Jeg håber de snart gør noget ved det, ellers ved jeg, at op til flere af os har planer om at flytte væk.
Lad vær med at flytte hertil, hvis du gerne vil bo et hyggeligt og trygt sted.

Resposta da Cobblestone
Lukas is an excellent property manager. Extremely vigilant, customer centric, very responsive. I really appreciate his services.
It’s so important to have a great & effective property manager especially being an expat & paying high rent. He was so honest in turning around to highlight that I had paid extra rent. thank you cobblestone - you should ensure to keep Lukas retained in your organisation

Resposta da Cobblestone
Jeg var i kontakt med Cobblestone en hel del i forbindelse med salg af lejlighed, og jeg fik god behandling hele vejen. Særligt Lisa Krebs fra handelsafdelingen var yderst kompetent og effektiv samt behagelig at kommunikere med.

Resposta da Cobblestone
I was renting one appartment.
I waited 3month for them to change my washing machine.
At the end of the contract, i left the place without dammage.
They anyway said that they have to paint the walls again to refresh the place.
I left the place the 15 of July and paid the rent for the whole month; so they have 2 weeks to paint. They should then send the deposit.
We are today the 12 of august and still no news of the deposit.
I sent them an email and the answer is that they dont know the cost of the renovation regarding the painting.
If you read this, do not rent any place with this company.
High rent, bad services.
Try to rent with a private owner.

Resposta da Cobblestone
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.