Mooi, gevarieerde set kussens die onze grote hoekbank prachtig aankleden. Blij dat de kussenhoezen los zijn, zodat ik ze veilig kan wassen.
Mooie producten ontvangen, heel blij mee! Wel een overkill wbt verpakkingsmateriaal. 3 stuks wanddecoratie besteld die allen individueel al uitstekend verpakt waren in een doos met piepschuim ter besc... Ver mais
De bestelling van het beeld dat we besteld hebben liep goed en was zeer goed en veilig ingepakt voor verzending.
Het is nog nooit zo belangrijk geweest om je eigen plekje van rust te hebben waar je je volledig op je gemak voelt, jouw thuis! De juiste woonaccessoires zijn daarin onmisbaar. COCOmaison helpt je bij het creëren van een plek die laat zien wie jij écht bent!
Vind je eigen stijl tussen onze verschillende woonaccessoires binnen een continu veranderende collectie. Bij ons vind je altijd unieke items, of het nu gaat om verlichting, sierkussens, vloerkleden, plaids, bijzettafels, wanddecoratie of decoratie-artikelen. Wij volgen interieurtrends op de voet en verrassen keer op keer met de mooiste woondecoratie. Hou je van natuurlijke en rustige tinten of heb je het liever wat kleurrijker en feller? Alles is mogelijk bij COCOmaison! Ontdek al onze woonaccessoires online of in één van onze conceptstores. Wij staan voor je klaar met slimme stylingtips en deskundig advies om een handje te helpen in jouw zoektocht. Alles zodat jij van jouw interieur jouw favoriete plekje kunt maken.
Metaalweg 15, 5527AE, Hapert, Holanda

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Het vloerkleed Timeless Arawood in de kleur koper besteld. Erg tevreden mee. Ook de levering liep soepel: zelf één bezorgmoment gepland, dag vooraf een tijdsblok gekregen en restant bedrag kunnen pinnen bij levering.

Resposta da COCOmaison Nederland
Top die beelden, mooie kwaliteit. Nu mijn tweede bestelling.
Ben er blij mee.

Resposta da COCOmaison Nederland
Ik had een schilderij en kussentje besteld en zag op de website dat het schilderij eindelijk voorradig was maar ze hebben me nog 2 weken laten wachten tot ik het kon bestellen Het kussentje had een heel lange levertijd dus ik vroeg of ik een ander kon bestellen dit kon en ik heb de betaallink gelijk betaald maar later bleek dat het kussentje op was dus ik had gewoon pech maar kreeg wel gelijk mijn geld terug.Maar als ik nu een andere wil bestellen moet ik verzendkosten betalen dat vindt ik geen service

Resposta da COCOmaison Nederland
Mooie stevige barkrukken die op tijd geleverd werden. Duidelijke communicatie.

Resposta da COCOmaison Nederland
De bestelling werd snel en goed verpakt geleverd!

Resposta da COCOmaison Nederland
het jezelf een datum laten bepalen voor levering, en dat de levering exact zo is verlopen. heel fijn!

Resposta da COCOmaison Nederland
snelle en goede bezorging producten goed te vinden op web-site

Resposta da COCOmaison Nederland
De keuze was snel gemaakt. Vooral omdat wij al de kussens in de meubelzaak hadden zien liggen. En de bezorging was ook heel snel en heel netjes.

Resposta da COCOmaison Nederland
Prachtige, aparte woonaccessoires, snelle levering en uitstekend verpakt.

Resposta da COCOmaison Nederland
Prachtige hoge vazen gekocht. Super zorgzaam, goed, stevig en netjes ingepakt. Straalt kwaliteit en liefde voor hun producten uit. Binnen 2 dagen geleverd. Had in het weekend besteld.

Resposta da COCOmaison Nederland
Snelle levering. Mooie kussens en goede prijs.
Meteen een 2e set besteld

Resposta da COCOmaison Nederland
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.