Nu har jag fått falska sms och mail från COEO inkasso i flera veckor. Allt är fejk. Jag har inte köpt nåt och ni envisas med att skicka påminnelser vecka ut och vecka in. Riktigt obehagligt. Nån faktu... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Mycket hjälpsamma i supporten, jag har varit i kontakt med dom några gånger och alltid fått ett riktigt gott bemötande och hjälpsamma har dom varit, har handläggaren inte kunnat svara på frågan så har... Ver mais
Bra att ni skickar påminnelse på SMS, när man varit sjuk och inte fått lön som vanligt på ett tag kommer man lätt efter och det blir snabbt rörigt, speciellt om man fortfarande inte mår hundra bra. Så... Ver mais
Tycker att coeo Inkasso är det bästa inkassoföretaget. För att så fort man hamnar i någon knipa som gör att man inte kan betala hela summan på en gång så kan man antingen välja att delbetala eller... Ver mais
Informações sobre a empresa
coeo är ett av Europas snabbast växande inkassobolag, med verksamhet i nio länder. Med modern avancerad teknik i kombination med kompetenta medarbetare driver vi utvecklingen inom branschen. Vi erbjuder effektiva och skräddarsydda lösningar för att hjälpa företag att hantera obetalda fordringar på ett rättvist och transparent sätt. Med hjälp av vår innovativa teknik optimerar vi hela inkassoprocessen, vilket leder till snabbare och mer kostnadseffektiva resultat - alltid med din kund i fokus. Vi samarbetar med några av Europas största företag och erbjuder ett partnerskap som går utöver det traditionella – där både resultat och långsiktiga kundrelationer är i fokus. Vårt mål? Att tillsammans forma en smartare, mer tillgänglig och innovativ inkassobransch. Besök gärna vår hemsida för mer information, www.coeo-inkasso.se
Informações de contacto
Suécia
- coeo-inkasso.se
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 68% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Hej))
Hej. Jag ber om ursäkt för den sena betalningen. Tack för din förståelse. Jag ska försöka undvika eventuella utestående betalningar i framtiden.

Resposta da coeo Inkasso
Jag visste inte att jag hade en skuld…
Jag visste inte att jag hade en skuld så det är bra att dom meddela mig om det så de inte blev mer pengar

Tack så mycket

Djävulskt ondskefullt Inkassobolag COEO
Missade 1 Avbetalning vid julhelgen pga en oförutsedd händelse.Erbjöd mig att betala dubbelt vid nästa Månadsbetalning.Mailade,chattade och ringde till Coeo.Istället för att Samarbeta så krävde Coeo flera tusen omgående,eller hotade med Kronofogden.De anställda(empatilösa individer)verkar ha fått order att köra över alla sina Kunder.Några aktörer vilka granskat TrustPilot påstår att Företag Köper omdömen.En del goda omdömen om Coeo verkar vara Troll,eftersom de alltid kommer direkt efter ett dåligt omdöme.Massor med negativa omdömen!Följer ej riktlinjerna om god inkassosed enligt SvenskInkasso och inkassolagen.Coeo bemöter ej kunden med respekt och ödmjukhet,utan hotar med KF.
Kund
Enkelt att betala och logga in
Enkelt att betala och logga in. Tack för ni gör det enkelt

Resposta da coeo Inkasso
Att ni är så hjälpsamma ovh ger…
Att ni är så hjälpsamma ovh ger alternativ till o komma i kapp
Den e bra på att vänta tills folk har…
Den e bra på att vänta tills folk har pengar tack för att ni vänta och tack igen

Resposta da coeo Inkasso
Det var enkelt och lätt att reglera…
Det var enkelt och lätt att reglera skulden med Swish

Varning !!
Varning! När man betalar en faktura dubbelt ta Coeo tar ut en avgift på 50 kronor. Detta trots att det inte är tillåtet att ta ut avgift för återbetalning då de ska följa Condictio indebiti (principen som handlar om att den som har gjort en felaktig betalning ska få tillbaka beloppet från den som mottagit det felaktigt betalda beloppet). I mitt fall var beloppet så lågt att avgiften utgjorde cirka 25% av beloppet. Otroligt att ett så etablerat företag lurar konsumenter. Jag rekommenderar alla att anmäla företaget till ARN.

Resposta da coeo Inkasso
Vorsicht wenn park&control am Werk ist…
Vorsicht wenn park&control am Werk ist lauert coeo schon im Hintergrund ! Lösung: park&control meiden, dann kommt das Syndikat nicht zum arbeiten. Das System ist auf Abzocke angelegt.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.