Leia as opiniões dos outros
Jeg er privatkunde og har længe købt Coffee by Storm til stempelkande. Jeg skifter mellem den bløde og milde Crane, den lidt syrligere Condor og Tucan når der er behov for noget kraftigere - for v... Ver mais
Coffee By Storm har lige leveret to nye fuldautomatiske espressomaskiner fra Eversys til vores nye kontor i Valby og det hele gik som sædvanligt perfekt. Efter ordren var lagt kom Rolf forbi og besig... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Barista verdensmester Fritz Storm har tager det bedste fra baristakulturen og leverer totalle kaffeløsninger til virksomheder. Helt friskristet kaffe.
Informações de contacto
Dinamarca
- coffeebystorm.dk
Não respondeu a opiniões negativas
meget lyssky type
meget lyssky type. Han stod længe og stirrede da jeg skulle have min kaffe. Og den kaffe smagte eddermame underligt, jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg er 100% sikker på at han havde puttet et eller andet form for råddent i kaffen fordi det smagte af kirkegård og jeghar været ind og ud af WC lige siden. Skriver direkte fra en afladning.
hvis du har din mave kært og ikke gider have det sært, så hold dig langt væk fra dette stormvejr i maven. Konen brokker sig over jordskælvstilstande i soveværelset når jeg sover.
Jeg har haft næsten konstant besøg af den bomuldsglade anaconda lige siden den dag vi fik installeret en kaffe af storm. Og stå stod han oven i købet og skulede imens jeg fik den der rumlen. Tror jeg er blevet coffeedrugged, kan heller ikke huske hvad der skete de næste 3 dage.
Altid super service og imødekommenhed
Frisk kaffe og problemfri service
Lækker kaffe og teknikere som er ude på ingen tid. God service, ingen bøvl.
Virkelig god kaffe til pengene!
Virkelig god kaffe til pengene!
Klar anbefaling herfra
Fantastiske bønner og lynhurtig levering!
Jeg bestilte deres Crane filterkaffe fra Uganda, og den skuffede bestemt ikke. Smagen er fyldig og velafbalanceret – perfekt til en god kop hver morgen. Deres levering var også imponerende hurtig, så jeg slap for den klassiske kaffekrise derhjemme. Klart anbefalet, hvis du vil have kvalitetskaffe uden ventetid
Meget tilfreds med Puffbird og glæder mig til at prøve de andre kaffetyper
Bestilte Puffbird til min Sage espressomaskine efter anbefaling af en ven, og må bare sige at det på ingen måde har skuffet. Kommer ikke til at bestille andet fremover. God webshop og nemt at bestille
God service og god kaffe!
Har handlet hos coffeebystorm.dk i ét år nu, og jeg har aldrig haft noget at sætte finger på. Kaffen og service er i top kvalitet. Kan varmt anbefales!
Endnu en gang er jeg tilfreds!!
Endnu en gang er jeg tilfreds!!
Jeg har kun haft gode oplevelser med Coffee by Storm. Altid god service og eminent god kaffe! Anbefaler det til alle mine venner og kollegaer.
Lækker kaffe til gode priser
Altid god service og super lækker kaffe til gode priser.
Bruger selv flittigt Crane til filterkaffe og Puffbird fungerer kanon som espresso!
Fantastisk kaffe, driftsikrer maskiner og super service
Eversys kaffemaskiner er kvalitet, de holder mange år og har sjælent nedetid.
Fantastisk udvalgt af kaffebønner og hurtig levering.
Hjælpsom personale der rykker hurtigt ud og ved hvad de laver.
Altid godt!
5 stjernet oplevelse som altid.
Efter ordren var lagt kom Rolf forbi og besigtigede forholdene så alt var klart til levering og opstilling af maskinerne, førsteklasses service! Den aftalte dag blev maskinerne installeret og indstillet og afprøvet så alt blev som på vores andre kontorer. Det er som altid en fornøjelse at samarbejde med Coffee By Storm som vi har haft som leverandør siden de startede deres virksomhed. 5 stjernet oplevelse som altid. Mvh Kenneth Andersen, Driftschef hos Artelia A/S.
Mange gode bønner at vælge imellem og…
Mange gode bønner at vælge imellem og en udsøgt service, det både på maskinen og på vejledning til hvilken bønne der passer bedst til vores behov.
10 år med Coffee by Storm
Vi har haft Maskiner og kaffe fra Coffee by Storm i snart 10 år og er helt igennem tilfredse med både produkt og service. De er altid løsningsorienteret og søde når man ringer. De er hurtige til og komme og fixe maskinerne når der er fejl. Vi tager med glæde 10 år mere😊
Carnegie Investment bank
Endnu en aggressiv chauffør
I morges var jeg ude for en uheldig episode med en af jeres chauffører i Borgergade, indre København. Jeg kom cyklende og var ved at ringe et nummer op på min telefon, da der pludselig blev dyttet fuldstændig uhæmmet bagfra. Jeg blev meget forskrækket og gjorde plads, så manden kunne komme forbi, hvorefter han lavede fagter, råbte og skreg gennem ruden og drønede forbi.
30 meter længere henne holdt han ind til siden (skulle sikkert aflevere noget), hvorefter jeg kørte op på siden af ham og spurgte: "Var det virkelig nødvendigt?" Her blev jeg mødt af eder og forbandelser samt alverdens ukvemsord.
Han var meget aggressiv, og jeg vurderede det nok var bedst bare at køre videre mod mit arbejde, men var meget forundret over hele episoden og den måde, chaufføren opførte sig på. Jeg kan se, at I har haft tilsvarende anmeldelser, og jeg undrer mig over, om det mon er den samme person, og om I ikke har gjort noget ved det endnu. Fortæl ham, hvordan man opfører sig i trafikken, eller stik ham en fyreseddel.

Resposta da Coffee by Storm
Vi har været så uheldige at møde en…
Vi har været så uheldige at møde en medarbejder fra coffee by storm i formabilen på E45, som skaber farlige situationer og kommunikere med hadefulde håndtegn og blinkende lys og dyr til de øvrige bilister.
Vi bliver nødt at tage hensyn til hinanden i trafikken og kører sikkert. Denne standard gælder også for medarbejdere i firmabiler.
Det er desværre ikke en positiv første oplevelse med coffee by storm.

Resposta da Coffee by Storm
Ud over at kaffen er rigtig god
Ud over at kaffen er rigtig god , så er der en fantastisk kundeservice . Modtog kaffe jeg havde bestilt , der var hul på 2 poser … fik 3 poser i erstatning .
Ingen bøvl der .
Best Coffee in town - the Motmot Expresso version
I have over the last year bought coffee via the company: Coffee by Storm and the version named Motmot Expresso Kaffe. Over years I have tried so many variations and paid lot's of money but this version just beat all what I have been introduced to so far. It has a good overall flavor with a very nice concentration, round structure and smootheness that really is a pleasure to drink. This said I always received an excellent service with quick and professional handling of my orders. A company I can warmly recommend to other coffee lovers.
Formidabel god kaffe
Vi har gennem en periode afprøvet forskellige typer af kaffe fra flere kaffeleverandører. Coffee By Storm bliver fremadrettet vores leverandør, kaffen og service er fantastisk, prøv det.
Mvh. Gert Damsted
Partner.
Fondsansøgning.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.