Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Kvaliteten på maden er blevet elendig. Har spist på Wokamok mange gange, men det her var sidste gang, for det var en ringe omgang med bløde gamle rejechips og underkogte pris.

Classificada 1 em 5 estrelas

Elendigt Efter at have ventet 2,5 time og have rykket, hvor bilen liiige var kørt, modtog vi noget af den mad vi havde bestilt og betalt for. Alting blødt og koldt, inkl. forårsruller og tigerrejer... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Kvaliteten på maden er blevet elendig

27 de outubro de 2025

Useriøs forretning

Useriøs forretning. Giver gentegelsesvis under halve portioner og da jeg efter tre gange påtaler det, fortæller ejer mig at deres priser er dyre og derfor giver de små portioner. Jeg var i første omgang i en tro om at det måtte en fejl. Og har fortsat bestilt denne ret fordi det er det eneste sted jeg kan bestille retten med kokosmælk, men må erkende at det er sidste gang nu. Da betalingen gik igennem dobbelt og jeg forsøger at komme i kontakt med forretning i tre dage på forskellige tidspunkter, og de fuldstændig ignorere mig. Jeg er I chok.
Kommer aldrig der igen.

13 de agosto de 2025

lousy Panang.....

Hold da op en gang lousy Panang... masser af ris og masser af rød peber vedlagt lidt kylling i rustikke klumper og nærmest grinagtigt lidt panangsauce... væden (og smagen) var suget væk i risene på under 5 sek hvilket gjorde at man sad tilbage med en omgang tørre ris uden smag og kyllingeklumper

25 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Smagløse grå og kedelige stegte ris

Smagløse grå og kedelige stegte ris, risnudlerne var ikke meget bedre. Chili, hvidløg basilikum ret m. Ris smagte kun af Chili, til gengæld var der hele 4 små stykker kylling med. Bestilte Ekstra rejer og fik ligeledes hele 4 stk.
Ringede og spurgte ind til den forholdsvise lille ret og fik at vide at det var serveret i en større bøtte så det så id af mindre. Blev tilbudt svimlende 34 kr i kompensation men fik presset det op til 50 kr.
Glemte helt de 6 nuggets til 59 kr. De var flotte og store som 2 kroner!!
Alt i alt en skandaløs oplevelse til den nette sum af 810 kr.
Brug dine penge et andet sted!!!

20 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Grød ris. Har lige hentet mad fra Wokamok i…

Har lige hentet mad fra Wokamok i Rødovre. Risene var fuldstændigt kogt ud og konsistensen var som grød. Jeg ringede derned da det var uspiseligt. Jeg fik at vide jeg kunne hente nogle nye ris. Det gad jeg ikke. “Så er der ligesom ikke noget mere jeg kan gøre” var svaret. Et wok sted der ikke kan finde ud af at bruge en riskoger - de skal ikke engang have en stjerne men man kunne ikke give nul.

4 de outubro de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

God mad, men for lille portion

Synes godt nok det er nogle hårde anmeldelser af denne wok restaurant inde på Trustpilot. Maden er jo sådan set meget god!
Jeg havde dog lidt samme oplevelse, som der tidligere er skrevet inde på Trustpilot - der er simpelthen ikke nok mad for pengene, på trods af at det egentlig er et godt koncept og maden var god. Jeg blev ikke ordentligt mæt.

16 de fevereiro de 2023

Nærrig omgang wokret fra Nørrebro

Nærrig omgang wokret! Når man bestiller en wokret til 110kr forventes det også at man får sine penges værd! Helt vildt uacceptabely at få en halvfyldt wokret!!

Anbefales ikke!!

12 de janeiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Maden har altid været rigtig god

Maden har altid været rigtig god, men det sidste stykke tid er det da gået helt ad helvedes til for deres butik i Rødovre. Har nu 3 gange indenfor 2 uger oplevet at komme forbi for at bestille mad hvor butikken har været lukket uden varsel. Så sent som i dag, er butikken låst af kl 18 og de skulle have åbent til kl 21?
Man skulle tro at de var under konkurs.

24 de setembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi fik ikke vores betalte mad!!

Vi fik ikke vores betalte mad!!

For et par uger siden bestilte og betalte vi for mad ved WokAmok i Hedehusene. Man tog gladeligt mod bestillingen på hjemmesiden og har også trukket pengene. Da vi kom på det aftalte leveringstidspunkt var butikken lukket. Pengene lige ud ad vinduet. Dybt kritisabelt.

9 de julho de 2022

Fik frossen mad

Har lige hentet små forårsruller i Glostrup som viste sig at frosne indeni - alle 8 stk. Fik også satay spyd hvor peanutsaucen også var frossen.

26 de junho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Tog pengene men ingen mad

Vi havde bestil mad. Pengene blev trukket. Da maden skulle hentes var butikken i Hedehusene lukket. De sender typisk heller ikke ordre-bekræftelser eller fakturaer.

Kan ikke anbefales, men vi skal nok få vores penge tilbage. Helt uacceptabelt forretnings-koncept.

14 de junho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelige gode medarbejdere Hedehusene 😘👍🏼👍🏼

Wow wow wow nok den bedste service jeg har fået længe. Fremragende indsats fra medarbejder Kevin frisk ung knejt. Virkelig god betjening og service og god humør. Han fortjener en lønforhøjelse med den hurtige og fantastiske arbejdsgang. Kokken fortjener også ros for den gode mad. Mums😋😋😋

Mvh. ATC

10 de junho de 2022

Værste oplevelse ever

Værste oplevelse ever
Bestiller mad for 300 kr.
da jeg kommer hjem har vi fået noget forkert.
Jeg ringer til dem og de siger de skriver mit navn ned og jeg har gratis mad på næste bestilling.
Igår ringer jeg så og vil bestille, men nu står jeg pludselig ikke på deres seddel. Jeg forklare situationen men hun siger jeg lyver og vil ikke give mig gratis mad!!!
Er helt i chok og forstår ikke Hvordan man kan yde så dårlig service!!!
Nu går jeg så herind og kan se min dårlige anmeldelse bare bliver en i mængden.
For herre bevares et sted!!!

6 de maio de 2022

Røveri ved højlys dag!

Maden er egentlig god, men jeg bestilte 4 portioner mad på deres hjemmeside til udlevering kl. 12. Da vi så kom frem til Glostrup afdelingen viste det sig, at de havde ændret åbningstid til kl. 16. Det betød at der var ingen mad til os. Og de har ikke engang kunnet tage sig sammen til at betale mig mine penge tilbage. Jeg er rasende og handler her aldrig igen!!

21 de abril de 2022

Wokamok Rødovre

Wokamok Rødovre
For er par dage siden købte vi to retter, hvor den ene var brændt. Efter lidt overvejelse fik de endnu en chance i dag, med en bemærkning om, at sidste bestilling ikke levede op til almindelig forventning. Og ja, denne gang var det anderledes,,,,, idet BEGGE retter var serveret med brændte grøntsager, brændt kød og svømmende rundt i en brændt olie og som i kan forstille jer, mødte der os en ram brændt lugt, ved åbning af boksen.
Jeg kan ellers altid finde en undskyldning for alle mennesker og ja, fejl sker. Men da vi så ringede for at reklamere, fralagde kokken sig ansvaret med i helt forkerte tone. Tja, så må selv jeg til tasterne.

12 de abril de 2022

Brændt mad i Wokamok Rødovre

Jeg har aldrig skrevet noget grimt om nogle restauranter før, men jeg måtte simpelthen gøre det denne gang.

Jeg har i alt prøvet at købe take away fra Wokamok Rødovre 2 gange, men det bliver så også sidste gang. Bestilte stegte nudler første gang, hvor hele retten var brændt (som i sort), hvilket nok bare var en fejl, så de måtte få chancen endnu engang. Da jeg bestiler 2. gang gør jeg kokken opmærksom på, at maden var brændt sidste gang, hvor til hun svarer, at det løser hun denne gang. Det var dog ikke tilfældet. Maden smagte igen af brændt madolie og der var flere helt sorte grønsager samt kødstykker i retten. Jeg ringede for at brokke mig, men kokken sagde, at der ikke var nogen fejl på hendes mad. Så hvis folk elsker stegte nudler, som serveres med godt brændte grøntsager og kød samt en kundeservice, der sjældent ses dårligere, så er Wokamok stedet for jer :)

12 de abril de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

De køre et koncept med at man lave sin…

De køre et koncept med at man lave sin egen ret med valgfrie grønsager
Så tager jeg til den der ligger i Hedehusene og de er stoppet med at kan blande sine grønsager selv og det kun er dem der bestemmer hvad der skal ( fedt ) at vide der står intet på hjemme siden om det så fedt koncept når man ikke kan overholde det skal man ikke have sådan et koncept

13 de março de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestiller KUN nudler uden noget til 3…

Bestiller KUN nudler uden noget til 3 personer over telefon. Får af vide at det koster 80 kr. Lige i overkanten men fair nok. Kommer ned i Glostrup afdelingen, bliver bedt om at betale 240 kr!! Det var åbenbart 80 kr pr. person for bare nudler uden noget som helst!! wok amok priser.

19 de fevereiro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais