Cold Nordic Opiniões 310

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har svær slidgigt i det ene knæ og protese der giver problemer i det andet. Selvom knæene føles trætte om morgenen og usikre hjælper Cold nordic bedre end andre knæbind. Og jeg har prøvet rigtig man... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har længe været på jagt efter specielle strømper pga smerter i knæene Flere knæbandager blev købt uden virkning og ofte forkert størrelse Så kom Cold Nordic på banen og købte et sæt , det kom... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig ekspedition. Produktet svarer til billeder og beskrivelse. Endnu for tidligt at vurdere hvor meget de hjælper på min artrose, men jeg fornemmer en vis lindring. Måske skulle I overveje også at... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Knæbind i stedet for smertestillende

Har svær slidgigt i det ene knæ og protese der giver problemer i det andet.
Selvom knæene føles trætte om morgenen og usikre hjælper Cold nordic bedre end andre knæbind. Og jeg har prøvet rigtig mange. Kan undgå smertestillende i løbet af dagen.

30 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Glad for jeg opdagede dette produkt og firma

Jeg anbefaler gerne disse knæstøtter. De virker godt for mig fordi de er tilpas lange, pæne, ikke glider ned, giver god støtte og varmer ømme knæ i bevægelse. Desuden en fantastisk kommunikationsstil på mailsvar som i øvrigt er hurtig. Tak for godt produkt og god service.

23 de março de 2026

Rigtig god service

Rigtig god service i forhold til min bestilling, som jeg havde kludret i. Jeg fik hurtig hjælp ud over det sædvanelige.

17 de março de 2026

Helt outstanding service

Helt outstanding service. Hurtig levering. Og da jeg efter levering var i tvivl om størrelse, fik jeg straks sendt en størrelse mindre.
De sidder godt på knæet og støtter rigtig godt. Tak.

2 de março de 2026

Fantastisk service

Fantastisk service , bestilt to knæbind , de var desværre for stramme,både for oven / nede,samt for lange De skulle ikke returnere s og jeg har lige modtaget de fulde beløb tilbage 👏👏FANTASTIK😄

24 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais