Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har lige købt et sengetæppe vintage flower 260x260 hos Cool Nordic, der var på udsalg.-Desværre kan jeg se det samme tæppe er på udsalg hos Design Letters uden det er et særtilbud og her er prisen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte 2 sæt knæbind i størrelse xxl og fik leveret small - skrev til kundeservice og spurgte ind til om jeg kunne returnere det fejl leverede og så modtage det bestilte. De ville ikke have d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Her kan man knap nå at bestille, før varen er på adressen, det er der nogle der kunne lære af. Super godt pakket ind, lækre sager I sælger, begge gange inden for få dage, kom varen dagen efter, selv o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte i december to julegaver på Cool Nordics hjemmeside, og de blev leveret hurtigt ( to hverdage). Der var mange muligheder for levering, og jeg valgte at hente pakken på en tankstation tæt på m... Ver mais

Informações sobre a empresa

Geralmente responde em 14 horas

God kundeservice

4 de dezembro de 2025

Resposta da Coolnordic

Tak for din fine tilbage melding. God dag og velkommen tilbage.

Mh Birgitte // CoolNordic

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kvalitet,lever ikke op til …

Dårlig kvalitet,lever ikke op til beskrivelsen
Svindel firma

17 de novembro de 2025

Hej.

Kan du uddybe din anmeldelse, så hjælper jeg dig gerne, så du kan blive glad og tilfreds.

Jeg vil gerne være sikker på, det er hos mig Coolnordic.dk du har købt din vare, jeg oplever desværre at nogle kinetiske firmaer, som f.eks nordicool.dk, der har webshop navn meget lig mit firma bliver forvekslet.

Jeg vil sætte stor pris på du skiver til mig her eller på info@coolnordic.dk så jeg kan hjælpe med at løse dit problem.

27-11-2025: Jeg har forgæves forsøgt at få dig i tale, så jeg kan løse dit problem, jeg kan ikke se du har købt noget hos mig. Synes det er ærgerligt, at du vælger at give en så dårlig anmeldelse og ikke vil uddybe.

Vh Birgitte// CoolNordic

100% tilfreds med varerne og kundeservicen

De ville ikke have det fejlleverede retur og beklagede fejlen og ville fremsende den korrekte ordre så snart de havde fået den rigtige størrelse hjem - varerne er modtaget og de fleste smerter i mine knæ er væk.

Kan varmt anbefales.

9 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Altid hurtig svar og service i top

Mange lækre varer, hjælpsom og super service. Har handlet her flere gange og kommer helt sikkert retur igen.

20 de dezembro de 2024

Resposta da Coolnordic

Mange tak for den fine anmeldelse, den er jeg rigtig glad for. Tak for din bestilling og velkommen tilbage Birgitte//CoolNordic

Udsøgt kundeservice

Udsøgt kundeservice, og gode produkter..

13 de outubro de 2024

Resposta da Coolnordic

Mange tak for din fine anmeldelse, den sætter jeg stor pris på. God dag og velkommen tilbage.

Mange hilsner Birgitte // Cool Nordic

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har netop modtaget en helt forkert…

Jeg har netop modtaget en helt forkert ordre - skrev til info mailen og fik fluks svar om, at de beklagede mange gange, og ville sende min “rigtige” ordre imorgen samt vedlægge en lille gave. Rigtig go’ stil/kundeservice at besvare med det samme. Ikke sidste gang, at jeg handler der.

12 de março de 2024

Resposta da Coolnordic

Tak for din anmeldelse. Beklager endnu engang fejlen, der er en ny pakke på vej til dig. Håber du bliver glad for dit køb. Mh CoolNordic.dk

god service

Bestilte nogle dække servietter her. Og da de ikke havde nok eftersendte de resten. ingen problemer, og nemme at få fat i.

11 de janeiro de 2024

Resposta da Coolnordic

Tusind tak for din fine anmeldelse, den sætter jeg stor pris på. Mange hilsner // CoolNordic

Hurtig levering!

Meget hurtig levering! Jeg kiggede lidt spøjst da jeg hentede pakken, fordi det var i en mataskasse - men indholdet var som det skulle være. Og det blev leveret allerede 2 dage efter jeg bestilte det - selvom jeg bestilte midt i juletiden. Alt i alt en fremragende oplevelse

16 de dezembro de 2023

Resposta da Coolnordic

Tak for din fine anmeldelse, den sætter jeg stor pris på. Ja, du har ret det er lidt spøjs at modtage i Matas kasse, årsagen er vi gerne vil være miljø bevist og derfor genbruges forsendelse kasser, kassefyld og andet. Så man kan modtaget i Matas kasser, skoæsker og meget andet spændende 😊 Rigtig god jul - mh Birgitte // CoolNordic.dk

Perfekt håndtering af ordre

Hurtig og effektiv ordrebehandling som altid. Superfint varesortiment. Det er en fornøjelse at handle med CoolNordic, som jeg kan anbefale varmt til alle andre.

4 de abril de 2023

Resposta da Coolnordic

Tak for din fine anmeldelse, du er altid velkommen tilbage.

Mh Birgitte // CoolNordic.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg oplevede en venlig professionel og…

Jeg oplevede en venlig professionel og meget hurtig behandling af min ordre
Jeg vil varmt anbefale CoolNordic til andre.

3 de abril de 2023

Hej Søs.

Tak for din fine anmeldelse, velkommen tilbage.

Mh Birgitte // Coolnordic.dk

Virkelig god service

Virkelig god service - og gode priser.

31 de março de 2023

Resposta da Coolnordic

Tak for din fine anmeldelse og velkommen tilbage.

Mh Birgitte // CoolNordic.dk

Classificada 2 em 5 estrelas

Måtten var skåret med hobbykniv

Jeg havde købt en simpel dørmåtte til indendørs brug. Bestilling og levering er gået fint, men blev godt nok skuffet, da jeg åbnede posen. Til 399 kr. forventede jeg ikke, at i hvert fald den ene side var skåret med en hobbykniv, så måtten er helt flosset. Det ligner, at jeg selv har skåret en firkant ud af et tæppe. Skuffende.

27 de fevereiro de 2023

Hej Lone Anette

Det beklager jeg meget, varen skal være i orden, ingen tvivl om det. Jeg kan ikke se jeg har modtaget en reklamation fra dig. Sende endelig et billede af problemet og dit ordrenummer, så kan jeg sende en ny der er i orden eller tage den retur, hvis du ikke ønsker en ny.

Mh Birgitte // Cool Nordic

serviceniveau udover det sædvanlige

Jeg har aldrig før oplevet så stor service fra et firma på nettet. De svare på e-mails langt efter lukketid og sent ud på aftenen. De kørte selv ud med en vare til min dør som jeg rykkede for på tråds af at den ikke var forsinket i forhold til det estimerede. Super flot.

26 de outubro de 2022

Resposta da Coolnordic

Mange tak for din anmeldelse, dejligt vi kunne finde en hurtig løsning.
Mange hilsner CoolNordic.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og gode varer/godt…

Super service og gode varer/godt udvalg. Fine tilbudspriser. Altid hurtig og nem betjening. En farve jeg bestilte var ikke på lager, blev kontaktet hurtigt med alternativ og evt. leveringstid. Så fint med mulighed for personlig afhentning. Kun godt herfra!

1 de outubro de 2022

Resposta da Coolnordic

Mange tak for din anmeldelse - dejligt vi kunne finde en løsning. God dag og velkommen tilbage

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget venlig,hurtig og kompetent…

Meget venlig,hurtig og kompetent betjening. Alt fungerede perfekt også
med aftalt afhentning i Nærum.
Mvh Mira

18 de julho de 2022

Resposta da Coolnordic

Mange tak for din fine anmeldelse.

Rigtig god sommer og velkommen tilbage. Vh Birgitte // Cool Nordic

Kundeservice I top!

Virkelig god og positiv kundeservice!
Det giver 5 stjerner!
Tak for gode råd og vejledning.

13 de abril de 2022

Resposta da Coolnordic

Tak for din fine anmeldelse. Du er altid velkommen.
Mh Birgitte // Cool Nordic

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais