Tasken var som beskrevet og i rigtig…
Tasken var som beskrevet og i rigtig flot stand. Hurtig levering og god oplevelse hele vejen igennem. Kan varmt anbefale at købe hos dem.
Det var en helt igennem god oplevelse. Hurtig levering og tasken lever til fulde op til forventningerne. Kan varmt anbefales.
Sober og flot hjemmeside. Fin beskrivelse af taskerne, og hurtig levering. Modtog flot taske, der lever op til beskrivelsen og mine forventninger. Kan varmt anbefales.
Super god oplevelse! Tasken var i perfekt stand, kom hurtigt og var flot pakket ind. Min nye go-to for designer tasker!
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Collect Preloved. Hjemmesiden er enkel og overskuelig, og det føles trygt at handle med. Tasken jeg købte levede fuldt ud op til forventningerne: autentisk, i flot stand og leveret hurtigt i smuk indpakning. Servicen var personlig og professionel, og man kan mærke, at de brænder for bæredygtig luksus. Jeg kan kun varmt anbefale Collect Preloved og handler helt sikkert her igen.
Købte min søster en taske i gave, igennem Collectpreloved.
Alt i alt, var det en suveræn oplevelse, og processen var nem og overskuelig. Min søster elskede at den kom indpakket, plejet og flot ved ankomst. Dog kom den en dag senere end aftalt, men det var GLS fejl og ikke deres.
Det har været en fantastisk oplevelse at handle med Collect Preloved. Min taske kom med fuld dokumentation og var 100% ægte. Servicen var meget personlig og professionel hele vejen, og man kan mærke passionen hos teamet bag - de elsker virkelig det, de laver og har et godt øje for kvalitet og design. Hurtige svar, professionel rådgivning og personlig opfølgning - det gør hele forskellen. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler med Collect Preloved. Kæmpe anbefaling og mange ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nemt, hurtigt og enkelt koncept - man får hvad man betaler for og ejerne er super søde!
Jeg bestilte en taske til min mor gennem Collectpreloved, og hele processen var super nem og tryg. Hjemmesiden var overskuelig, og der var masser af information om produkterne. Leveringen kom hurtigt, og tasken var præcis som beskrevet – flot stand og virkelig god kvalitet. Min mor blev så glad for gaven!
Kan helt klart anbefale Collectpreloved til andre, der leder efter unikke og brugte kvalitetsvarer.
Købte for nyligt en taske fra collect preloved - helt fantastisk oplevelse!! Kan klart anbefales.
Ideen med genbrugs-designer-tasker er genial 😍. Websitet er super flot og nemt og finde rundt på - i det hele taget virkelig professionelt og indbydende.
Very happy with my purchase (a Louis Vuitton Noe bag)! The customer service was great and the item was just as described in photos and in response to my questions. Highly recommend this!
Jeg købte for nylig en designer-taske gennem Collected Preloved, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Tasken ankom hurtigt, var pakket smukt ind og levede fuldstændig op til beskrivelsen – faktisk så den endnu bedre ud i virkeligheden.
Jeg er virkelig imponeret! At købe brugt hos Collectpreloved betyder, at man får meget mere for pengene uden at gå på kompromis med kvaliteten. Servicen var god, og leveringen hurtig – helt klart anbefalelsesværdigt
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.